מחשב חדש

danoneee

New member
מחשב חדש

שלום רב, ברצוני לקנות מחשב חדש שאעבוד בו בתוכנות תלת מימד אבקש המלצה לכרטיס מסך (במחיר בינוני - טוב) וכמו כן למסך (עוד לא החלטתי 17" או 19") תודה

Druyanizem

New member
לך על 19"

אין מה להשוות בין עבודה גרפית על 17" לבין 19" הרבה יותר כיף על 19" ואני בטוח שיש גם פן מקצועי שאני לא יכול לחשוב עליו כרגע... בקשר לכרטיס מסך... אני חושב ש geforce3 יהייה במחיר טוב בעוד חודשיים או שלוש... אם אתהה יכול לחכות

ejay

New member
אני לא מאלה שתומכים ב

המתנה לכרטיס הבא או לירידת המחירים של הכרטיס הנוכחי..תמיד יהיה משהו חזק יותר ואם תחכה לו הכרטיס שאתה רוצה לרכוש כבר יהיה מיושן מדי. המלצתי להיום- geforce3 titanium 200 64MB במחיר של 1200-1400 ש´ח. אם זה גדול עליך, לך על geforce 2 mx . בסך הכל, אם תלת מימד הוא הצורך היחידי שלך, כוח ההאצה הדרושה בכרטיס המסך תלוי מאד ברמת המורכבות של הסצנות עמן אתה עובד. לגבי מסך- אני משתמש ב17" והוא בהחלט מספיק לי, אם הוא היה גדול יותר אני חושב שלא היה לי נוח לעבוד איתו. אבל חשוב שתבחר מסך טוב- כזה שמאפשר עבודה ברזולוציות גבוהות עם קצבי רענון טובים. אל תעשה את הטעות שאני עשיתי ותקנה mag 786FD , למרות שהוא מהנמכרים ביותר.

Druyanizem

New member
אני בטוח שבעוד

חודש או חודשיים יהייה אפשר לקנות את ה geforce3 ב-800 שקל או משהו בסביבה... אני חושב שבשביל geforce3 שווה לחכות חודש אם זה לא בתקציב... אבל עכשיו שהדולר עולה... מי יודע מה יהיו המחירים

rubaja

New member
G FORCE 3

לי יש G FORCE 2 GTS של CREATIVE - כרטיס מעולה!!! אני הייתי ממליץ לחכות קצת כי בפבואר יגיע ה G FORCE 4 ואז ה 3 יהיה המחיר אחלה. אל תלך על פחות מ GFORCE 2 ורצוי כמה שיותר זיכרון. הדבר הכי חשוב _ולא חשוב איזה כרטיס בסוף תבחר)הוא שה CHIP שהכרטיס עובד יהיה של NVIDIA!!! אין חברה שמתחרה בהם! החברות שמשתמשות ב CHIP של NVIDIA הן CREATIVE , ASUS ואני חושב שגם ELSA שאגב לל ELSA יש כרטיסים מצויינים. בקשר ל TITTANUM אני הייתי נולך על ה 500 ולא על ה 200

ejay

New member
גם אני הייתי הולך על ה500

אבל כרגע ההבדל במחיר קרוב לפי 2, וההבדל בביצועים רחוק מזה. אני עם tnt2 מקרטע , ואני מתכנן לעבור לgeforce3ti200 בקרוב. יש למישהו Benchmarks של הכרטיס הזה על מחשב מהדור הישן? (וליתר דיוק פנטיום3 800 עם 256 מ´ב זכרון?)

eltriuqS

New member
כן

בעוד שבועיים אני אוכל לספק לך איזה בנץ´מרק של Asus GeForce 3 ti. 200 Deluxe (שים לב לדילוקס
) על פנטיום 3 550 עם קצת יותר זכרון.. אני סקרן לדעת איך השילוב הזה יעבוד..

17 או 19...זה תלוי...

תלוי באיזה מרחק אתה תשב מול המחשב שלך, אם קרוב אז לך על 17 ואם רחוק אז 19. אם אתה מתכוון לעבוד עם גרפיקה (אם זה המקצוע או סתם אתה כל החיים שלך [כמו כולנו
] מתעסק בזה) קנה 15 שטוח. אם יש באפשרותך לבדוק אז זה, שים מסך 19 איפה שימוקם המחשב ובדוק איך אתה מרגיש איתו...גדול מדי? אם כן שים 17 ותנסה לבדוק אותו.

noamm

New member
גם לתלת וגם לגרפיקה ממש אל תקנה 15

15 כי זה ממש קטן ולא מספיק אפילו אם זה שטוח הכי כדאי כיום לקנות את ה19 של איימהה זאת חברה חדשה בארץ יש לה אחלה מחירים ומסכים מעולים. לא כדאי כיום כבר להתפשר על 17 כי המחירים גם ככה ממש קרובים מוסיפים איזה 200 ש"ח ויש לך 19 וזה מאוד שווה לכל דבר.

למעלה