מחשב חדש נרכש

idodo20

New member
מחשב חדש נרכש

שלום לכולם אז בסוף הצלחתי לקנות מחשב מהאתר של לנובו פשוט זה לא היה, אבל עמדתי במשימה למרות הקשים שהיו לי. זה מה שיצא. INTEL CORE2DUO PROC. T9300 2.5 Ghz 6mb MS WIN VISTA HOME PREMIUM 15.4" WXGA,BT NVIDIA NVS 140M, PCCARD/LE 2GB PC2-5300 667MHZ 1DIMM KEYBOARD US ENGLISH ULTRNAV TRACKPOINTTOUCHPAD 160GB HDD,7200RPM CD-RW/DVD-R24X24X24X8X MAX 11ABGWIFI WL LAN USEULAANZ INTEGR.BLUETOOTH PAN 6 CELL LI-ION BATT.(2.4AH) המחיר, 1145$ עכשיו כל מה שאני צריך זה לשלוח את זה לארץ...בDHL רוצים 500 שקל. זה לא טיפה יקר? מישהו מכיר אופציה טובה יותר?

omernaor

New member
כמה דברים

א. יש הסבר מפורט במאמרים על איך להביא מחשב מלנובו לארץ, ובכלל איך לבצע שם הזמנה. ב. האם כבר הזמנת? ג. האם אתה שולח את המחשב לחבר/משפחה בארה"ב ומצפה מהם לשלוח אליך?

idodo20

New member
כנראה החסרתי כמה דברים

המחשב הוזמן כבר, והוא צפוי להגיע במהלך הערב לחבר שלי בארה"ב. הוא אמור לשלוח את המחשב אלי, והיות ואין אף אחד שאני מכיר שנוסע בתקופה הקרובה מאוד, אני נאלץ לשלוח אותו משם הנה. במאמר כתוב שהמשלוח עולה משהו כמו 50$. ולי הוא עולה יותר בכיוון של 150$. בגלל זה שאלתי אם מישהו מכיר משהו יותר זול..

omernaor

New member
בדקת כמה USPS לוקחים?

תיכנס לאתר שלהם ותבחר באופציה של משלוח מהיר + ביטוח לחבילה של 4 ק"ג. אני לא בטוח אבל לגבי הפרוצדורה של שיחרור החבילה מהמכס במקרה כזה. האם ההצעה ש-DHL נתנו כוללת שחרור מהמכס?

יאיר B

New member
אכן צריך לקחת בחשבון את נושא השחרור מהמכס

ותשלום המע"מ. את ההצעה שמקבלים, כדאי לברר מה היא כוללת בתוכה (מע"מ הוא 15.5% ואותו בכל מקרה תצטרך לשלם, השאלה היא אם החברה משלמת ומפילה את זה עליך).

Lethal Acid

New member
עוד כ175$ מע"מ שתשלם במכס.

זה במקרה שהם מחייבים אותך לפי ערך הנייד שנרכש בארה"ב ולא לפי מה שהוא עולה בארץ . מאוד ממליץ למצוא מישהו שיכול להביא לך אותו לארץ. נייד שנשלח לארץ ויעצר במכס זה לא שילוב טוב לחיסכון.

למעלה