מחשבות.

מחשבות.

אני בת 25 נשואה כבר 7 שנים שלוש ילדים מתוקים בעל מקסים אוהב עוזר תומך סקס סבבה
אבל מה יש לי כל הזמן מחשבות על גברים אחרים כל הזמן מנסה למשוך לפלרטט וכו חושבת על בגידות מדברת עם גברים בפורומים אך לבגוד ממשי לא מסוגלת מאוד מ פריע לי שאני ככה וגם הכי חשוב אני דתיה!!!!! מתוסכלת מאוד ממש לא בא לי לבגוד בבעלי.. ולפרק הכל

LOLI152

New member
חיפוש ריגושים

לנשים יש פנטזיות. זה בסדר.
בעיקר אם אין נסיון מיני קודם.
זה לא אומר בהכרח שתבגדי בבעלך.רק שאת נהנית מהריגוש שהמחשבה עושה לך.
כל עוד זה בדמיון- מי נפגע מזה?

2461

New member
זאת הבעיה שמכריחים אתכן להתחתן בגיל 16....

סורי על הישירות אבל אני הייתי עושה מה שהדמיון שלי רוצה שאני אעשה...

בהצלחה

ivgy1980

New member
תפתחי ת'צורה לבעלך!

הוא מאוד ישמח שפתאום התעוררה בך חיית טרף.
תוכלו לעשות משחקי תפקידים ותחפושות.
תעשו סקס במקומות הכי לא צפויים.

אבל לבגוד זה לא יפה וגם לא יעזור לך.

marioForever

New member
אויש התגובות פה של אנשים...

אל תתחשבי.. באמת לא יודע מה יש פה לאנשים
אממ...
תראי, זה מובן שיהיה לך מחשבות על גברים אחרים, ולפלרטט והכל, יש את זה לכולם את יודעת ובטח שבחברה שכל כך מרחיקה אותך מכל הנושא הזה של גברים ואהבה וסקס וכל זה, אז את תיהי מסוקרנת
זה אנושי
אין שום דבר רע בך, הכל נורמאלי.
אממ זה ברור שלא בא לך לבגוד בבעלך ואל תבגדי זה יפרק את הנישואים.
משהו בשפה שלך לא מרמז על אישה דתיה, (דתיה בחיים לא תגיד למשל סקס סבבה... בפורום...) ... אבל בכל מקרה
הכל בסדר, הכל אנושי
אין מה לעשות בנידון לכולם יש את המחשבות הדבר הכי טוב שאת יכול הלעשות זה לא לפעול לפי המחשבות האלה.

2461

New member
לא נראה לך חוצפה שאתה או את או מה שלא תיהי

מבטלת תגובות של אנשים פה????

יש לך מה להגיד תגיבי אל תבטלי את כל התגובות האחרות.

marioForever

New member
אני גבר :)

ומי אמר שהתכוונתי אליך ?
אז א, לא ביטלתי תגובה של אף אחד פה :)
וב. לא נראה לי חוצפה שאני אומר שהתגובות פה הם לא לעניין, ...
לכל אחד יש קול וזה בסדר שכולם ישמיעו את הקולות שלהם כל עוד הם לא פוגעים אחד בשני .

sani48

New member
אוקי

התחתנתם כי היית בהריון,אבל האם אהבת אותו באותה תקופה?האם את אוהבת אותו היום?האם את מאושרת?

marioForever

New member
אה.. אז בכלל זה נורמאלי

באמת נורמאלי להתגעגע שוב לחפש שבחילוניות,
אבל את במסלול שבחרת אני משער בגלל סיבה מסויימת.
אני דווקא חושב שיש הרבה יופי וטוהר בדת, אבל רק אם יודעים איך להסתכל עליה...
אממ, יכול להיות שיש לך ספקות ?

Megie

New member
וואו..

זה כל כך קשה, במיוחד כשאת פשוט התחתנת בלי ניסיון ובלי החוויה.. זה לגיטימי שתרגישי ככה..
השאלה-עד כמה רחוק המחשבות האלו לוקחות אותך? מה בעצם את מרגישה שהיית רוצה בחייך כרגע?

