מחשבות

שילה 1

New member
../images/Emo23.gif

יקירי כל כך נגעת לליבי. זו אכן חוסר אינטימיות שמפחידה אותי כל חיי. הרצון הגדול לגילויי רגשות ומחשבות מול הקושי של הצד השני להיפתח ולרצות לשתף פעולה. אך אל יאוש. אולי לא תצליח להכניס אותה לעומך הדמיוני והנפלא אך בהחלט תוכל לבנות איתה עולם חדש .תאמין ששינוי שלך יכולה להביא לשינוי שלה,אמירה נדושה אך נכונה. לבי איתך שילה

ואולי..

הילדים גדלו, והנה אנחנו רק שנינו.. והחשש הזה מלהיות רק איתך שוב.. מתחת לאפור בשיער, מתחת לקמטים, מתחת לשנים.. האיש שאהבתי עוד שם. האמנם? אתה נעול במחשבותיך.. רחוק ממני. אני מוצאת מפלט בדברים של יום יום, לא יודעת איך להתקרב, חוששת לגעת. מתחת לשנים אני אותה אישה-של-לפני-ילדים, אותה נערה שבחרת.. האם אתה רואה זאת בי? האם אתה מסתכל בעיני לפעמים? ולפעמים.. רק לפעמים, כשמבטך מצטעף ואתה תלוש ממני, אני מגניבה מבט.. מחפש.. שואל.. לאן אתה מתרחק? אני כאן. רק תושיט יד וגע בי. הולכת לאיבוד באפרוריות של מציאות, ורוצה לעוף איתך שם, אל העולם אליו אתה בורח ממני. אולי פוחדת שלא תרצה אותי איתך שם? אולי רק מחכה שתושיט יד, תחזיק בכף ידי ותגיד לי: בואי.. -------------- אל תנחש אותי. גע בי. אל תתהה על חלליי מלאם באהבתך סלק קורי בדידותי מזוויות חיי.. גע בי. אני שורדת את יומי חולמת לילותיי חיה את ערב המחר שוכחת בוקרו של אתמול אישה באמצע החיים. וריקה היא לך.

אטיוד5

Active member
מה-זה אני מבסוט מכל התגובות

במקום לבוא ולתמוך בסופטי המסכן, כולן באות ואומרות לו שינסה להפתח כלפי אשתו, ובטח גם לה יש עולם רוחני, וכו´ וכו´. חברים-חברות. באו פה לפחות חמש נשים לפניו ואמרו אותו דבר על עולמן הרוחני שאינו נחלת בעליהן או לא היה נחלת האקס שלהן. על ההתרחקות. וזה היה מובן מאליו. זה היה ברור. וגיליתם המון אמפטיה. ואמרתן שאתן באותה סירה או שהייתן באותה סירה. למה אין לכם אמפטיה לסופטי? למה לא תומכים בו אוטומטית כמו שנדרש בפורום הזה? למה מיעצים לו לחזור ולנסות? למה לא מחזקים את רוחו? למה לא מחבקים אותו? שמא תומכים פה רק בנשים?

אש לי

New member
חבל שדילגת על התגובות שלי....

והיא הייתה דיי חריפה כלפיי האישה ! אותו אני מבינה.

אטיוד5

Active member
לא נכנסתי לתוך השירשורים

קראתי רק את התגובות הישירות. ונשארה התמיהה שלי בעינה.

אני תמיד יודעת מה טוב בשבילך ?

חבל שאני לא יודעת מה טוב בשבילי.... אני אישה רציונלית? לו היית יודע כמה אני אמוציונלית. כי גיליתי לעצמי בין השנים כמה, אבל כמה, הרגש מנחה אותי. לא קבעתי לעצמי שום מסלול מראש אבל האירועים {שזרמתי איתם בהכי יודעין שיש} הכתיבו לי - הכתיבו לי הרפתקאות הכתיבו לי מיניות, הכתיבו לי גילוי גוף, סקס, נגיעות מופלאות הכתיבו לי התנסויות. ואני חיה לי מיום ליום...... איתך למדתי לשחק. להיות סלע איתן. לנהל את הבית, הילדים, חשבון הבנק הבנק שלנו, את האירועים החברתיים, הסעודות המשפחתיות. למדתי להיות ´אשתו´ לפי כל החוקים והכללים. וכשהעזתי פעם ללחוש על אוזנך באמצע יום, בחורשה ליד הבית "זיין אותי" ענית לי בחיוך "לא עכשיו" ולמדתי לשתוק. להיות אשת איש הגונה. איתך. ןלתת לאחר להנות מהפראות שבי, מהתשוקות שבי, מהדימיון שבי. כנראה שבעל ישאר בעל ואישה תישאר אישה ויש דברים שבלתי ניתנים לשינוי. לו רק היית קצת פחות בעל שלי לו רק היית יותר מאהב שלי הייתי מראה לך מי האישה הכי הכי בעולם......
נכתב לזה שהולך לישון איתי כל לילה ויודעת שלעולם לא יזכה לראות מילים אלו.

