מחשבי DELL

מחשבי DELL

לאחר התלבטות והתייעצות כאן בפורום, נותרתי עם 3 מחשבים, אשמח לשמוע מה דעתכם: Inspiron 1525 Vostro 1000 Latitude D531 אזכיר שהמחשב נועד ללימודים וקצת לצפייה בDVD. האם זיכרון של 2GB זה לא מעט מדי (לדעתי לא, אבל יש כאלו מסביבי שטוענים שכן)? אני צריכה שהמחשב יעבוד שעות רבות (בלימודים), היות ואני מייבאת אותו מארה"ב, האם אני צריכה לקנות שם גם כבל מיוחד? תודה מראש, שירה

ypm

New member
אם את מייבאת מארה"ב ....

אז למה לא לקנות כבר מחשב חייתי יותר מאילו
למשל ממשפחת סטודיו החדשה.... ולא את הכבל קונים בארץ או מתאם .

לא קשור,

שאלתי בהתחלה על DELL, ענית שכדאי להביא משהו יותר רציני, הסתכלתי עוד קצת, ראיתי את הX61, אני שואלת האם הוא מומלץ ללימודים

sb21

New member
אם הדגש הוא על עמידות, אז רק Latitude.

הוא העמיד ביותר מבין המחשבים שהצגת. כדאי לזכור שרק עם הרחבת אחריות מסוג NBD, ניתן יהיה לקבל אחריות מלאה בארץ.

גם הX61?

כי לפי מה שאני רואה באתר, אפשר לקנות אחריות (אבל אין לי מושג אם זו NDB או לא...). הבעיה בDELL שהגם גדולים מידי, הX61 קטן ונוח יחסית (המקלדת שלו גדולה יחסית והמשקל שלו נמוך)

יאיר B

New member
ה-X61 הוא יופי של מחשב, אבל יש כמה דברים

שצריך לדעת עליו: 1. הוא קטן (ויש כאלה שלהם זה חיסרון). 2. הוא בא בלי כונן CD (כלומר אין צורב, צריך לקנות בנפרד ולקחת בנפרד). 3. מבחינת עמידות הוא חזק בהחלט. 4. כרטיס המסך שלו חלש יחסית (כלומר הוא מתאים לאופיס/אינטרנט אבל לא למשחקים). 5. שימי לב לסוללה (חלק מהדגמים באים עם 3 תאים כדי להראות משקל קל, אבל 3 תאים לא מחזיקה הרבה, מצד שני 6 תאים בולטת מהמחשב ומעלה את המשקל בערך ב-300 גרם +-).

אני מתכוונת לקנות בארץ פלטפורמה

ואז יהיה לי גם צורב וגם DVD. לגבי כרטיס המסך, אני לא צריכה את המחשב למשחקים. לגבי הבטריה, אני מתכוונת לקנות את ה6 או ה8 האם כדאי להוסיף עוד 400$ ולרכוש ביטוח?

למעלה