מחשבות..

aviran677

New member
מחשבות..

היה לי שיחה אתמול עם כמה מהחברים שלי 4 מהם הם דו..ודיברנו..על מי הם היו רוצים להיות "בסוף"..והיו כאלו שאמרו עם נשים חלק עם גברים.. מה אתם חושבים?.. כאילו הרי בסוף..(בתקווה) נמצא מישהו שנהיה איתו לתמיד אז כאילו אם אתם יכולים לדמיין את זה אם איזה מהמינים אתם רואים את עצמם לתמיד?..כאילו אחרי כול הנסיונות עם נשים וגברים עם מי אתם רואים את עצמכם כאילו מתחתנים ומשפחה וכו..?.. כאילו כבר ברור לכם שאתם כאילו תהיו עם גבר בסוף או אישה?. מקווה שהייתי ברור..חח סתם מחשבות..שהייתי חייב לשתף כי חשבתי על זה אחרי השיחה עם החברים שלי.. שכאלו חלק אמרו אני כרגע עם המין המסוים הזה אבל אני יודע שאני אהיה עם המין השני לטווח הרחוק.. מה אתם חושבים? אשמח לתגובות... אבירן

מנסיוני הדל

למרות שעדיין לא היה לי שום קשר בחיים (לעזאזל, אני חייב לתקן את זה כמה שיותר מהר..נואש כבר) אני סגור לגמרי שאני יישאר עם מי שאני יהיה מאוהב בו\בה. ולא משנה שום דבר אחר. כחתונה תהיה, משפחה גם, המין של הזוג לא משנה. בכל מקרה זאת דעתי אחי.

אני חושב....

שאף בנאדם שהוא דו לא יכול לקבוע מראש עם מי הוא יהיה... אני יכול להסתכל על הקשרים שהיו לי והיו לי עם שני המינים ופשוט לאחל לעצמי להיות עם בנאדם באופי וכן שתהיה לי כמובן משיכה והתאמה ואני מאמין שככה אני אדע... לפי דעתי אף אחד לא יכול לקבוע במי להתאהב ופשוט להתאזר בסבלנות (אם זה משתלם). מה שכן אני רואה אצל עצמי ילדים בטווח הרחוק יותר חחח

TillsWIFE

New member
האמת

שאני לא רואה את עצמי בכלל בסיטואציה של קשירת קשר לכל החיים בסגנון של נישואין וכאלה, אני רק בת 18
יש לי עוד זמן לזה... טוב לי בינתיים במצב שלי, אני לא מנסה להקדים את המאוחר, די חיה את הרגע, ולא חושבת רחוק יותר מדי. דבר שאני בטחה בו לגביי, אני בן אדם שמאמין מאוד בדרך שלו. אני בטוחה לגמרי במה שאני (באופן כללי, בחיים) ובמה שאני מאמינה בו, ואני יודעת שאני תמיד אעשה את מה שמתאים לי, ולא מה שהחץ מהסביבה יכתיב לי.

DrEx

New member
אני בטוח שאני יהיה עם אישה.

ב-100% איך אני בטוח? כל הגברים מחפשים סקס ואם לא כולם רובם. עם גבר אני לא יכול לבנות בית נורמלי.

אוסיייי

New member
ממ

גם אני חושבת על זה לפעמים.. אם אני אהיה בסופו של דבר עם גבר או עם אישה! למרות שבשלב הזה של החיים שלי, אני נוטה לרצות יותר נשים מאשר גברים. \: אבל התשובה שלי ברורה לחלוטין שהיא ..עם גבר! אני אישית כל כך רוצה כבר להתחתן עם איש קטן וחמוד, להביא גוזל קטן לעולםםם..
אבל זה יקרה בשלב מאוחר בחיים שלי.. :) כי אני עוד ילדה.

אני חושב שכל אחד יעשה מה טוב לו בסופו של דבר,

השאלה הגדולה היא האם הצעד הנעשה הוא באמת מה שטוב לאותו אחד. אדם יכול לאהוב רגשית גברים אבל לחיות באמונה ש"צריך" לחיות עם נשים את החיים האלה, ולמרות אהבתו לגברים, הוא יחיה עם נשים. זה דבר לגיטימי, אך השאלה היא האם זה באמת יוביל אותו לאושר. מאידך (מה נסגר עם העברית הרהוטה שלי פתאום
) אדם יכול להכיר מישהו ולחיות איתו, עד סוף חייו, ולהיות מאושר. מצד שלישי, אדם יכול לחיות לבד. יש דבר שנקרא בדידות, ובין עם שלימות עצמית לבין אם לא, אחוז הבודדים מבין ההומואים והלסביות הוא גבוה ביותר, כי לנו זה פשוט יותר קשה. ביסקסואל שיכול לחיות עם אישה וגם עם גבר (לחוד כמובן לא ביחד) מרוויח, מבחינתי אני נמשך, אך לא אוהב נשים, לא מתאהב בהן. כל אחד עושה בסופו של דבר מה טוב לו זה בטוח..

למעלה