אז ככה

קודם כל ברור שמאושרת...
ומאוד אוהבת את בעלי אני גם דתיה מודרנית מאוד עם פאה יפה מתלבשת יפה לא רע לי בחיים ... אני דורשת מלא תצומת לב אני אדם מאוד עדין אך בכל מקום יזכרו אותי עכשיי ביגלל שהתחתנתי מוקדם עכשיו אני וגם בעלי כן הוא לא אוהב שאני יוצאת לבד אנחנו יוצאים לבלות מסעדות וכו אני ניראת מאוד טוב לדעתי בחערה מאוד מצופחת מושקעת ציפורניים וכו שומרת על הגזרה... משגע אותי שהמחשבות האלה צצות וזה בכל מקום אפילו איתו אני גם נורא פלרטטנית בדיבור שלי.....

sani48

New member
יופי,אני שמח לדעת שאת מאושרת

ושאת מאוד אוהבת את בעלך,לא סתם שאלתי את זה,זה לא ברור מאליו,יש לא מעט אנשים נשואים שכבר לא אוהבים אחד את השני,אבל נישארים ביחד מכל מיני סיבות,אז קודם אתם ברי מזל שאצלכם יש אהבה בבית,ושיש לכם 3 ילדים מקסימים,תשמרי על זה ,בעיני לפחות אין דבר יותר חשוב מזה בחיים,ולגבי הפנטזיות שלך זה טיבעי לגמרי(במיוחד שהיתחתנתם בגיל כל כך צעיר),וכימעט לכל אישה/גבר יש את המחשבות האלה ,אז כל עוד זה רק במחשבות הכול בסדר,רק תשאירי את זה שם,מה שכן,בעיני הפלירטוטים האלה עם גברים בפורומים,ולא יודע עוד איפה,מיותרים לגמרי וסתם גורמים לך לבלבול,מה זה בעצם נותן לך?תשומת לב ?חיזוקים לאגו?מרגש אותך?,זה הכול שטויות,לא יצא לך מזה שום דבר חיובי,ואת סתם מסכנת את מה שיש לך,כי זה יכול להדרדר יותר עם השנים,ואת יכולה ליפול ברגע של חולשה,אז תשתדלי להיתרחק מכל הפלירטוטים האלה,תזכרי מה הסדר עדיפיות שלך בחיים,ומה באמת חשוב,אמנם היתחתנת בגיל מאוד צעיר,שיש בזה אולי תחושת החמצה לגבי כל מיני דברים,אבל סך הכול זכית לפי מה שאת אומרת,בבעל שאת אוהבת מאוד,וב3 ילדים מקסימים,מה יותר חשוב מזה?בעיני כלום,שיהיה המון בהצלחה

תשובה

אולי תתייחסי לזה כלדבר טבעי ותתני לעצמך לחשוב על זה, ויחד עם זה העיקר שאת החלק הרציני והמציאותי תשקיעי בבעלך.

היי יקירתי..

התחתנת צעירה ומתוך כורח ולא רצון - אין כלל פלא שאת כיום מלאת מחשבות על ריגושים שונים.

לא נהנית משנותייך כרווקה צעירה, לא חווית כלום, לא התנסית בכלום.... זה טבעי מאד לשקוע במחשבות של דברים שאין.

לא משנה מאיזה מניעים פעלת, החלטת עבור עצמך, וכיום את חיה עם אותן החלטות...

זה אומר שלא, בגידה ממשית היא לעולם לא אופציה.

את נשואה, יש לך ילדים - מה שאת צריכה זה להרגיש חיה , להתרגש, להנות מהחיים גם כיום, איך שבחרת לעצב אותם.

את ובעלך צריכים לרענן את הנישואים שלכם, כי מלבד החוסרים שגורמים לך לפנטזיות, יש כנראה גם שגרה וליקויים שונים בזוגיות שלכם.

היי חמוד

פשוט חוסר זמן.. תקופה קצת עמוסת חוויות חח
אז אני משתדלת לחזור.
תודה

למעלה