מחשב חדש

karoitay

New member
מחשב חדש

שלום אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש המחשב אמור לשמש אותי בעיקר לגלישה באינטרנט אבל יהיה נחמד אם הוא יוכל להריץ גם קצת משחקים בנוסף חשוב לי שתהיה לו יציאת TV-OUT Svideo פחות חשוב לי זה משקל וזמן סוללה (מאחר ורוב הזמן אני נמצא במקום עם חשמל) והכי חשוב המחיר אחרי הכל כמו כל סטודנט ממוצע במדינת ישראל אני לא בטוח שאני יכול להרשות לעצמי להוציא יותר מ4500 ואם יש בפחות הרי זה משובח מעניין אותי לדעת האם קיימת חיה העונה לצרכי גם הגבלת המחיר שלי? אשמח לקבל חוות דעת תודה איתי

יאיר B

New member
משחקים עלולים להוות בעיה במחירים

הנ"ל. הם דורשים (במיוחד החדשים שבהם) כרטיס מסך טוב, מעבד חזק וזיכרון גדול. ב-4500 ש"ח תוכל לקנות מחשב מבוסס מעבד סלרון, יכול להיות שתוכל למצוא משהו עם 512MB זיכרון (לרוב עם 256MB, שזה קצת פחות טוב לחלונות XP). ל-HP יש מספר מחשבים במחיר כזה עם יציאת טלויזיה (סדרת DV4000). המחשבים במפרט הנ"ל כאמור לא יסתדרו טוב/בכלל עם משחקים (ובטח שלא חדשים).

karoitay

New member
ממממ.....

תודה משחקים פחות חשוב לי (ובטח שלא משחקים חדשים בשביל זה יש מחשב שולחני בבית) מה שיותר חשוב זה הזיכרון שאני מניח שלא שייך ללכת על פחות מ512 יש לך אולי אישהו מפרט לתת לי? ושוב... תודה רבה

YossXP

New member
גם ללנובו יש....

ברמת המחיר אותה ציינת, יש גם את מחשבי Lenovo 3000 C100. למרות שזה לא מעניין אותך, זמן הסוללה טוב מאד וכמובן כולל S-Video הנה סקירה על המחשב הזה

YossXP

New member
בקשר ללנובו

שני דגמי Lenovo 3000 N100 שהבאת זהים 0769-49G תוכל למצוא סקירה על המחשב הזה ב-Ynet וסקירה נוספת ב-NotebookReview

למעלה