מחשבות....

שרי 43

New member
מחשבות....

בין הארוחה המפסקת לתפילת הנעילה נסחפתי במחשבות על ההווה ועל שהיה והתובנה הכי גדולה שלי היא שגם בגיל 43 נשארתי ילדה. אותה ילדה שאוהבת שירה, שג´וק ועכבר יקפיצו אותה לכסא הכי גבוה שיש בסביבה, שטיול בטבע ירחיב את ליבה, שממשיכה לשאול האם אתאהב? במי? האם בחרתי בחירה נכונה? אבל, לפחות עכשיו אני מרשה לעצמי להיות אני לטוב ולרע. זה הביא איתו סערה אחת או שתיים ...או עשרה, בעטתי בשיגרה לטובת ריגושים מטופשים והתעקשתי לייצור מהומה, אך בארבע השנים האחרונות יצרתי לי דמות שונה. אסרטיבית, יציבה על הקרקע, פתוחה, יודעת בדיוק מה היא רוצה אבל....החלומות, מה לעשות עם החלומות שנתקעו בראשה. יש שלב בחיים שצריך לתעל את החלומות למקום אליו הם שייכים: הדמיון. זה, אם ממש רוצים להיות פרקטים ואולי אחרי שהגעת למנוחה ולנחלה. אבל, אני לא רוצה לוותר עדיין על החלומות שלי, אני רוצה להמשיך ולחלום על התנתקות של שנה לטובת טיול עם קרוון מסביב לעולם או באיזו מדינה נידחת, אי שם. להוציא ספר עם כל מה שכתבתי שישאר כצוואה. לראות את הילדים שלי לומדים באוניברסיטה במקום ללכת לצבא. ללכת יד ביד עם האיש שאוהב לצפות בזריחה או בשקיעה. שיהיה לי בית עם גינה גדולה. שלא אזדקן לעולם ואמשיך להרגיש צעירה. מחשבות של ילדה?

אפרת.א

New member
איך מחשבות של ילדה איך?!?...

ילדה הייתה אומרת: "מכריחים אותי לשיר" ילדה היתה צוחקת למראה אישה המקפצת מג´וק ועכבר ועולה מעלה מעלה רועדת מ...כלום:) ילדה תגיד איכככככססססססס לנשיקה, אהבה, התאהבות, סערה... אבל את - ילדה גדולה שלי....את , פרח השדה... את רגישה, נעימה, חמה ומעל הכל לשמחתי יציבה (אם לא היציבות שלך אני על הקנטים מזמןןןןןןן - את הסלע המחזק אותי:) המשיכי לחלום...עד שיתגשם החלום..מגיע לך! וכבר אמרו חכמים : "החלימה עושה את המציאות ליותר יפה".... כשם שילדים מביאים אלינו את צעצועיהם השבורים בדמעות, כדי שנתקנם, הבאתי אני את חלומותי השבורים לאלוהים, משום שהוא היה חברי. אבל במקום להשאיר אותו בשלווה לעבוד לבד נשארתי לידו וניסיתי לעזור לו, בדרכים משלי... לבסוף , חטפתי אותם בחזרה וזעקתי: "איך אתה יכול להיות כל כך איטי?" "ילדתי" הוא אמר "מה אני יכול לעשות? את לעולם לא מרפה מהם..." אגב, קשתית כבר הזמינה מקום לכולנו בבית אבות...זה רק עניין של זמן:))

שרי 43

New member
מה זה איך??????????

מי היתה הילדה את או אני ??????????????חחחחחחחחחחחחחח אותי לא הכריחו לשיר, פשוט שרתי מאז שיכולתי לדבר (תשאלי את אמא שלי) אני לא צוחקת כשאני פוגשת תיקנים ועכברים אני מקבלת רעד בכל הגוף ועולה למקום הכי גבוה שאפשר .....לא שזה עוזר לי...גם לשם הם מגיעים בימינו על תנועת נוער שמעת??????? אז אני הייתי בשומר הצעיר מכתה ו´ קן חולון שהוא הקן הכי גדול שיש בארץ לתנועה הזו ואחכ´ הפכתי למדצ"ית...אז שלא אוהב שדות???????? תגידי נשמה...את לא התאהבת בגיל 9 בילד הכי יפה בכיתה??????????? בזאת הסתיימו טיעוני חחחחחחחחחחחח

אפרת.א

New member
את שרי, בטח את....(אמא´לה איזה פחד)

