מחשבות של לילה

מחשבות של לילה

שעת לילה, הבית חשוך ושקט.
הילדים ישנים, החצי במילואים.
אני נכנסת להתקלח כשהכל שקט וחשוך מסביב. כל המקלחת לרשותי, אין לאן למהר, כל המים החמים שלי.
נותנת למים ללטף את גופי, נשענת על הקיר הקר וזרם המים החמים מלטף אותי.
הראש נשען לאחור, העיניים נעצמות, והמחשבות רצות.
מדמיינת שזו הלשון שלך שמלטפת אותי ולא המים, שהזרועות החזקות שלך נוגעות בי
וזרם המים מוצא את דרכו אל בין רגליי, ואני מתלטפת בעצמי.
פותחת את עיני לאור הבוהק של המקלחת וכאילו מתעוררת מחלום.
מסתבנת לאיטי, הכל מריח כל כך טוב, אדים ממלאים את המקלחת.
מתנגבת לאט לא, לא מפספסת אף נקודה, מתמרחת בקרם הגוף עם הריח המשכר, לובשת כותונת ספק ילדותית ספק סקסית מרמזת וצוללת למיטה הנעימה והנקיה, מתכרבלת בשמיכה הקרירה.

מתמכרת לשקט ולחושך כשרק אלומת האור של הטלויזייה מפיגה אותו מעט.
המיטה ריקה וקרירה ואני חושבת לעצמי, שבא לי שתהיה כאן.
הייתי מגיח מהחושך, מתקרב למיטה, נעמד קרוב אלי, אני מתירה את החגורה ואת מכנסייך ובולעת אותך אל פי, לאט לאט, מלקקת ומנשקת את הזין שלך שנענה לי וגדל בפי, מתקשה וגדל, וככל שהוא גדל אני נרגשת ונרטבת.
אתה מתפשט ואני מזמינה ואתך אל מתחת לשמיכה.
אני שוקלת להוריד לכבודך את הכותונת אבל מחליטה שלא, מעניין יותר איתה, אפשר לחלוץ איתה את השדיים מלמעלה והיא לא מונעת מידיך ולשונך להגיע לאן שצריך.
את נצמד אלי מתחת לשמיכה והיד שלי אוחזת את הזין היפה שלך, אנחנו מתנשקים, מלטפים, נוגעים, כאילו לפתע מתפרצת התשוקה, האצבעות שלך נכנסות לתוכי, אני רטובה כל כך, הפטמות שלי זקורות, הזין שלך עומד להתפוצץ, אתה דוחף אותי ממך ומסובב אותי עם הגב אליך, אנחנו שוכבים כפיות ולפני שאני מספיקה לנשום אתה ננעץ בתוכי בעצמה,
מזיין אותי והאצבעות שלך על הדגדגן שלי, היד השניה מוחצת שד, הלשון שלך מלקקת את העורף שלי, אתה קרוב לאוזן שלי ואני מרגישה את נשימותך וזה מדליק אותי, אתה מפמפם כל כך חזק מאחור, ממש מתנגש בי והזין שלך חזק וקשה וגדול, אתה נצמד אלי לישבן מאחור, הרטיבות שלי מתפרצת ואתה מביא אל פי את האצבעות שלך שרטובות ממני, עוטף אותי חזק, כמעט שחונק, מכסה לי את הפה וננעץ בי כל כך חזק עד שאני חונקת בתוך הכרית את הספק אנחה ספק צעקה שמביאה אותי אל השיא, אל הרגע הזה שאני כולי שלך וכמעט שנוגעת בשמיים ושניה אחר כך, אתה מתפוצץ בתוכי, את כל הנוזל החם הזה שאני מרגישה עמוק בבטן.

אנחנו רטובים ומזיעים אבל נשארים צמודים ואתה בתוכי, לא ממהר לצאת, נשארים ככה ואולי....נרדמים?

מה שבטוח שאני עכשיו אירדם עם חיוך ו....באלכסון.

לילה טוב

giligil55

Member
שיתגשם - ויפה שעה אחת קודם

למעלה