מחשבות

נטאשה

New member
מחשבות

הי, אני לא כותבת כאן הרבה אבל קוראת כל יום, והיום גם התחשק לי לפתוח הודעה משלי איו לי משהו חשוב להגיד, רק לשתף קצת במחשבות. אני מרגישה שכולם כאן עסוקים תמיד בכל מיני דברים שקשורים לטיפולים ואני נמצאת המון בין טיפולים וההמתנות האלה מרחיקות אותי נורא מהמטרה, כך שלפעמים אני מרגישה כאילו לא ממש שייכת לכאן. עכשיו אנחנו בדיוק בהפסקה בין ivf שני לשלישי ובעצם השני לא ממש התקיים הורדמתי ונשאבתי אבל הזקיק היחידי שהיה לא הכיל ביצית אני בין תקוה ליאוש כיוון שבזמן האחרון תפוקת הביציות שלי ירודה מאוד למרות כמויות ההורמונים הענקיות שאני מקבלת הרופא שלי עדיין אופטימי וחושב שהמצב יכול להשתנות לטובה במשך הזמן הוא אומר לי שעוד תהיה לי הפתעה והמצב יכול להשתפר.... אבל גם יכול להיות שלא???!!!! אני כבר בת 37 נושקת לשמונה וההריון המיוחל רק מתרחק כל הזמן חוץ מההרגשה האיומה של חוסר הפוריות שאני מרגישה עם עצמי, יש לי הרגשה שהמשפחה של בן הזוג שלי חושבים שבטח עם בת זוג אחרת מזמן היו להם נכדים, וזה מוסיף עוד על היחסים הלא מי יודע מה איתם הם כמובן לא אומרים כלום אבל אני מרגישה את זה באויר כל החברות שלי עם ילדים, ראשון, שני ויש גם שלישי האחים שלי כבר עם ילד ראשון ושני בדרך וכולם קטנים ממני בגיל ורק אני איי שם מאחור לא יודעת מה קרה לי, אולי חודשים שלא כתבתי כאן הביאו אותי לשפוך פתאום הכל בבת אחת, מקוה שלא העמסתי מידי, הייתי חייבת וחוץ מזה אם לא כאן, אז איפה? מרגישה שאוהבת את כולכם ויחד עם זה מרגישה לבד במערכה (למרות שיש לי בן זוג נהדר ומשפחה וחברות כולם קרובים ונהדרים) זאת הרגשה שאפשר לחלק רק עם אנשים כמוכם אז שיהיה לכולם יום טוב ויפה דלית

מנסיוני הקצר...הגעת למקום הנכון../images/Emo24.gif

אני לא מכירה את הפורום הזה הרבה זמן, אבל ברור לי שהגעת למקום הנכון. כמו שלימדו אותי פה, הכי חשוב זה לשמור על האופטימיות. אל תתני לאנשים לדכא אותך – אף אחד לא שווה את זה. אף אחד לא היה מתנהג אחרת אם היה במקומך. תתמקדי באנשים שכן מחזקים אותך! אנחנו פה - לצידך!

דלי...../images/Emo62.gif

מרוח הדברים של מה שכתבת כרגע לדלית - נטאשה אני מציעה שתורידי משמך את הכינוי הנספח אליו , דהיינו: "המיואשת". מאז שהשתלבת פה בפורום את כבר לא נשמעת כזו , אז אולי הוא מיותר? (לדעתי - בטוח מיותר...).

חטאתי...../images/Emo7.gif

אחרי הבשורות המשמחות של הסוכריה, נכנעתי למתח ועשיתי בדיקה הבוקר. יצא שלילי!!! תזכורת קצרה: קיבלתי כוריגון ב 14 לחודש. עברו 12 יום. (ענת – אל תכעסי...) מה הסיכוי שזה סופי?? יש טעם לבדוק שוב עוד כמה ימים?? אני רוצה לקבל טיפת אופטימיות...

אנ´לא כועסת , נשמה.../images/Emo24.gif

אבל לא , זה לא סופי. את יודעת למה? כי שוב , בפעם האלף אני אספר לך איך בנות עשו בדיקה שיצאה שלילית גם אחרי 14 יום והן היו בהריון !!! לכן - לא סומכים על הבדיקות הביתיות וניגשים לעשות בדיקת דם לא פחות מ-14יום אחרי הכוריגון. ולא לבכות , כלום עוד לא סגור.

נטאשה

New member
תודה ../images/Emo25.gif

וגם אני כמו ענת בגישה חיובית.... יורד לאלתר "המיואשת" משמך עם הפנים קדימה! דלית

נטאשה

New member
ליאור

תודה! לא יודעת מה נפל עליי דווקא חזרתי עכשיו מהים ויש יום כל כך יפה בחוץ ומחר סוף המילואים ולכאורה הכל נפלא אולי התינוקות המתוקים של החברות שלי שפגשתי בים עשו לי משהו.... אני בבית, נדבר דלית

אולה *

New member
הי נטאשה! (אני יודעת, שאת דלית)

פשוט נטאשה - שם יפה כ"כ. זה המקום. כאן מותר לבכות, לשפוך, לילל,... כולנו כאן נעים בין תקווה ליאוש, ושוב חוזרים לתקווה. אין דרך אחרת. ומקווים שבסוף נצליח.
אולה.

נטאשה

New member
אולה

תודה על העידוד רק כאן אפשר לדבר על שום דבר מיוחד שקרה ולהרגיש את מלוא תשומת הלב שאני כנראה זקוקה לה ברגע זה וכולם יכולים לקרוא בין השורות שבתוך הכלום הזה בעצם קורה הרבה המון אהבה דלית אגב, נטאשה זאת הכלבה המקסימה שלנו

רומי 007

New member
דלית

טוב שכתבת את מה שיש לך על הלב, אני בטוחה שעצם זה שביטאת את המילים כבר עזר לך קצת להרגע מהלחץ. הרבה בנות נמצאות בין טיפולים ובהפסקות ארוכות. הטלטול בין תקוה ליאוש הוא נחלת חלק מאיתנו ולפעמים לפרקים ארוכים. אז ראשית - אל תרגישי לא בנוח, שנית - בבקשה תשכנעי את עצמך, אפילו שזה קשה, שאין לך כאן מרוץ נגד אחרים (חברות, אחים) ושהאושר שלהם לא בא על חשבונך. כל אחד חי את החיים שלו, יש לך את בעלך ולו אותך ואתם מספיק חזקים כדי לשרוד את התקופה הזו. ואגב - אם את מרגישה שהטיפול שלך לא זז והרופא מדבר מן השפה לחוץ אז תקדימי תרופה למכה ופשוט תחליפי את הרופא. כנ"ל אם את מקבלת אותו פרוטוקול כל הזמן. הגיע הזמן להתקדם. תצליחי.

נטאשה

New member
רומי

תודה על העידוד זה באמת עוזר! לגבי הרופא, אני לא מרגישה שאנחנו דורכים במקום מכיוון שהוא באמת מנסה לשנות ולגוון לפי התגובה שלי לטיפול קודם. עכשיו אני פשוט בין טיפולים מכיוון שלא עושים ivf רצוף חודש אחרי חודש וכרגע אני בחודש ההפסקה, וזה ארוךךךךךךךךךךךךך שוב תודה דלית

למעלה