ואיך לא את?!? אותך לא הכריחו לעשות שום דבר...ואיך יכריחו? חחחחחחח הפחדת את כולם מהרגע שהיית בעריסה (חחחחחחחחחח בטי לפיאה - מזכיר לך משהו???)חחחחחחחחחח די....רגע, תני להרגע...אוייייי חחחחחחח טוב , חכי עוד שניה - בקשתי להרגע לא? חחחחחחחחח שאני אשאל את אמא שלך??? חחחחחח השתגעת?!? והיא אפילו לא פולניה...אז איך? אגב, אותי הכריחו ללמוד בלט...אותי הכריחו לשיר במקהלה...אהבתי ג´וקים, לטאות, נחשים, צרצרים...(מסכנים היו השכנים...:) עד היום...כשנכנסת הביתה נמלה, גמל שלמה או ג´וק מסכן שבדרכו טעה...אני לוקחת שקית ניילון, עוטפת את כף היד , לוקחת את ה....מה שלא יהיה ביד , פותחת את הדלת חחחחחח אומרת שלום ביי ביי היה נחמד:) ו.....שולחת אותה/ו לדרכו/ה... (תשאלי אפילו את אורן - הוא מת ממני:)) השתגעת??? תגידי, מי הולך לשומר הצעיר כשיש מכבי - אה???? פחחחחחח חולון גם כן פירמה - ראשון! אין כמו ראשון!!! שויצרית אחת...גם אני הייתי מד"צית ואפילו בצבא הייתי מד"נית (עד ששברתי ת´רגל) ועכשיו ,בשקט בשקט...ספרי: - נשמההההההההההההההההה - ?????? מה עשית ב....שדות??? תגידי, מה פתאום שאספר לך במי התאהבתי מתי ולמה? מה זה פה - חיים שכאלה??? הכל אבל הכל את צריכה לדעת?!?!?!?!?!? אוףףףףףףףףף , כמה טענות יש לה זאת....מה בסך הכל אמרתי ....חחחחחחח ו...חסר לך , חחחחחחחח חסר לך ש....:))) אוייייייי, איפה הבקבוק איפה??? חחחחחחחחחחחחחח זהו...אין לי אויר יותר....חחחחחחח הקו בין סלקום לאורנג´....חחחחח נשרף !

שרי 43

New member
זהו..עכשיו סוף סוף קלטתי

למה "אפרוח טורבו" כל כך פוחד ממני....חחחחחחחחח את יודעת מה מזכירה לי ההודעה שלך? את השיר האמריקאי "מה שאת עושה אני עושה טוב יותר". ועל זה אין ויכוח - אני עושה טוב יותר! חחחחחחחחחחחחחחח ולי חסר? לי???????????? תפסיקי לסרוג ותרימי ת´עיניים חחחחחחחחח ובאתי על החתום: ט(ו)פווווווו חחחחחחחחחחחחחחחח

אפרת.א

New member
חחחחח אף פעם לא מאוחר מדי...:))

לקלוט נו ברור אין ויכוח! תגידי - ככה מתחמקת שמוצניקית , מדצית, וכו´ משאלה כל כך פשוטה??? מה - - - - - - עשית - - - - - - בשדות - - - - מה?!?!?!? תזכרי - בקשת שאפסיק לסרוג...זהו - הלכה לך המתנה של סוכות:))) חחחחחח שניה, העיניים (בסריג שהיה אמור להיות שלך מתישהו) נפלוווווו ! חחחחחחחחחח אמרנו בלי ה - ו :))) חחחחחחחחחחחחחחחח

שרי 43

New member
מה עשיתי בשדות?...אז ככה

הרחתי את ריח האדמה לאחר החריש, מוללתי רגבים בידים, שכבתי והבטתי בשמיים ו....הכל את צריכה לדעת? חחחחחחחחחחחח אני יודעת שכן...אבל את לא!

אפרת.א

New member
מה...מה - מה - - כבר היה לך לראות

בשמיים???????????????????. בטח שהכל אבל הכל ! אני צריכה לדעת - חחחחחחח תראי, כולם עומדים לידי ומביטים בך במבטים של.........נו?!? חחחחחחחח זהו...אין לאן לברוח יקירה : איזה רגבים בדיוק...מוללת בידיים ו.....מה פתאום הבטת בשמיים ????? חחחחחחחחחחח מה אני לא? - בטח שכן ! הרי את מתה לספר לנו אז....מספיק לעשות עלינו רושם - יאללה לספר! (ואל תשכחי לספר לנו איזה צבע היו...השמיים ו...אם היו כוכבים ...מממממ....תגידי: ספרת אותם????:)))

קוב

New member
יש לך זמן ל....

