מחשבות

revital141

New member
מחשבות

היי,
אני בת 32 והאמתי שכל חיי חשבתי שאני נמשכת למין הגברי אבל פתאום צצו אצלי מחשבות ורגשות מעורבים כלפי נשים.
אולי זה בעקבות תוכנית שראיתי שגרמה לחוש דברים ולהרגיש דברים שלא חשבתי שקיימים אצלי.
חשבתי שזאת תקופה שתחלוף אבל היא לא חולפת :) והמחשבות לא נעלמות ולא מרפות ויש בי דחף ורצון לבדוק את מה שאני מרגישה
למרות שאני מפחדת שאם אני אתנסה ואבדוק לא תהיה דרך חזרה:)
אני מאמינה שיש עוד בנות שהיו במצבי ומרגישות את מה שאני מרגישה ואני אשמח לשוחח איתן :)

Kutaly

New member
איזו תכנית זאת היתה?

סתם מתוך עניין...

אבל מה שלא ממש ברור לי זה מה כלכך מפחיד ואיזו דרך חזרה את מחפשת?

orald

New member
ד"ר הו.

יום אחד אני צריכה לצפות בזה ולראות למה ביסקסואלים מתלהבים ממנה כל כך(התוכנית היחידה עם ביסקסואלים? אני יכולה לומר ישר שב-BSG החדש יש כאלו, למשל).

Apikachu L

New member
תכלס

האמת, יש שם כל כך הרבה שחקניות/ים שוותים...
שחקנים בריטים... מה שנחמד בהם שהם לא דוגמנים בד"כ, כמו האמריקאים, שכולם כל הזמן טיפ טופ מושלמים בלי שום פגם. ואני אוהבת את זה...

אם כבר, לדעתי זה being human. כמות השחקניותים החתיכותים בה מאפילה על הרבה סדרות...

Apikachu L

New member
גם אני הייתי ככה

ואכן, כאשר התנסתי הבנתי שזה נכון. זה נגמר (במקרה שלי) בצורה די מרה, אבל זה היה די באשמתי.
תתנסי ותבדקי בקצב שלך, בזהירות ונחישות, ותחזרי לספר

נראה לי הרבה בי ופאן היו במצב דומה, בעיקר בגלל שכן יש לנו משיכה מינית מקובלת, אז במידה מסויימת קל לנו יותר להדחיק את המשיכה הפחות מקובלת שיש בנו. אני הרבה זמן ידעתי שאני בי (לקח לי זמן להבין...) והרבה זמן גם פקפקתי בזה, כי ההדחקה שהדחקתי את הרגשות שלי הייתה מאוד גדולה בסך הכל (וחשבתי שכולן נהנות לראות ציצי, מה, לא?
) - ורק עם ההתנסות הבנתי לגמרי. ידעתי גם קודם, אבל כאשר את עושה משהו אז קשה הרבה יותר לדחוק את מה שאת מרגישה הצידה.
זה לא אומר שחובה להתנסות, אבל זה כן יכול לעזור להבהיר דברים. מה שכן, לדעתי לא כדאי להתנסות רק בשביל הניסיון אלא להתנסות מתוך רצון ורגש. מצד שני, אני לא הטיפוס שחוגג ומתמזמז במסיבות, שזה סבבה לגמרי, אז אולי דווקא התנסות למען התנסות זה מה שדווקא יעשה לך טוב. לכי מתוך מה שמתאים לאישיות שלך וניסיון החיים שלך.
בהצלחה

revital141

New member
היי

אני מבינה שמסקרן אתכן לדעת מה התוכנית:)
מדובר בישנן בנות שבטח חלקכן מכירות.

Apikachu L

New member
זה בסדר

לא כולםן מרגישות/ים צורך לכתוב בשפה דו מגדרית רוב הזמן. וזה בסדר. מה שנוח לך.

למעלה