מחשבות

Talia E

New member
למה את מחכה שהיא תטלפן?

האם את חושבת שאם תבקשי את החפצים שהשארת אצלה זה יהיה לזרות מלח על הפצעים? יתכן שדווקא יועיל לה להיפטר מהחפצים, כי אולי דרכם היא נאחזת בך, ואולי גם להכתיר אותך כ"מניאקית, נבזה וביצ´ית" באופן מוחלט, יעזור לה לעשות את הפרידה. ואולי אלו הם סתם חפצים, שלא שווה להקדיש להם מחשבה שנייה...

rubber duck

New member
שימו לב לאן התפתח הדיון הזה

מקיטלוג לעינייני חברות עוד הוכחה שלמעשה אנחנו מורכבים מהמון דברים ששלובים זה בזה ולעינייני חברות יש לי חבר ( בעצם לא ממש חבר ) שמופיע תמיד כשהוא צריך יעוץ או רוצה ממני משהו לפני משהו כמו שנה שמתי לב שאני לא מוצא את הדיסק של החומה ואז ניזכרתי שהשאלתי לו את הדיסק הזה לפני כשנתיים הרמתי טלפון וכמובן שתשובתו - מה פתאום החזרתי לך אותו מזמן מאז לא התקשרתי אליו ומעבר לכהמ פעמים שהוא היה צריך יעוץ במשהו לא דיברתי איתו אם הוא רוצה את הדיסק - שיהנה אני לא אתקשר יותר בנושא הזה הוא פשוט לא שווה את ההשקעה - ממילא הוא תמיד בא אלי כשהוא רוצה מידע על דברים שאני כבר ניסיתי בחיים שרון

deep ocean

New member
הי מתוקה ../images/Emo13.gif

--אני לא מחכה שהיא תטלפן אני מבחינתי לא רוצה לדבר איתה. אם זה תלוי בי, לי יהיה יותר קל אם היא לא תטלפן. --בקשר לחפצים, כן אני חושבת שלבקש ממנה את החפצים יהיה לזרות מלח על הפצעים. בגלל שאני מכירה אותה, היא תראה את זה בתור חוצפה ממדרגה ראשונה. מצד שני, באמת יכול להיות שאם אני אבקש את הדברים, והיא תראה אותי בתור ביצ´ית-זה יעזור לה להשתחרר ממני. רעיון נחמד, אבל........ "ואולי אלו הם סתם חפצים, שלא שווה להקדיש להם מחשבה שנייה..." בדיוק! הגעתי לתובנה הזאת בעקבות זה ששפכתי את הלב פה, ומקריאת התשובות: החפצים האלו- זה רק כסף, כאשר חושבים על זה. (כסף שיעלה לי אם ארצה לקנות אותם שוב. אבל זה לא משהו קרוב לליבי שאיני יכולה לקנות בכסף) אז בגלל כסף אני יצור קשר עם מישהי שממש אין לי חשק לדבר איתה? ממש לא. תודה על התשובה טליה עזרת לי המון!

Kiru

New member
ואם היא תחשוב שזה חוצפה,

אז מה? הרי זו מישהי שלא איכפת לך מהקשר איתה, אז שתחשוב מה שהיא רוצה, את מי זה מעניין... לא חבל על הדברים?

deep ocean

New member
לא אכפת לי מהקשר איתה

אבל כן איכפת לי ממנה. זה בטח נשמע לך לא הגיוני, אבל בעולם שלי זה מאד הגיוני. אני לא נהנית לפגוע בה. אני מנתקת איתה את הקשר כי אני לא מעוניינת להיות חברה שלה, אבל כן הייתי רוצה שיהיה לה טוב. אני לא שונאת אותה או משהו, אני רוצה שהיא תהיה מאושרת, אבל אין ספק שהאושר שלי עומד לפני האושר שלה (והאושר שלי יתממש בחלקו, כמובן, בזה שאני מנתקת איתה קשר). בנוסף (ונראה לי שזאת הסיבה העיקרית) , נוח לי יותר לא להתעמת איתה בטלפון. כמובן שיש סיכוי שאראה אותה שוב בחיי, היא גרה במושב סמוך אלי. אז אחרי כל הסיבות האלה נראה לי חבל לטלפן אליה רק בגלל כסף.

Kiru

New member
לא חשבתי לרגע שאת

נהנית לפגוע בה. אני לא נהנה לפגוע באף אחד (כמעט). אבל לוותר על משהו רק כדי שהיא לא תחליט להיפגע? נראה לי מוגזם. מה שכן, אם לא שווה לך להתמודד איתה בטלפון בשביל כמה דברים קטנים, זה הגיוני מאוד. בקטע הזה אני לא בטוח שלא הייתי נוהג כמוך.

deep ocean

New member
כן זה יותר בגלל ש....

לא שווה לי להתמודד איתה בטלפון בשביל כמה דברים קטנים. ואיך היה השיעור היום שהפסדתי? אולי תכתוב דיווח בפורום שמבאלה?

Kiru

New member
באמת רציתי לשאול -

למה לא לא היית, אמרת שתגיעי לא? אני חושב שאכתוב דיווח מאוחר יותר או מחר, לא כרגע...

deep ocean

New member
לא הגעתי כי

הייתי צריכה לנוח היום.. הגב שלי נתפס ההילר שלי שיחרר אותי (הוא עבד על רק על הגב שלי במשך שעה!) אבל הייתי חייבת לנוח בשביל לא לתפוס אותו שוב. מחר אני באה (יום ד´). אתה בא?

למעלה