מחשבות..

hatalya

New member
מחשבות..

אני בהרצאה לכיתה שלי במסגרת שבוע מיניות בריאה.. המרצה ממש חמודה ובצדק מנסה לגרום להם לעשות סקס בטוח. אז היא אומרת: מה קורה שיש מגע מיני לא מוגן? האישה נכנסת להריון! הזרע נשאר בגוף ומחכה 62 שעות! אפשר להיכנס להריון גם בזמן הוסת כי הזרע עקשן ומחכה לביצית! גם אם לקחת פוסטינור והיה ביוץ- נכנסת להריון! עברת ליד בחור בזמן הביוץ - נכנסת להריון! ואני חושבת.. על כל הפעמים ששכבתי, שהרמתי רגליים, שבדקתי ביוץ, שלקחתי הורמונים, ששאבו לי את הביוץ, שהחזירו לי הריון - ולא, לא נכנסתי להריון. היה בא לי לקחת את כל הבנות ולספר להן עלינו, נשים שרק רוצות להיכנס להריון ככה בטעות. אבל למה להרוס להן את התמימות? חלקן יגלו את זה על בשרן בעוד כמה שנים.. ):

13yaya

New member
כן התמימות...

מידי פעם אני נזכרת בפעם ההיא ששכחתי גלולה, ממש לפני שטסתי למזרח הרחוק אחרי הצבא ודמיינתי את עצמי עוברת הפלה בהודו וכמעט ביטלתי את הטיול (כמובן שלא נכנסתי להריון).
או שבעלי הציע שנחכה ושאפסיק את הגלולות רק אחרי הירח דבש כדי שלא יהיו לי בחילות בטיול ואוכל לאכול מה שבא לי.
לא דמיינתי שהדרך להריון תהיה כל כך קשה ומתסכלת...
היום, כשאני מבינה את המורכבות וכל הדברים שצריכים לקרות כדי שיהיה הריון, ואני חושבת על זה שרוב הנשים נכנסות להריון בקלות ובלי התערבות, זה נראה לי ממש פלא.
&nbsp

PAND76

New member
גם לי זה נראה פלא. אצל חלק, זה נראה כאילו

גבר רק מסניף אותן, והן נכנסות להריון. פעם שמעתי שחקנית מפורסמת ומבוגרת, מספרת על 11 הפלות שהיא עברה, כי ילדים, לא התאימו לה ולבעלה שהייתה נשואה לו איזה 50 שנה, בגלל אורח חייהם כשחקנים. היום, היא אומרת שהיא מצטערת על כך.

לפעמים הפלה, זה הפתרון היחיד לנשים מסוימות. אני לא שופטת. אבל לי אישית, קשה לשמוע על 11 הפלות יזומות. 11 הפלות! זה ממש כואב לי בלב. שנשים שבכלל לא מעוניינות בילדים בחייהן, נקלטות כל כך בקלות. ואחרות, שכמהות לכך, רואות בזה פלא ונס שזה בכלל יכול לקרות ככה בקלות טבעי.

זה נשמע מדע בדיוני

אבל נכון. כמה חברות שלי נקלטו מייד אחרי הפסקת גלולות... אמא שלי נקלטה תוך כדי התקן תוך רחמי..

למעלה