מחשבות

מחשבות

זהו נשבר!החלטתי!היום אני מספר לך בדיוק מה שאני מרגיש כלפיך!זהו בלי משחקים! עכשיו אני הולך אליך הביתה.מתייצב בדלת שלך ומפציץ אותך בבום!אני יודע איך אני עושה את זה!זהו החלטתי. טוב אני רק ילך להתקלח, להתארגן ואני יוצא. זהו אין לאן לברוח.אני רק יכנס למקלחת ואחשוב על סיבה טובה למה באתי אליך באמצע חיים. אז מה אני יגיד לך?למה באתי?אולי כי קניתי לך איזה ספר?לא זה יותר מדי עלוב.למה הייתי בא אליך לבית?למה?בשביל מה?כי...טוב אני יחשוב על זה. אני רק יתקלח. ואז אני ילך אליך.זהו אני יודע כי הייתי בסביבה וחשבתי לקפוץ לקפה?כן זה סיבה טובה...סיבה טובה לקפוץ לביקור, לא לספר שאני אוהב אותך! לא משנה החלטתי אז החלטתי.היום!אין מחר!רק היום! יצאתי לרחוב והתחלתי ללכת ברחובות. אויש החום הזה. טוב לא יפה לבוא אליך בלי לקנות שום דבר נכון?צריך לקנות איזה שוקולד כי באתי לשתות קפה לא?למזלי שיש חנויות בכול פינה. לא יתעכב יותר מדי בחנות רק אקנה את השוקולד ואלך להגיד לך עד כמה אני אוהב אותך! יצאתי מחנות עם שוקולד ביד. אולי עדיף היה לקחת שקית כי הוא נמס לי ביד מהחום.טוב זה לא משנה ממש כי אני לא בטוח שאנחנו נאכל את השוקולד, כי אחרי שאני יגיד לך שאני אוהב אותך אנחנו נעשה סקס לוהט. או שאתה תעיף אותי מהבית שלך. מה יקרה עם תעיף אותי מהבית ותגיד לי שאני בחיים לא יחזור? הינה הבית שלך!טוב נעצור שנייה אני חייב להירגע.אולי לעשן סיגריה?טוב אני ישב ואני יעשן סיגריה. אני יכנס לבית שלך ואני יגיד לך הי ירון. אני אוהב אותך.כן זהו. בדיוק כה אני יגיד לך את זה. זהו. שיט למה סיגריה נגמרת כול כך מהר, חבל שלא קניתי ארוכות אז היה לי עוד דקה לחשוב. מה לעזאזל אני עושה בכניסה שלך?למה באתי?ואם לא תקבל את הבשורה?ואם תתעצבן?כי מה אתה צריך אותי בחייך?מה יש לך לעשות איתי?אתה הרי כול כך מושלם!ואני סתם בחור. לידך לא ממש רואים אותי.אתה מרשים, כוסון, מצחיק, מושלם!אתה פשוט מושלם!ומי אני?סתם איזה מעפן! טוב עוד סיגריה. עדיף למות מסיגריות מאשר מכעס שלך. טוב אחרי סיגריה הזאת אני נכנס. אין לאן לברוח.שיט גם זאתי נגמרת?חייב לכתוב מכתב לחברה ליצור סיגריות, למה הם יוצרים סיגריות כאלה קטנות ועולות כול כך יקר? טוב זהו אני עולה. אתה מוכן או שלא מוכן אני עולה. הינה דלת שלך.אני יצלצל או ידפוק?צלצלתי. אני מקווה שאתה לא בבית. לא התקשרי לוודא אם אתה בבית. בקשה אל תהיה בבית!בקשה!תהיה אצל אמא שלך, בחנות, אצל אחותך אבל לא בבית.שיט אני שומע צעדים אתה בבית. איזה באסה!בקשה אדמה תבלעי אותי!אני מוכן למות מסיגריות כרגע אבל לא להיות פה! דלת נפתחה ובמעבר עמדת אתה. כמה יפה. כרגיל עם פן מושלם, גבות מעוצבות וגוף סקסי בטירוף. אתה כזה מושלם. אתה עומד שם ומחייך בחיוך ממזרי שלך. אני נכנסתי ומאז אני זוכר רק ששתינו קפה וצחקנו.אם סיפרתי לך על הרגשות שלי?לא. אבל מחר בטוח אני מספר.רק צריך לחשוב על סיבה טובה למה באתי...

הו אתה גם פה

איזה כיף
אני מצטרף לפורום הזה גם. יש לי הרבה מה לתרום ...

למעלה