מחשבות...

Roonil Wazlib

New member
ואם כבר מדברים

על האגריד והלילה שבו הפוטרים מתו, שימו לה שיש שם לילה "מת"- זמן שלא יודעים מה קרה. הוא הוציא את הארי *אחרי שהמוגלים כבר התאספו* מסביב, ודמבלדור כבר עבר ב*כמה* מסיבות במשך הלילה, זה אומר שהבר קצת הרבה זמן בין מתי שהפוטרים מתו ושהארי מגיע לדרסלים. וזה מזכיר לי גם את כל הזמן הזה בלילה של השלישי שהארי והרמיוני מחכים שהם יצאו מהערבה המפליקה (?)? ו(אני יודעת שאני מדלגת מנושא לנושא אבל אני מנצלת את ההודעה להכל)עם מדברים על זמנים אז איך הארי והרמיוני חוזרים 3 שעות אחורה מחצות ומגיעים למתי שיש את ההוצאה להורג של בקביק, אם זה בשקיעה? אל תגידו לי שהשמש בהוגוורטס לקראת תחילת הקיץ שוקעת ב-9.

mbar30

New member
מקגונגל נותנת להרמיוני שעון מיוחד

כדי שלא תחסיר שיעורים, והם משתמשים בזה כדי לשוב בזמן למנוע את הוצאתו להורג של בקביק וגם כדי שהוא יקח את סיריוס על גבו

ToryMaster

New member
אז מה, לשקר?

באירופה [בעיקר בצפון ממש] השמש שוקעת בשעות שמבחינתנו הן אמצע הלילה. הייתי בהולנד בפסח לפני כמה שנים ובאחת עשרה בלילה עוד היה אור [בין ערביים שכזה]. אבל אני לא אגיד לך

Roonil Wazlib

New member
אבל הוגוורטס הוא באנגליה, לא?

אולי אני סתם בורה, ואם כן, סלחו לי כי ג"ג זה הצד החלש שלי. אז בסדר, טעיתי ואני מאמיהנ לך.

rds15

New member
../images/Emo129.gif|כותרת|לפי תיאור הנסיעה

הארוכה, סביר להניח שהוגוורטס יותר בצפון אנגליה. וגם אם לא, אנגליה זה עדיין צפון אירופה.

ToryMaster

New member
הוגוורטס אכן בבריטניה

ובריטניה, למיטב זכרוני, אפילו צפונית יותר מאשר הולנד

infinity0

New member
דמבי זה כינוי מטומטם לאיש חכם

דמבי קודם כל זה טיפשי באנגלית למי שלא יודע, מה שדמבלדור ממש
. דבר שני, איפה כתוב (אם בכלל) שדמבלדור העיד נגד סיריוס בקסמהדרין? וחוץ מזה דמבלדור האמין להארי והרמיוני שהם התנפלו עליו בסוף הספר ה3 בטענה שסיריוס חף מפשע וגם נתן להם את ההזדמנות להציל אותו וזאת סיבה מספיק טובה להאמין שדמבלדור יודע מי כן או לא היה שומר הסוד של משפחת פוטר. הוא פשוט לא הראה את הידע שלו כלפי חוץ כי הוא עדיין רצה להשאר בהוגוורטס, תארו לכם מה היה קורה אם דמבלדור היה צועק ברחבי משרד הקסמים שסיריוס לא רצח את זנב תולע.. היו מפטרים אותו ישר.
דמבלדור הוא סוג של סוכן חשאי הפועל תחת השטח העוין (משרד ה(ק)סמים) בכדי להוציא את האמת אל אור ה

למעלה