את האמת אני לא זוכר את עצמי עם מחשבות כאלה כשהייתי ילדה קטנה, אפילו לא בתור ילד.... אבל אני כמו זקני צפת לא זוכר כלום. וחלומות? מוצאם בדמיון, שם נולדו ושם מקומם, ואם זכינו לקיים ולו כמה מהם - זו היא זכות גדולה! גם כשהגיל מטפס ועולה לו בסולם השנים, אין זאת אומרת שאסור..... לפעמים קצת פה ושם מותר גם לזקנים להיות ולו לרגע ילדים (מה אני לא ילד אני? אין תינוקות קרחים ושמנים?)

שרי 43

New member
את התינוקות הקרחים והשמנים.....

אני הכי אוהבת יש להם כאלה פולקעס שאי אפשר לא לנשק כל היום

קוב

New member
אז את גם שרה? מממממ

גם אני שר לפעמים.... אבל לא יותר מדי, כדברי הסופר - כל פעם שאני שר המים בקומקום מפסיקים לרתוח... אגב, לא ידעתי שקוראים לזה - "למולל רגבים". נו, כל יום לומדים משהו חדש!

אפרת.א

New member
חחחחחח יש! יייייייש אלוהים:))

ויש קוב:))) חחחחחחח - מתגלגלת מצחוקקקקקקק ....ידעתי שלא רק אני סקרנית:)))) זה, ואני לא פולניה חחחחחח מה היה לו....???? אגב, המים רתחו ???

שרי 43

New member
קוב ואפרת אתם יודעים

אולי לא הבנתי מה כל כך מצחיק ואולי לא הבנתי את הבדיחה....אבל גם לי מותר להעלב פעם בשנה

אפרת.א

New member
הי, שרי - שאת?????

הבדיחה היתה בהקשר לרגבים שרי....אם נעלבת לוקחת את כל אבל כל דבריי בחזרה! (באמת נעלבת???) מואההההההההה וחיבוק ענק , אוהבת אותך (נשבעת שלא מתחנפת)

קוב

New member
רגע רגע רגעעעעעעע

אם נעלבת אני מתנצלללל אבל למה? בגלל שהמים בקומקום מפסיקים לרתוח כל פעם שאני פוצח בשיר?

טומילי

New member
לוותר מדוע ולמה הזברה לוב........

שרי יקרה למה לוותר על חלום של ילדה? של אשה בשלה? לכולנו חלומות,חלומות של גיל הנעורים על חבר/ה על אהבה על משפחה על חיים בלי דאגה הרי מה כולנו רוצים? קצת שקט ושלוה. על אשה/בעל אוהב. ילדים ....היש דבר מרגש יותר מללדת ילד/ה משלך איך הולך השיר? "ילדים זה שמחה" (שככתי את ההמשך) חחחחח זה הולך עם הגיל. נב:נזכרתי בבדיחה בלי כוונות סתם בדיחה.אז זה הולך כך אשה מספרת לחברה....בלילה חלמתי חלום שכושי ערום רודף אחרי פתאום עצרתי הסתובבתי אליו ושאלתי מה אתה רוצה ממני? גברת זה החלום שלך. באהבה טומי

שרי 43

New member
חחחחחחחחחח טומי

והוא צדק הכושי...שיבוא אצלי בחלום יש לי תשובה מוכנה חחחחחחחחחחחחחחח

הקשתית*

New member
רומנטיקנית אחת... ../images/Emo23.gif

ואיזה כייף , שלא איבדת את הרומנטיקה...ויחד עם זאת , כמה כייף לפעמים לבעוט בשגרה לטובת אותם ריגושים ,שלא בהכרח מטופשים. ובכלל מי אמר , שכל הזמן צריך להיות רציניים
ואיזה כייף , שיש חלומות ומיכה מוסיף :" שאם הם מתקיימות , אז עוד יותר טוב " ואוי ואבוי , אם תוותרי על החלומות שלך ... וחוץ מזה אהבתי את הרעיון של הקארוון מסביב לעולם, אני מקווה , שלקחת אותנו בחשבון
ן רק המחשבה , שתפנקי אותנו עם
על הבוקר ו
בלי חשבון של דיאטה וכאלו גורם לי ל
נחרוש ברחבי העולם ונשטתה כמו שרק אנחנו יודעות ביחד. מה דעתכן איריס וריקי
וואלה אהבתי את הרעיון...ואחר כך נחזור לשגרה...ולשקיעה שלך
אז המשך חלומות מתוקים ביחד ולחוד....
הקשתיתתתתתת החולמת איתך בהקיצסססס

למעלה