מחשבות.

Pixy led

New member
ב"משהו בעייתי",

כוונתי לבעיה כלשהי אצלי... אם אדם נהנה מכך שישפילו אותו, אולי יש לו דמוי עצמי נמוך (ודווקא לי אין...)? אם אדם נהנה מכך שיכאיבו לו, אולי משהו לא בסדר בתחושות שלו? הרי כאב נועד להתריע בפני הגוף על סכנה, לא? אם אדם נהנה להכנע, אולי אין לו אופי מספיק חזק? ומול כל השאלות האלה, עומדת גם העובדה שיש הרבה אנשים שמנהלים חברות-ענק, מחליטים החלטות נחרצות וגורליות מדי יום ביומו, ובערב, אחרי שהם נהלו את כל העולם, חוזרים הביתה ומלקקים את כפות-הרגליים של נשותיהם. נראה כאילו אין שום קשר בין ההעדפה במיטה ל-BDSM לבין שאר החיים... אבל איך יכול להיות שהחיים מנותקים מעצמם, במקום מסוים? אני מאמינה שלכל דבר יש סיבה... מעניין אותי, מה הסיבה לזה, ונראה לי, שאם זו נטייה מינית בסך-הכל... אז אולי איפשהו אין דרך לברר את הסיבה, כמו שעד היום לא יודעים בדיוק מה גורם לאדם להיות הטרו/הומוסקסואל.

אייבורי

New member
ממממ....

החיים לא מנותקים פיקסי. אנחנו פשוט יותר מורכבים, אנשים יכולים להבליט להסתיר חלק מעצמם בחלק מהזמן, אנשים יכולים להיות עצמאים החלטיים, לנהל את כל העולם (דוגמא:פומפום) ועדיין חלק אחר של נפשם הינו כנוע, הם בוחרים להעביר את השליטה (בהסכמה) לאדון \ מלכה שלהם, אין כאן דואליות אלא מורכבות של נפש. מחייך למחשבה שלכל דבר יש סיבה, טוב זה הזמן יעשה.

אם נדבר מבחינה פיזיולוגית

כאב גורם לשחרור אנדרופינים למוח על מנת לעזור לגוף להתמודד איתו. בדיוק אותו דבר קורה כשאוכלים שוקולד או כשמגיעים לאורגזמה. אותו דבר אבל אחרת - עוצמת ההנאה שונה. קרה לך פעם שהיה לך פצע, שידעת שאם את רוצה שיירפא ללא צלקות אסור לך לגעת בו, ובכל זאת לא התגברת וקילפת? גם אם זה כאב - נכון שהיה בזה איזשהו סוג של סיפוק? אז זהו בדיוק - שוב בעוצמה שונה, אבל יש אנשים המסוגלים לקחת את הכאב ולהפוך אותו לעונג. זה לא אוומר שכשאגע במגהץ אאנח בעונג ואגמור בשיר מזמור - אבל כאב במידה מתאימה, בעיתוי מתאים בהחלט מעצים תחושת הנאה- ובדיוק על זה מבוסס כל העיקרון של בדסמ. לעניין השפלה - גם מצב נפשי/רגשי מסוים יכול להביא להעצמת תחושות. אם מישהו ברחוב יקרא לי זונה זה ממש לא יזיז לי (ואם כן זה יכעיס אותי). למשל בעבודה, כשהתקשרתי ללקוח שהיה חייב לי כסף, הוא העדיך לקלל אותי ולקרוא לי זונה, - ממש לא התלהבתי מזה. אבל אם המאסטר שלי קורא לי כך בעיתוי נכון, זה מרגש אותי, כי איתו אני יכולה להיות נסיכה או זונה או עוזרת בית או רק אני בלי שום תפקיד. זה בין שנינו, חלק מהאינטימיות שלנו. הרי המאסטר שלי מכיר אותי. הוא אוהב אותי והוא לא חושב שאני באמת זונה, אבל באותו רגע באמתע סשן- אני אהיה בשבילו זונה או כל דבר אחר שהוא ירצה. כמוך, גם אני איני אדם חסר ביטחון עצמי. אני אדם בטוח בעצמו, גאה, מכירה בערך עצמי, יודעת בדיוק מה אני שווה. בדיוק בגלל זה, אני יכולה להרשות לעצמי ללא כל חשש, לתת את כל כולי למאסטר שלי, להניח את עצמי בידיו ולתת לו להעיף אותי גבוה גבוה אחרי שחרור כבלי המוסכמות. אני מציעה לך לא להכניס את עצמך לקופסה. תני לעצמך להתנסות, לחוות, לבדוק, לפנטז... תני לעצמך לעוף. לכל היותר תגלי שזה לא זה עבורך? אז מה? אף אחד לא יוכל להגיד שלא ניסית... בהצלחה (וסליחה על הנאום הארוך)

Pixy led

New member
תודה. ../images/Emo13.gif

אני חושבת, שבסופו של דבר, אם אני אמצא תשובות לכל השאלות... זה בטח יהיה גם באמצעות חיפוש שאף-אחד לא יכול לערוך בשבילי. תודה לך על התשובות הקיימות.
לילה טוב...!

למעלה