אש לי

New member
מה את נשואה לבעלי?../images/Emo13.gif

כתבתי פעם מילים דומות ביקשתי אותו אותן לקרוא אולי יבין אולי ינסה אולי טיפ טיפה יהיה אחר. אל תחשבו שלו דיברתם לא שיתפתם באמת הכול הייתם פותרים תלוי מי השחקנים הראשיים.

מייקי69

New member
שביל הבריחה או שביל התקווה

מחלקת איתך, לאחר מיליון תגובות, את האני-מאמין הקטן שלי. אינטימיות בזוגיות היא דבר מפחיד, לא פשוט. לא קל "לעשות" אינטימיות, לא קל לחיות באינטימיות. מה ש"עוזר" בלשון שגיא נאור - זה כל העשייה מסביב ובתוך הזוגיות. קריירה, ילדים, כסף, רכוש ועוד ועוד. בתוך כל הרעש של החיתולים, הבעיות מול המורים, מול הבוסים, הבנקים, הקבלנים, סוכני הנסיעות - נעלם הצליל המפחיד. נעלם אמרתי? - לא, לא נעלם. כמו נעלם. עכשיו גדלו לך הילדים - נעלם רעש הרקע פתאום האמת הצרופה נחשפת. שתי אפשרויות - להתמודד עם ה"שקט" ובשקט, לבנות מה שעד היום בחרתם שלא, או שאולצתם שלא, להודות בקיומו. או שאולי הוזנח - קרא לזה כרצונך. בכל אופן - להתמודד! להתמודד על מנת להרוויח !!! אפשרות אחרת - לעשות הכל כדי לא להתמודד. הגברת ממשיכה "לעשות רעש" כמו קודם - יעני מציאות: כלים, כביסה, ילדים, בנקים בלה - בלה. ואתה? - בונה את שביל הבריחה. או לחילופין בונה לעצמך עולם נפרד משלך - בתוך המחשבות. ואתה צודק לאללה סופטי! עבור אנשים פוחדים, כל כלא הוא בסופו של דבר כלא. אם תלך מאשתך, יבוא הפחד וידבק לך לתחת, וימשוך אותך אל שביל הבריחה הבא, ושוב הבא ושוב הבא - עד כלות הימים. הפתרון הוצע לך פה, נדמה לי על ידי דניאל שאמר - הסתכל לפחד בעיניים. זו הדרך היחידה להפסיק לרוץ - להפסיק לצבור "מחשבות" ולבנות שבילים. ואני אומרת אותו דבר - מזוית ראיה טיפה´לה שונה אתה כבר כאן, לא? יש לך אשה (בטח פוחדת כמוך.... אחרת היא היתה צורחת לך באוזן מזמן) כאן ועכשיו. נסה. מצה את האפשרויות בתוך בית הכלא הנוכחי לפני שאתה מהלך בשביל אל בית הכלא הבא. תמיד יהיה עבורך "הבא". תמיד אופציה פתוחה ועומדת. אולי תלמד משהו על עצמך שלא ידעת. אתה לא נשמע לי מאושר, סופטי. ואני חושבת שהגעת לגיל בו אתה יכול, לשם שינוי לבנות לך שביל אל האושר. מספיק לברוח. לא כייף להרגיש נרדף. לנוס ללא סוף. בנה לך שביל אל האושר - היכן שהוא לא יהיה. בתוך המשפחה, או מחוצה לה. אבל לברוח????? נשמע רע. נשמע פאתטי. חסר תכלית. וחסר תקווה. ועוד מילה אחרונה בהחלט. אבא שלך נשמע לא פחות פוחד ממך. גם אבא שלי יותר פחדן ממני. אז בגילי אני כבר יכולה להרשות לעצמי להיות מאד חשדנית כלפי העצות שלו. והרבה יותר אמיצה בהחלטות ובבחירות שלי !! בהצלחה!

למעלה