מחשבות

יערה140

New member
מחשבות

גם אתן לא יכולות להפסיק לחשוב? אני כל הזמן חושבת...אפילו כשאני ישנה...משחזרת וחודאגת מהעתיד...מוטרדת מהבריאות שלי...מרגישה שמשתגעת. אני כבר כמעט ארבעה חודשים חושבת רק על דבר אחד ולא מסוגלת יותר. מה עושים?????כל כך כיף לגברים. בעלי אמר לי שקיפל את זה לכדור קטן שהוא לא מוציא. רק מידי פעם חושב על זה. אצלי אין רגע שאני חושבת על משהו אחר. גם כשאני עם הבנות שלי. גם כשאני מדברת עם אנשים. גם כשאני קוראת .אני מתחילה לחשוב שאני צריכה טיפול תרופתי. הציעו לי דמיון מודרך אבל אני כל כך לא מתחברת לדברים האלה.אוף. הבת שלי ציירה בית שיורד עליו גשם. חמי פסיכולוג ואמר לי שהגשם מייצג דמעות. ואני לא בוכה לידם אבל היא כנראה מרגישה. והגדולה אמרה לי שאני כבר לא מתלהבת מכלום. זה בגלל שהראש שלי במקום אחר. גם כשאני איתן

אוהד165

New member
הי

כל כך מבינה כמעט שנה עברה אבל המחשבות מציפות כל הזמן על מה שיכול היה להיות ומה שהיה על הלידה על הפעם האחרונה שראיתי אותו גם אני לא בכיתי ליד הילדים שלי אבל הם הרגישו הכל הם הרגישו שאמא איבדה את שמחת החיים. כל כך מזדהה איתך. סוף שבוע נעים שולחת חיבוקים

יערה140

New member
אני פשוט מרגישה שמשתגעת

אני יכולה לקרוא כמה עמודים בספר ופתאום לגלות שבעצם לא שמתי לב מה כתוב...

גם המוח שלי לא מפסיק לחשוב בעיקר בלילה במיטה

יערה היקרה
אני כלכך מבינה את מה שאת עוברת גם אני לא צליחה להפסיק לחשוב בעיקר בלילה במיטה . כל ערב אני לא נרדמת ובדר״כ נכנסת למיטה עם ספר או מחשב קטן ומתפללת שהעייפות תכריע אותי כי להיכנס למיטה ופשוט לישון כבר לא פשוט כלכך ברגע שהראש נוחת על הכרית המחשבות מתחילות לצוץ ולמלא את מוחי . אני לפעמים מתפללת מתי יגיע הלילה שבו אני פשוט אשן שינה עמוקה ושקטה בלי מחשבות מטרידות לפני אחרי ובמהלך השינה . אתמול בלילה העייפות הכריע אותי בשעה אחת וחצי בעלי התעורר אחרי חצי שעה ואמרתי לו שאני לא מצליחה להירדם אני כבר מנסה לישון מאחת וחצי אך המוח מלא מחשבות , הוא לא האמין לי .
אין לי פיתרון קסם רק המלצה תנסי לגרש את המחשבות הרעות הכוח מהרעש ולהחליפם בחלומות טובים , ברגעים בהם המחשבות מציקות ומשתלט לך על היום כי לפעמים יש רגעים שאפשר וזה נחמד לחשוב על התינוק ומה שעברת כי בסופו של דבר זה מה שנשאר לנו הנשים שעברו לידה שקטה - רק הזיכרונות

למעלה