מחשבות

gilgil1981

New member
מחשבות

טוב, אז אני חדש פה. נרשמתי לפורום כי הרגשתי שאני צריך לכתוב. אין לי כ"כ את מי לשתף ואין לי כ"כ אומץ לחשוף אנשים חדשים לזהות שלי. אני בן 21. השתחררתי לפני כמה חודשים מהצבא. טוב שזה נגמר... עכשיו אני מתחיל לבנות לעצמי מסגרת חיים שתתאים לי- אך ורק לי. מסגרת אותה אני אקבע ע"פ אמות המידה שלי, והרצונות שלי, והחלומות שלי. אבל אני מת מפחד. אין לי כ"כ הרבה אנשים שיוכלו לתמוך בי- ואלה שישנם שם בשבילי נמצאים רחוק ממני- או שפשוט לא יודעים על הזהות שלי. אני בטוח שיש ביניכם שקוראים את מה שאני כותב וחושבים שאני צריך עוד לגדול או שרק על- בסיס חוויות קשות והתחככות עם ה"עולם הגדול", או ליתר דיוק, ה"עולם העליז", אוכל להתחשל ולגדול ולצמוח ולהיות אדם טוב יותר והומו טוב יותר- אם יש דבר כזה- אבל התחושות שלי- שמלוות אותי כבר תקופה ארוכה- הן שאין לי שליטה על החיים ושאני תמים מדי בשביל העולם הגדול- אולי אני עדיין צריך להתחמם בקן של ההורים שלי בשביל להתבשל ולצאת אל העולם מוכן יותר ויציב יותר.אולי... אני טיפוס שבוטח באנשים בד"כ אבל אני נורא מפחד שינצלו את האמון שאני נותן בהם לרעתי- לפגוע בי. ויכול להיות שזה הכל חוסר בטחון שלי בעצמי- וחוסר אמונה- אבל אני יודע שיש אי שם מישהו טוב שהחיים יפגישו בינינו ויותר אני לא אצטרך לדאוג. כי יש לי אותו. אל תחשבו שאני פחדן, חסר בטחון וסגור- להיפך- אני אוהב את החיים, אני מברך כל יום על מה שיש לי בחיים- אבל אני פשוט מחפש לעצמי חיזוקים ע"י שיחות ופגישות עם אנשים שמבינים את מה שאני אומר או מרגיש. תרגישו חופשי לכתוב לי. אני אשמח. [email protected]

רותם ™

New member
הי גיל

ברוך בואך לפורום. בוא , שב איתנו על כוס
או
וספר לנו את הגיגי ליבך

רותם ™

New member
תמיד יש עוד הגיגים

אני לדוגמה הוגה על דרכים זדוניות להחזיר לחברים שלי על שדפקו לי ברז בדקה ה90

לירונר

New member
קודם כל ברוך הבא ../images/Emo140.gif

ועכשיו, על כוס
חם, יהיה הרבה יותר קל לדבר ולהבין אחד את השני. קבל ח"ח על האומץ לרשום בפורום, למרות שעדיין זה עולם וירטואלי אני מבין שזה קשה, גם אני הייתי כזה. אבל, יש כמה דברים שאני, בתור אחד שכבר עבר אותם, יכול לעזור לך בהם. אתה אומר לנו שאין לך את מי לשתף ואין לך אומץ לחשוף אנשים חדשים לזהות שלך, אני צודק
קודם כל יש לך את מי לשתף - אנחנו פה תמיד בשבילך. אל תשכח גם שזו קהילה שמצד אחד אתה יכול לשפוך בה את הלב, ומצד שני אנשים לא יודעים מי אתה, וככה אין לך מה לפחד על לחשוף את עצמך בפנינו. לא אמרתי שם, תעודת זהות וכתובת, אבל כמובן שיש הרבה דברים שאתה יכול לשתף אותנו בהם, אם זה מחשבות שיש לך כרגע, או אם זה התלבטויות ופחדים. תמיד נשמח, ככל שנוכל כמובן, לייעץ לתמוך ולעזור. בנוסף - לא תמיד חייבים ללמוד הכל בדרך הקשה, כי תמיד יש את אלה שכבר למדו ככה, והם תמיד ידעו מתי להגיד לך ממה להזהר. תמים מדי בשביל העולם
כולנו לדעתי כאלה או היינו כאלה. אבל מנסיון של אחרים תמיד תוכל אתה להשיג נסיון משלך. זה שאולי אתה צריך להמשיך ולהתחמם עוד קצת בקן של ההורים - זו החלטה שלך. וכמובן כמו שתמיד אומרים בסרטים - תבטח רק בעצמך. אז מפחדים להפגע, וזה לגיטימי ונורמלי. כל אחד בסוף נפגע ממישהו שהוא בטח בו, השאלה היא אם להבא תדע במי לבטוח. אם אתה מחפש חיזוקים על ידי שיחות ופגישות - אני אישית מאמין שזה המקום, ותמיד נשמח להיות פה בשבילך כשתצטרך אותנו.

למעלה