מחשבות....

GreenIs

New member
מחשבות....

היא עולה על הבמה האומנית הג'ינג'ית, יש יגידו,המטורפת וקצת הפסיכית. מספר כסאות בודדים מפרידים בינינו. בין מאות האנשים שהגיעו להופעה, שנינו נמצאים אחד קרוב לשנייה כאילו יד הגורל כיוונה לזה. כולם ואנחנו בתוכם, מריעים, מוחאים כפיים וצורחים – צרחות שבראשי נשמעות אחרת. היא מתחילה ליצור עם הפסנתר שלה וכל מה שהיא עושה על הבמה זו אומנות מהפנטת – שיר ועוד שיר ודמיוני מעביר אותי למקומות אחרים. היא עושה אהבה עם הפסנתר שלה, נראית סקסית וחושנית כאשר היא עושה זאת. השירים חודרים לי לווריד באותו הרגע שאני עוצמת עיניים ורואה אותך עומד מולי, ללא מילים, מעביר מבט על כל גופי מנשק אותי ברכות ואנחנו מתנועעים לשמע השירים שלה,. היא ממשיכה להוציא מהסט קלידים הכפול שלה יכולות אומנותיות כשם שאתה מוציא ממני. הפסנתר משתף פעולה ועומד בדרישות ללא-גבולות שלה כמו שאני עומדת מולך כשאתה מנשק אותי לראשונה לאחר שנה וחצי של פירוד, התשוקה עוטפת אותנו ביחד עם הצלילים והמוזיקה ואני נופלת לזרועותיך החסונות, השריריות. הלשון שלך תרה אחרי הלשון שלי. אני מורידה לך את החולצה, פותחת את החגורה, הכל נשמט ממך בקלילות כפי שהיא נעה על הבמה. בדמיוני אתה לוחש לי שהתגעגעת אליי ושאתה רוצה לשמוע אותי יותר מכל ואני עונה לך שאתה מכיר אותי ואת גופי, יודע היכן ללחוץ כדי שאשכח באיזה צבע השמיים ואיך קוראים לי. היא משתוללת על הבמה נותנת את ההופעה הכי טובה, נותנת יותר מ 100% מעצמה למען הקהל הישראלי הלהוט, המזיע, המריע. אנחנו כבר מזיעים בדמיוני, כשאתה מכניס את האצבע שלך לתוכי ומרגיש את הרטיבות שבי, את הגוף שלי אומר לך "התגעגעתי!" במהירות נוגע באותה נקודה שאף אחד אחר לא יודע איפה היא ואני ניתקת מהקרקע, נושמת בכבדות, נאנחת, נושכת ושורטת. אתה נהנה לראות איך אני מאבדת שליטה, מחייך ולא מפסיק. ואני מתחננת שאני לא יכולה יותר, שרשרת האורגזמות המטורפות שאתה מוציא ממני משאירות אותי ללא אוויר, ללא נוזלים בגוף. ההופעה משנה כיוון ואנחנו מקבלים רוק טוב, אני מסתכלת עליך בזווית העין וקולטת שאתה מסתכל עליי, מעניין אם לשנינו אותן מחשבות. Looking for a savior beneath these dirty sheets…"" "תזיין אותי" אני לוחשת לך ואתה לא רגיל לשמוע אותי מבקשת דברים כאלו בקול ואני ממשיכה "תזיין אותי, אני רוצה אותך." כמהופנט אתה נשכב וחודר לתוכי, בעדינות, אני בערפול חושים מכל מה שקורה ומרגישה אותך חודר לתוכי, כל גופי מרגיש אותך, נדמה שחדרת לא רק לגופי אלא גם לנשמתי. "I've been raising up my hands- drive another nail in..." שורטת אותך ונושכת בתאווה בלי לשים לב משאירה סימני תשוקה על גופך. "Your supernova juice You know it's true I'm part of you…" שלא כמו האחרים, אתה מלטף את שיערי, את פניי ושואל "נהנת אהובתי?" אני משיבה לך באנחה ומזיזה את האגן שלי, תופסת אותך והופכת אותנו כך שאתה על הגב. השיער שלי,כעת, מלטף את פניך, אני מעבירה את הידיים על החזה שלך, מנשקת והעדינות אט אט הופכת לפרעות אנו נעים מהר יותר, אתה נכנס אליי עמוק יותר, אני מקשיתה את הגב שלי אחורנית, יד אחת שלך מושטת לחזה שלי, אתה אוחז חזק ומשחק עם הפיטמה, היד השנייה אוחזת בי באגן ואנו נעים יחד בשלמות ובתאימות כשהיא מנגנת ושרה ברקע. "Sometimes I breathe you in And I know you know" רגע לפני, אתה לוקח את הידיים שלי, משלב את ידייך בהן, אני מסתכלת לך בעיניים ונדמה שהכל נעצר כשאנחנו מרגישים זה את זו אחד בתוך השניה, מגיעים לאורגזמה ולסיפוק שלא חווינו אף פעם. לא יכולים לזוז ופוחדים לזוז כדי לא לאבד את הרגע, הרגע הנפלא הזה שבו רק שנינו קיימים. ההופעה ממשיכה ואני מתנערת מהמחשבות שבי, מנסה לשוב ולהתרכז בה, אך כמה קשה זה שאתה עומד מטרים ספורים ממני, יחד עם ארוסתך. "All the white horses have gone ahead I tell you that I'll always want you near You say that things change My dear"

nasooyy

New member
ג'ינג'ית עם פסנתר, מלווה בשירה...

...מילים שחודרות לעומק... יפה!! (-;

למעלה