מחשבים ישנים

שלמה.ל

New member
מחשבים ישנים

לכל משתתפי הפורום , עם יש ברשותכם מחשב ישן מ- פנטיום 1 ומעלה ואינכם זקוקים לו אני פותח במבצע איסוף, שיקום ותרומה למוסדות ובתי חולים (שלצערי משרד הבריאות לא דואג להם ) שעוסקים בשיקום נפגעי מוח לאחר ארוע מוחי ,תאונות דרכים ,ניתוחי מוח , נפגעי ראש וכו´. מי שיש לו או יודע על מחשב כזה שיודיע לי . [email protected] בברכת חג שמח וכשר שלמה.ל

אביטל +

New member
שלמה

סביר להניח שאתה כבר עושה זאת אבל אם עדיין לא - תפנה לחברות פרטיות גדולות. הרבה פעמים מחשבים ישנים נשמרים במחסן או פשוט נזרקים כי אין בהם יותר תועלת. תרומה כזאת היא יחסי ציבור טובים לחברה, וכולם יוצאים נשכרים. אני יודעת שיש חברות שבהם יש אנשים שכל תפקידם הוא טיפול בנושא הזה.

שלמה.ל

New member
לאביטל

במידה ואת מכירה הייתי שמח עם היית עוזרת לי בנושא

אביטל +

New member
לא מכירה אישית

אבל יש מלא דרכים להתחיל - קח מדריך כלשהוא עם רשימה של חברות הייטק אפילו תסתכל במודעות דרושים בעיתון כדי לקבל שמות של חברות. תפנה לחברה (למי שאחראי על יחסי ציבור למשל). תסביר מי אתה ומה המטרה שלך ואיזה דברים אתה צריך. בדברים האלה זה הכל עניין של איך מציגים את העניין. ובזה אני לא ממש יכולה לעזור לך
מצטערת.

ihovav

New member
חבל...

לפני כמה שבועות עברתי ברחוב מתחת לבנין "הראל" ברמת גן וראיתי שזורקים לפח עשרות מחשבים מיושנים...

למעלה