מחשבות...

harpi

New member
סליחה על הבורות - אבל מהי תיאוריית

רונבלדור?

ToryMaster

New member
תיאוריה מגוחכת

שגורסת שרון הוא בעצם דמבלדור שחזר בזמן [או להיפך]. נפסלה על ידי רולינג.

ToryMaster

New member
גאוני ../images/Emo6.gif

אם אתה מצליח לפתח את זה לתיאוריה שלמה אני נותנת לך גם טאגליין וגם מאמר!

אם כבר, אז הפוך ../images/Emo58.gif ../images/Emo29.gif

דמבלדור זה וולדי מהעתיד. זה יכול להסביר למה דמבלדור לא הורג את וולדי בספר החמישי. (שלך קצת בעייתי כי דמבלי מת :X)

Gizmo16

New member
לא, אבל לעומת זאת..../images/Emo28.gif

סנייפ הוא בעצם גברת נוריס שחזרה בזמן
טרלוני היא בעצם אברפורת' שחזר בזמן
רון והערבה המפליקה הם בעצם שני פיצולי אישיות של אותו בנאדם
ג'יימס, רמוס וסיריוס היו שלישייה סיאמית שהופרדה בלידה ולא ידעו על כך מעולם
גברת פיג היא האמא הביולוגית של הרמיוני
סבתא של נוויל היא בעצם גם סבתא של וולדמורט, והיא נקרעת בהחלטה למי מהם לעזור ולמי מהם לתת מכות בישבן
וכמובן- כדור הארץ הוא בעצם מחשב גדול שכל היעוד שלו זה למצוא את התשובה לשאלת החיים, היקום, וכל השאר, והתשובה הזו כמובן 42, וכעת כשכדור הארץ מילא את יעודו הוא עומד להתפוצץ ולפנות דרך לכביש בין גלקטי
המ. כן. טייייייייייפ טיפונת נסחפתי. אבל לא הרבה.

M r s Black

New member
אוקיי, ../images/Emo58.gif

אני יודעת שיתכן שאני מפספסת רמזים כי עם רולינג אי אפשר לדעת. ובכל זאת - הספר השישי!!

Me¥tal

New member
אגב... ../images/Emo58.gif

דמבלדור יודע שמשרת המורה התגוננות מפני כוחות האופל מקוללת ואיש לא שורד בה יותר משנה. למה הוא קיבל את סנייפ אם הסוף לא היה צפוי לו?

WWE4ever

New member
נצל"ש

אני חדשה אז אם טעיתי פליז אל תסכלו אותי. שמעתי שיש פאנפיק מהמם שנקרא "הצל" של מישהי שקוראים לה ג'סי אבל אני לא הצלחתי למצוא קישור אליו מישהו יכול לעזור לי?

k9amit

New member
היא לא

משרת ההתגוננות מכוחות האופל לא מקוללת.. יש אנשים שחושבים שהיא נותנת מזל רע וחוץ מזה רק מאז שהארי הגיע לביה"ס המורים התחילו להיות רק שנה כתוב שקווירל (שלימד בשנה הראשונה) כבר לימד בהוגוורטס פעם פשוט הוא לקח חופשה ואז פגש את וולדמורט..

אבל דמבלדור אמר ../images/Emo58.gif

שמאז שוולדמורט ביקש את המשרה הם לא מצליחים להחזיק מורה יותר משנה

Roonil Wazlib

New member
אולי, אבל למיטב זכרוני../images/Emo58.gif

דמבי אומר שזה ברור איזו משרה וולדי רצה כי מאז הם לא הצליחו שיהיה מורה שילמד יותר משנה ברצף את המקצוע. יכול להיות שדמבי חשב שבגלל שוולדי חושב שסנייפ איתו הוא לא יעשה לו כלום. או שזה כדי שיוכל לעזוב...

למעלה