מחשב חדש כן או לא?

אנדי6

New member
מחשב חדש כן או לא?

שלום חברים! מחשב dell מחודש? לפני כמה ימים התנהל כאן דיון בנושא דומה עם הגולש: http://www.tapuz.co.il/pCards/myCard/?UserId=1396082 (לא יודע לקשר) אתמול שיחקתי עם הסיסטם ריסטור ושם אני מגלה = תמונה מצורפת, - ז"א המחשב נקנה ב 22.4.2008 נקודת השיחזור מינואר 2008 . ברור שבדיסק השתמשו \והתקינו לפני שקניתי, אולי בעוד חלקים נעשה שימוש,במחשבים אחרים? כפי שהוזכר בדיון הקודם קשה מאוד להוכיח זאת. התמונה משמשת כסוג של הוכחה? בשלב זה לא אפרסם אתשם החנות. תגובות? בתודה אנדי

RoyBO

New member
קודם כל זה יכול להיות

אם קנית בנוטבוקלאב הם מתקינים את XP אצלם דבר שני לא מבין מה הבעיה פה?

אנדי6

New member
זאת הבעיה

האם לדעתך,הוא היה מוכן 3 חודשים קודם ו"חיכה" לקונה? למיטב הבנתי כשבונים מחשב חדש,לוקחים הארד דיסק חדש ומתקינים,

RoyBO

New member
כשאתה מזמין מנוטבוקלאב

ברוב המקרים הם אלו שמתקינים את מערכת ההפעלה בעצמם (אלא אם זה ויסטה).

יאיר B

New member
המחשב היה מוכן לעבודה כשקיבלת אותו או

שאתה עשית את האקטיבציה (ההפעלה הראשונית?)

יאיר B

New member
?! אי אפשר להוסיף כרטיס מסך בנייד.

הכרטיס מסך הוא חלק מהלוח. אז מה הוסיפו לך?

אנדי6

New member
הוסיפו לי:

nvidia geforce tm 8400 gs כדי לשפר ביצועים גרפיים, ובפירוט החשבונית מצויין כרטיס מסך! תשמעו חברים ברור לי שזה נושא בעייתי וכו, אם לא מתאים אז אל תגיבו! אגב אני לא הזכרתי את נוטבוק קלאב.

Y. Welis

New member
לא סביר שהוסיפו, אלא החליפו מחשב

או לפחות לוח. סביר שאת כל המחשב כי הרכבה כזו לא נעשית בארץ.

sb21

New member
מתי המחשב יוצר?

אם אתה לא יודע, תוכל להקליד את ה-Service Tag בדף הבא ולדעת את תאריך המשלוח תחת הסעיף "Ship Date:".

אנדי6

New member
פרטים:

Service Tag: 7110K3J Change Service Tag System Type: Vostro Notebook 1500 Ship Date: 3/15/2008 Dell IBU: Europe

sb21

New member
אז לא הייתי דואג, המחשב יוצר באמצע...

מרץ, ולא בסביבות ינואר.

אנדי6

New member
קמת מוקדם? ../images/Emo13.gif

נו על זה אני מדבר, הדיסק עבד בינואר??

sb21

New member
לא הגיוני, בשיטה של דל...

הרכיבים מגיעים קרוב מאוד לבניית המחשב, אלא אם החליפו את הדיסק קשיח, למרות שזה לא הגיוני במיוחד. אני מעריך שמדובר בדיסק התקנה שהשתמשו בו בינואר- WIDCOMM לא קשור למחשבי דל,לדל יש דריוורים שונים, אם אני לא טועה.

אנדי6

New member
זה מה שאני חושב

נראה שהדיסק היה בשימוש קודם לכן? והוסיפו לי גם כ. מסך אולי גם הוא? זה מדאיג, תודה ויום טוב אנדי

sb21

New member
לא הגיוני שהוסיפו כרטיס מסך,

זה כתוב בהמשך הדף שבו בדקת את מועד היצור ("45 128 MB NVIDIA GEFORCE 8400M GS"). אם חנות כלשהי התקינה את מע' ההפעלה, אז היא כנראה השתמשה בדיסק התקנה של ווינדוס, שכולל דריוורים למחשב אחר. לא נראה לי שיש סיבה לדאגה.

YosMan1

New member
סביר יותר שהשתמשו בדיסק להתקנת XP

דיסק שהוכן בינואר כדי לשמש מספק מחשבים אבל לא התקינו לך את הדיסק המשומש אלא שפכו אותו לדיסק החדש שלך וככה נוצרו קבצים ונקודות שחזור עם תאריכים קודמים ליצור המחשב שלך. זה נשמע יותר הגיוני מאשר שהתקינו לך דיסק משומש.

למעלה