מחשבות של הלב

neshamma

New member
מחשבות של הלב

געגוע המון רגשות החלפתי בתקופה האחרונה ממשיך לחיות את חיי מתוך הרגל ללא שום כוונה לאושר יש לילות שאני לא ישן, ממשיך לבכות להכנס למיטה להרגיש שונה, להרגיש לבד ארבעה חודשים עברו מאז שאנחנו לא ביחד ארבעה חודשים כל כך שונים חיינו ביחד, גרנו ביחד ישנו כל לילה מחובקים, הרגשתי את הגוף שלך קרוב לשלי את הלב שלך פועם עם שלי נשמתי את האויר שלך הרחת את ריח הגוף שלי כמה אהבנו לגעת אחד בשני איך שהנשמה שלי אהבה את שלך איך לא יכולתי להמשיך לחיות איתך נשארתי לבד, מנסה להבין את נקודת מבטך אני לא יכול איתך, לחיות מציאות שונה כבר לקחת את הדברים שלך אנחנו עכשיו זה רק אני זה לא קל לחיות בנפרד כשכל הדברים שלי מזכירים אותך ארבעה חודשים עברו מאז שאנחנו לא ביחד ארבעה חודשים כל כך שונים מנסה להתגבר לשקם את הלב להבין מתי ואיך הכל קרה להמשיך את חיי להעזר בחברים לראות חיים חדשים למצא קצת אושר לאמר ´´אהבתי אותך´´ להדליק את הרדיו לשמוע שיר אהבה אחד ולהתחיל לבכות להרגיש איך למשפט משיר יש כל כך הרבה כוח געגוע - זאת מילה כל כך קשה ´´נשמה´´

marik

New member
../images/Emo101.gif מכיר את ההרגשה

אתה נקרע מבפנים, אבל הזמן יעשה את שלו והחיים ימשיכו יבוא מישהו אחר, טוב יותר ומוצלח יותר. אחד שייתן ויעניק יותר אתה תהיה חכם ומנוסה יותר, מבין ומתחשב יותר - הרי למדת מנסיונך. בסופו של דבר, כולנו מאושרים. ומי שלא מאושר - או שאינו מעוניין בכך, או שעדיין לא הגיע זמנו
תן לחיים שלך להתגלגל קצת. תעסיק את עצמך, תהיה בחברת אלה שאוהבים אותך, עבודה. אל תקשיב לרדיו - ובכל שיר שתשמע - אופססס תעביר תחנה. לא! זה לא לברוח, זה להתגבר! וחוץ מזה אני תמיד ממליץ על אקמול+ (מקווה שאתה יודע מה זה אומר)

למעלה