מחשבות.....

judyr

New member
מחשבות.....

את האוזן הקשבת כשהלב דואב. הפתרונות, העצות, ומה לעשות, כולם יודעים כי מוצאים אצלך את התשובות. המפוטרת באה אליך כי את תדעי איך לעזור לה להתמודד עם המצב. שבורת הלב בוכה אצלך כי הכתף כל כך רחבה וחמה ונעימה. החבר הטוב שאת חייו את מלווה בעשור האחרון.. לא צריך לומר כלום כי את במבט עמוק אחד את כבר יודעת הכל.. תמיד יודעת מה להגיד ומתי להצחיק... ומתי לא... את תמיד היית המצחיקה של החבורה. נלחמת מלחמות האחרים... הסופר גלו של השברים... כולם מצפים שאת... ממך תבוא הישועה... את החזקה... הבלתי שבירה... אבל בפנים... את מרוסקת... ואין לך למי לפנות... כי הרי אחרי כל העצות... מי יאמין כי לעצמך אין התשובות... ואף אחד לא חושב לרגע... להתבונן בלביאה של החבורה.. ולראות את השריטות... והפצעים והליקוקים האין סופיים... אך החתכים הם עמוקים... הקמטים מלילות ללא שינה.... איתני הטבע מגמדים אותך לגורה חסרת כל הגנה... עולמך הפוך.. והוא כל כך קטן ונחבא ונעלם... בתוך תוכך פנימה את יודעת שאת משתנה... ואין לדעת אם זה לטובה... אך תמיד בשבילם... את תמיד הלביאה של החבורה.

Gefen

New member
אם היה חיבוק בלי חיוך מטופש

אז הייתי שולחת לך אותו אבל הגאונים מתפוז עוד לא הצליחו לצייר אותו אז דמייני.. וההזמנה אליי עדיין עומדת בעינה נראה לי שהלביאה תסתדר פה מצויין בחברת כל הקנגורוס האוסטרלים ובחברתי. גפן

sirpad

New member
גפן,לא הולך לך עם ליסה

יש לך מזל שהיא לא פדנטית אחרת גם לזה שצחקת על החיוך המטופש שהיא בחרה היא הייתה שמה לב

Gefen

New member
נכון שמתי לב לזה רגע אחד אחרי

שלחצתי על ה"שלח" קראתי ותפסתי את הראש.... לפעמים אני ממש, אבל ממש יכולה לגלות חוסר רגישות (לכאורה) בעוד שזה סתם היה באקראי.. ולגבי החיוך הזה באופן כללי - בהנהלת תפוז יודעים כבר מזמן שיש בעיה עם החיוך הזה- כמה פעמים אתה לא רוצה לחייך אלא דווקא לבכות, ובכל זאת לחבק. כנראה שיש בעיה לצייר את זה... ולגבי ליסה- באמת לא הלך לי איתה מהתחלה, אני מקווה שלא הברחתי אותה מהפורום.. גפן מפלצת דו ראשית

ג´ודי, מה אמרתי לך ממזמן ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אצל המקצוענים ויודעי דבר זה נקרא באנגלית UNTAPED POTENTIAL..... תמשיכי....את בדרך הנכונה....מדהים!

סנדייז

New member
לא מכירה אבל..... ../images/Emo182.gif

"לביאה"נאמר כבר עדיף עכשיו מאשר בכלל לא. צריך הרבה כח,כי ההם שהיית למענם תמיד ובכל זמן. ירצו להחזיק בלביאה הזו ולא ב"לביאה"החדשה.
הסתכלות פנימה מביאה להארה-אל חשש
(המלצה קטנה-תקראי את ספריי קריון) דרורה

judyr

New member
תודה לכולכם משפחה מתוקה

אומרת את הדברים האלו כאן כי החברים מפה לא רואים זאת כנראה.... אומרים שיום אחד יהיה טוב יותר.... מחכה...

למעלה