מחשב איטי, להחריד

• פותח הנושא gesus
  • פורסם בתאריך

gesus

New member
מחשב איטי, להחריד

יש לי נייד של לנובו בן חצי שנה. ליבה כפולה, 1.6 ג'יגה הרץ וג'יגה זיכרון פנימי. למרות זאת הוא איטי. השוותי אותו למחשב שולחני עם נתונים נמוכים שלו. כל הפעולות של START UP בתחילת העבודה והכיבוי נמשכות מספר דק'. בעיקר הכיבוי שלקח לי בפעם האחרונה מעל 5 דק'. חוץ מזה, באתרים מסוימים כמו תפוז יש לו שגיאת ריצה שאני לא עושה לה דיבאגינג כי אני לא יודע איך. אמרו לי בפורום תמיכה טכנית להסיר רוגלות, אבל גם זה לא עזר. 1. יכול להיות שהבעיות קשורות אחת לשנייה או שאלו סמפטומים לבעיה כוללת? 2. יכול להיות שיש משהו "שיושב" על הזיכרון של המחשב ולוקח לו את כל המשאבים כבר מההפעלה שלו ואז כל העבודה עליו מואטת?

Jan22

New member
איזה מערכת רצה ? XP ? VISTA ? LINUX ?

רוב הסיכויים שיש וירוסים וטרויאנים שהאנטי וירוס הנוכחי שלך לא מספיק חזק לזיהוי שלהם. כנס לאתר של KASPERSKY ותבצע סריקה ONLINE (הם מאפשרים את זה) או שתוריד חבילת TRIAL ל30 יום . תוריד את ADAWARE 2007 ותבצע בדיקה של רוגלות (תעדכן לפני כן). בעיקרון כמעט סגור שמדובר במערכת עם וירוסים ורוגלות. הייתי ממליץ לך על פירמוט כולל (אם יש לך מושג איך עושים ,לא שזה קשה כל כך ...).

gozala

New member
קרה לי עם חדש תוך 4 חדשי שימוש - פירמטתי!

והוא חזר לאיתנו, המחשב מחולק לשתי מחיצות... פירמטתי רק חצי למעשה.

gesus

New member
XP HOME רגיל לחלוטין

הייתי מפרמט אותו אם לא היו לי עליו עשרות תוכנות שההתקנה שלהן הייתה לוקחות ימים. לא ברור לי מדוע לא שמו לי את מערכת ההפעלה במחיצה נפרדת. זה ממש היה יכול לעזור. בכל אופן, יש איזו בדיקה שאני יכול להריץ על המחשב כדי לדעת על מה המשאבים שלו מתבזבזים?

bar666xp

New member
CTRL + SHIFT + ESC...

מופיע שם... APPLICATIONS = התוכנות שפתוחות. PROCESSES = תהליכים {מה שנוגע לנושא המדובר}. PERFORMANCE = ביצועים {קשור גם אבל לא נשתמש}. NERWORKING = תנועה ברשת. USERS = משתמשים פעילים. מה שמעניין אותנו זה PROCESSES כל מה שלא ברור לך מה זה תריץ חיפוש.. לדוגמה... http://www.liutilities.com/products/wintaskspro/processlibrary/taskmgr/ ובכך לפסול ו/או לגלות אם יש כאילו שממש לא נחוצים ו/או לא רצויים כלל כמו וירוסים/רוגלות ושות. עוד בנושא ההליכים והUSELESS SERVICES מומלץ האתר של BLACK-VIPER http://www.blackviper.com/

למעלה