מחשב בארה"ב

• פותח הנושא polop
  • פורסם בתאריך

polop

New member
מחשב בארה"ב

היי אודה לכם אם תוכלו לעזור לי: 1. אני קונה מחשב בארה``ב. האם יכולה להיות בעיה בגלל שהספק כח של ארה"ב הוא 110 וואט ובישראל הוא 220 וואט? 2. התקע של ארה"ב שונה משל ישראל- איך פותרים בעיה זו? כמה עולה בערך חוט חדש? 3. מה מומלץ יותר מבין 2 המחשבים הנ``ל? 4. האם ואיך אפשר יהיה לחבר את המחשב של ACER ל TV ולראות את מסך המחשב על גבי מסך ה TV ? תודה רבה רבה

מלשב17

New member
חידוד

hi ,i already bought a laptop(dell vostro i asked this and didnt got an answer-so0- do i need to change the entire adapter-or- --can i put on the same adapter which i got on usa the "israeli head"c? what the cost of this 2 options in israel- please its urgent-im going back in 2 days...

eladts

New member
לגבי החשמל

1. כפי שכבר נאמר, למחשבים ניידים יש כמעט תמיד (הכמעט נכתב רק מטעמי זהירות) ספק כוח שמתאים לכל מתח בין 100 ל-240 וולט, כך שאין בעיה. 2. ניתן לקנות בארץ מתאם תקע או כבל מתח חדש לגמרי. אם בכבל המקורי שני פינים (ללא הארקה) מתאם תקע יעלה כ-5 ש"ח וכבל חדש יעלה כ-10 ש"ח בכל חנות אלקטרוניקה. אם למחשב תקע של 3 פינים (עם הארקה) מתאם תקע יעלה כ-20 ש"ח וכבל חדש יעלה כ-40 ש"ח ותצטרך להתאמץ טיפה יותר כדי למצוא אותם.

bar666xp

New member
לגבי שאלות 1 ו2.

רק בדוק שרשום על הספק 100-240V מתאם לשקע עולה +- 5ש"ח בכל חנות חשמל.

מלשב17

New member
thanks

i was worried because someone told me מתאם לשקע is bad for the battery and i see in israel is cheap here it cost about 15 dollars

bar666xp

New member
קח בחשבון את נושא האחריות!

חשוב לבדוק כי היא תקפה גם בישראל {אלה אם אתה נשאר שם}... וחשוב לא פחות מה היא כוללת... כבר היו מקרים והפתעות.

מלשב17

New member
i have

for one year they wanted 170 dollar for the three year.... does anyone have a good b-t mouse he knows about?? if you know the price in israel then mention it....

bar666xp

New member
כנס לאתרי השוואת מחירים ובדוק.

לא חסר אתרים כמו זאפ, בזמן... ועוד כמה וכמה.

polop

New member
בבקשה תענו לי

איזה מחשב יותר טוב מבין 2 המחשבים הנ"ל? תודה רבה

למעלה