מחשבות....

מיטל225

New member
מחשבות....

רוצה לשתף אתכן, משהו שכתבתי היום... את לבד עכשיו המחשבות הולכות, חוזרות, לא נותנות לך מנוחה את משקרת לכולם ובעיקר לעצמך את לא יכולה להיות לבד את רוצה לברוח למקום שקט יותר אם היית יודעת מה שהיא מנסה להסתיר ממך שנים היית בורחת? היית נשארת? את יודעת שהיא אוהבת אותך כמו שלא אהבה בחיים ואת עדיין מכאיבה לך כל כך עם האמת שלך.. האמת שמעולם לא עזבה אותך אבל את עזבת אותה מזמן... הייתי שמחה לשמוע מה דעתכן. ובנוסף אשמח לשמוע פרשנויות- למי אתן חושבות שזה מופנה? מה אתן חושבות שהמילים אומרות?
תודה!

kivsadoingmee

New member
../images/Emo24.gif

אם היית יודעת מה שהיא מנסה להסתיר ממך שנים היית בורחת? היית נשארת? אולי בהתחלה היא הייתה כועסת אבל אח"כ היא הייתה רואה את אושרך ואני מאמינה... שהיא הייתה נשארת ... יבוא היום ותוכלי לצאת עם האמת שלך מולם!!!! כרגע המשיכי להיות שלמה עם עצמך - כי זה הכי חשוב!!!

טורטיתת

New member
דעתי שלי

מרגיש לי שזו תחילת השיחה שלך עם אימך. סוג של דיאלוג אם עצמך דקה לפני..את עוד מבקשת את O.K של עצמך לאמת של עצמך.
מה שמצחיק אני הגדולה יותר בגיל (הלו... לא אמרתי זקנה
) מימך, אבל מרגישה ילדה ליד - איך את משחררת דברים לעולם בקלות שכזו.

אני לוקחת את זה..

אני חושבת שכתבת את זה לעצמך... שיחות בינך לבין עצמך... ואני לא יודעת אם זו היתה כוונתך... אבל לשם אני לוקחת את זה.. וזה חזק! ומרגיש לי שאת במקום חזק.. ויחד עם זאת במקום עם פחד... וזה המקום הכי שלם שיש בעיניי

דעתי

אני גם חושבת שזה סוג שלך שיחה שלך עם עצמך על השיחה שאת רוצה לעשות מול אמא שלך הלבד שאת מדברת עליו הוא הלבד הזה שאנחנו מרגישם גם ברגעים שאנחנו מוקפים אנשים זה בעצם אולי חשש ופחד ממשהו שלפעמים נראה גדול עלינו ואנחנו אולי מרגישים בעצם קטנים מול משהו גדול וזה מרגיש כמו לבד אני לא בטוחה כל כך שהצלחתי להסביר את עצמי אבל מקווה שהבנת את הרעיון

את מלחיצה את יודעת? כל יום מטילה מטלות ../images/Emo178.gif

עכשיו אני בלחץ שלא אצליח לגלות את כוונת המשוררת ואז מה תחשבי עלי? אף פעם לא הייתי טובה בשיעורי ספרות
בבקשה תוותרי לי הפעם או שתתני רמז פליזזזזזז

מיטל225

New member
טלטל...

מרוב שאת כזו מתוקה ומצחיקה, נסלח לך
הגזמתי לאחרונה עם המטלות שלי אה?
אני מעדיפה לא לגלות את כוונת המשוררת, אבל הבנות פה כותבות דברים מעניינים. אני נהנת לקרוא

אך איזו הקלה ../images/Emo9.gif

גם את מקסימה ומתוקה
ואת יפה וחכמה ונהדרת
ואשתך גם כן
ואת יודעת להפעיל אותנו וגם לארגן לנו מפגשים מדהימים (אם אמשיך להתחנף אקבל עוד פטורים?)

למעלה