מחשבות...

LoVe in Ron

New member
מחשבות...

מחשבה1: בספר הראשון, בפרק הראשון (ממש בהתחלה ^^), כשהאגריד מביא את הארי לדמבי רכוב על אופנוע, דמבי שואל אותו איפה הוא קיבל את האופנוע והאגריד אומר שהוא השאיל אותו מסיריוס בלק. דמבי מגיב רק ב: "לא היו שום בעיות, אני מקווה." עכשיו ככה: ~> דמבי ידע על כל הקטע של שומר הסוד. הוא חשב שסיריוס הוא שומר הסוד של הפוטרים, משמע שהוא הסיבה לכך שהפוטרים מתים, משמע שהוא היה הבוגד, משמע שהוא אוכל מוות! אז למה דמבי כל כך רגוע?? ~> יש אפשרות אחרת שדמבי ידע שסיריוס לא היה שומר הסוד אחרי הכל. אז למה הוא העיד נגדו לפני הקסהמדרין? דבר נוסף, בסוף הפרק הראשון האגריד מודיע לדמבי שהוא הולך להחזיר את האופנוע לסירי. דמבי הפעם לא הגיב בכלל. מה קורה פה??

LoVe in Ron

New member
מחשבה2: ../images/Emo58.gif

בספר השישי דמבי מסביר להארי שוולדי ניסה להתקבל לתפקיד מורה בהוגי משום שרצה לעשות הורקרוקס על עוד אחד מחפצי המייסדים. כמובן שדמבי לא נתן לו. אבל אחרי זה, כשוולדי השתלט על קווירל, הייתה לו אפשרות לעשות את זה! אני מהמרת על הטורבן שלו מה אתם אומרים? (אני צוחקת
) אבל ברצינות, איך זה שדמבי לא חקר לעומק את שהותו של וולדי בתוך קווירל בהוגי, עם כל הזיכרונות האלו שיש לו... אלא אם כן, וולדי היקר היה יותר מידי עסוק עם אבן החכמים בכדי לדאוג לזה? (ד.א. אם כבר מדברים על זה, מישהו יכול להסביר לי מה סנייפ ענה לבלה כשהיא שאלה אותו למה הוא מנע מוולדי להשיג את אבן החכמים?)

2B ME

New member
../images/Emo58.gif כן וולד'

רצה להתקבל למשרת DADA וולד' עשה את הH-ים לפני שהוא הפך לצל של עצמו. גם אם הוא היה רוצה לעשות עוד H אחד הוא לא יכול כשהוא לא במצב שיש לו גוף משלו וכו'. הוא היה צל של עצמו, חלש ובלי יכולות ליצור עוד H. וסנייפ ענה לבלה שהוא לא ידע שזה וולד' וראה רק את קווירל תאב הבצע שרצה להשיג את האבן. (משהו כזה אל תתפסי אותי במילה)

2 Mיכל

New member
מה שהדר אמרה וגם-../images/Emo58.gif../images/Emo42.gif

הנשמות היו מה שהחזיק אותו בחיים. גם ככה זו שהוא התקיים איתה הייתה מפוצלת ביותר (6 חלקים נגיד?), ואני לא חושבת שהוא היה לוקח את הסיכון של לפרק אותה עוד יותר כשהוא בעצם תלוי באחרים.

2 Mיכל

New member
נראה לי שדמבלדור היה מוטרד../images/Emo42.gif

יותר מהמחשבה על הצלקת של הארי והקללה שחזרה על וולדמורט, שכבר אז הוא לא היה בטוח שמת. בקשר ללהחזיר את האופנוע - אולי הוא ידע שמשרד הקסמים כבר תפס את סיריוס והכניס אותו לאזקבאן (לא היה לו משפט אז זה יכל להיות קצר, ואם אני זוכרת נכון אמרו שהוא רצח את המוגלגים *בלילה* ומיד תפסו אותו).

Gizmo16

New member
דמבלדור רשעעעעע../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo28.gif

יאא, איך לא ראיתי את זה בעבר
הניצוץ בעיניים שלו כשוולדמורט מתחזק, העובדה שהוא לא גילה לקסמהדרין שסיריוס חף מפשע, הכל מתחבר לי עכשיו
דמבלדור היה רשע כל הזמן
בגלל זה הוא לא הרג את וולדמורט בחמישי, הם עובדים ביחד
אני אומרת שזאת ההפתעה הגדולה שרולינג תכננה בשבילנו
(כן, זה קצת long shot, אבל תודו שזה מגניב
)

k9amit

New member
משעשע אבל..

אחרי שכתוב שהיה ניצוץ בעיניים של דמבי אז היה כתוב שהארי דימיין את זה. הוא לא גילה לקסמהדרין שסיריוס חף מפשע כי הסביר להארי ווהרמיוני (וכנראה גם הפנים לעצמו)שהעדויות שלו לא יספיקו. ובקשר לספר החמישי שתי דברים: 1.דמבלדור מאמין שיש דברים גרועים יותר מהמוות 2.דמבלדור יודע שלפי הנבואה הארי צריך להרוג את וולדמורט.. מה את אומרת?

Gizmo16

New member
אממ../images/Emo9.gif../images/Emo28.gif

א. לא היה כתוב שהארי דמיין את זה, היה כתוב שהוא חשב שאולי הוא דמיין את זה- ורולינג אמרה שזה יהיה מאוד חשוב להמשך. ב. ברור שהתיאוריה שלי היא בצחוק והיא מגוכחת, אבל היא עדיין יותר הגיונית ומבוססת מ50% מהתיאוריות שרצות כאן
(אולי פיבס הוא הורקראקס
) ג. נו, טיעונים טיעונים אבל תמיד אפשר לטעון שהוא שיקר כשהוא אמר את כל הדברים האלה

Marth Darunia

New member
בקשר לניצוץ ../images/Emo58.gif

בספר השישי, בזכרון של דמבלדור בו וולדמורט מבקש לעבוד בהוגוורטס, דמבלדור מביע את אכזבתו שוולדמורט לא מכיר בכוח הרב שטמון באהבה, ולא מבין עד כמה הוא חזק. הניצוץ בעיניו מתואר אחרי שהארי אומר לו שוולדמורט יכל לגעת בו כי השפעת הקסם שהשאירה לילי חלה גם עליו. לדעתי, דמבלדור שמח לשמוע שקסם האהבה חלחל לדמו של וולדמורט, מה שכנראה עושה אותו אנושי יותר

נמ אני חושבת שיש אצלי איזה../images/Emo60.gif

מחסום שאומר "דמבי לא רע" כלומר, אפילו אם איכשהו בסוף יתגלה שהוא רע, אני עדיין אחשוב שהוא פרופסור דמבלדור הטוב וחובב הקרמבואים:X

למעלה