מחשבות

softy

New member
אכן

יש מי שממשיל את ביתו לארמונו, רק שארמון בהכרח מוקף גם חומות, ויש בו שומרים ויש גם גדרות. וכללי הטקס בארמון מחייבים להצמד חזק אל הפרוטוקול, כי מישהו כבר חשב במקומך ולכן הופקעה ממך זכות החשיבה. סופטי

אש לי

New member
זה לא היה משל ולא חלום

זו הייתה מציאות מדהימה הייתי המאושרת בנשים לא מוותרת על אושרי לכן הפסקתי לחפש שבילים איימי סוללת היום וואחד כביש יש לי ביד אפילו אישורים.

זה לא רומן זו סתם בדידות.

המציאות. אמרת "היא לא יודעת על העולם שלי". הצחקת אותי. אל תזלזל בנשים. אני בטוח שהיא מכירה את כל העולם שבראש שלך. הכל עד הפרט האחרון. ותאמין לי את העולם שלך אפשר להעביר פה בהודעה קצרה. את העולם שלה תצטרך ללמוד שנים. אבל לך קל לדמיין. לברוח מהמציאות. פחחחחח. עלק רוחני. המבחן. ואיך אתה יודע שהעולם שבנית בראשך קיים? ואיך אתה יודע שאם תרצה תוכל להשתמש בו כדי לברוח? מתי הייתה הפעם האחרונה שביצעת בדיקת היתכנות ולורק לחלק ממנו (מהעולם שלך)? תבדוק לרגע איך העולם ה"אמיתי" מסתכל עלייך. ואיך העולם ה"אמיתי" מסתכל על ה"ארצית" הזאת שגרה איתך. למשל - למי יש יותר חברים? כל הכבוד לה שמצליחה לשרוד איתך. התוצאה. מפחיד. יום אחד תתעורר ותגלה שאתה כבר לא מתקשר עם הסביבה. מה לעשות? תשאל את עצמך ממה אתה בורח. לא קל לשאול. וגם אם תשאל, הדרך ארוכה ומתפתלת. אתה נופל וקם נופל וקם. אחרי השאלות יופיע השד. ואין לי מושג מה זה אבל שמעתי שהוא מופיע. פסי כבר עשתה צעד קטן לחמור וצעד גדול לפורם. אז שהשד יופיע אצלך (ואמרנו הדרך עוד ארוכה!) תשאל אותה. את פסי (אם היא תשרוד את זה עם המצנח). דניאל מציע לך את כותנת הפסים, שיקום במעון יום לחמורים או סתם טיול על חמור. אוהבים אותך סופטי.

softy

New member
מה

שטוב במחשבות שלי הוא שהן לא נוקשות, הן רכות כמו פלסטלינה, לכן אני מעצב אותן כראות עיני. והיא, הרי ברור שהיא מגוייסת למשטרת המחשבות, אין לי ספק שהיא לא מפסיקה לנבור לי במחשבות, אבל יש לי גם כאלו שהן מקודדות, עליהן אני בונה את שביל הבריחה שלי. סופטי

סופית. אני בטוח.

אתה סכנה לציבור. אישפוז בכוח. וברצינות. ממה אתה בורח? עם מה קשה לך להתמודד? דניאל, אופס שוב פעם קשה לי. מישהי פנויה ע-כ-ש-י-ו!

אש לי

New member
נתת דניאל המון קרדיט לנשים....תוהה

הרי לא יכול להיות שלכולן מגיעה הקרדיט!!!! הרי יש שתי קבוצות של נשים אשתדל להסביר: חלקן חלשות האחרות חזקות,אולי חלקן חכמות פחות האחרות יותר? אלו שמכירות את העולם שלך ולא עושות כלום בנידון?(כמו אישתו ואולי אישתך) שהרי THAT´S WHY בנית לך עולם. והאחרות שנילוות לחיים של הנשוי(המאהבות) הן שמבינות ועוזרות לו לסלול את הכביש. והיא?.....ממשיכה בחייה עם הכביסה והילדים והיום הרי אתה שותף היא הרי פמיסטית מוצהרת היא לא תעשה הכול בשבילך, היא עם העבודה עם החברות עם הקיטורים עלך ואל איך שאתה לא מבין אותה. אז אל איזה אישה בדיוק דיברת דניאל למה שמעתי צליל של זילזול במה שהוא כתב? היא הרי יודעת כל פרט טענת אז מדוע לא עושה עם זה דבר?

בלונדה.

כמה את חכמה! מאיפו אני יודע. שישאל אותה. שידברו. דניאל הולך לחשוב. ירד לי כל הקשה.

עיניים

New member
|עיניים| אתה,,,,,

מזכיר לי בדבריך, את ארמונות החול שנהגנו לבנות בילדותינו על חוף הים,,, קצת חול רטוב במי ים, בתוך אגרוף קמוץ, מוזלף בשכבות שכבות,,,, ערימות של מגדלים עם שפיצים גבוהים,,,, והמגדל גדל וגדל, עד שאין בו את הכוח להחזיק את הכובד - והוא מתחיל להתמוטט,,,, ה"צריחים" נופלים מטה אחד אחר השני, ואז, כאילו ל"פינאלֶה" - בא גל קטנטן ו"מחריב" גם את הבסיס,,,, מחשבות על מחשבות, פנטזיות על פנטזיות, ו-הכל לבד,,,, ואיך תדע שהיא לעולם לא תבין אם אתה עצמך מודה שאין לה מושג שהעולם הזה קיים אצלך? ואולי אילו רק היית מנסה, היית מוצא את עצמך גורף אותה איתך לתוך העולמות בהם אתה משוטט? ואולי תופתע לגלות שכל ה"עולמות" שלך מקבלים מימד חדש, אחר ומעניין פי כמה כשהיא שם ביחד איתך? וגם אם לדעתך אתה חי במכלאה - אולי אותה מכלאה בדיוק תואר באלומות אור דווקא כשהיא תהיה שם איתך? אולי הרחבת את הפער עד כדי לא להכיר בשינויים ש(אולי) חלו בה? אם לא מנסים - לא יודעים, הא?

...Blue

New member
ארמונות החול..

אוסף גרגירי חול יוצרים רצועת חוף מקסימה.. בונה לי ארמון מסביב מגדלים חופר לי תהום,כה עמוק שם בפנים מביט אל הגל שמביט על חיי, שעוד מעט יכסה את מעשה ידיי. אוסף של כוכבים יוצרים אורו של לילה... כוכב אחד נפל עם שובל קסמים אור נישפך על שמיים שחורים צופה בקסמו עד עלות הבוקר ולא הספקתי לבקש משאלה, קצת אושר. אוסף של אנשים יוצרים הרמוניה של צלילים... ליקטתי תו לתו ליצור מנגינה מילה למילה ליצור אהבה חיבוק של חום, ליטוף של רוגע אך בך, לא אוכל לעולם לנגוע... blue

יפה../images/Emo45.gif

יש נוסחה במתמטיקה שמתארת את קו החוף. ברצינות. הטענה היא שאין ממש קו כזה, כל קו חוף שאתה רואה, אם תתקרב תגלה פרטים נוספים, קו מפורט יותר וכד´ לכן זה אינסופי. דניאל אוהב איך הכחול כותב.

אש לי

New member
איך אתה אוסף את המילים

איך אתה אוסף את המילים? מסדר אותן לפי כללים, מביא אותי לשחקים בתיאורים כל כך אמיתיים!!! פשוט מדהים בלו.

למעלה