מחשבות של בוקר

mokka1

New member
מחשבות של בוקר

את מתקשרת אלי בבוקר מוקדם, מיד אחרי שיצאתי מהבית ואני בדרך לעבודה. את אומרת לי שאת במיטה וכולך בוערת מתשוקה. כבר גמרת פעמיים בלילה מתחת לשמיכה בחושך ואת לא יכולה להפסיק לחשוב עלי והמגע שלי בך, מעביר בך גלים של רטט מענג ומחרמן. אני שומע את הקול שלך ומיד זה גורם לי להרגיש שהיום ייראה כבר אחר מהרגיל. אולי נתראה... אני מחכה לנהג הפרטי שמסיע אותי ברכב לבניין המשרדים בו אני עובד ואומר לך שעוד רגע
נצטרך להפסיק לדבר ורק להתכתב כרגיל, כי ברכב אי אפשר- אזניים לכותל...
אני מתיישב במושב האחורי הפעם, מרווח יותר ואפשר לפשק רגליים ולתת מקום רחב לזרג הקשיח שמתחיל למלא את התחתונים שלי עכשיו. אני מכניס את ידי ומפנה לו מקום שלא יכאיב לו הלחץ. בעיות של גבר...
בנסיעה אני חולף בין עצי היער וחולם שאת יושבת לידי וכף ידך עוטפת את הפין הדווי שלי.
אני כותב לך שאם את כבר לא יכולה יותר, אוכל לצאת מהעבודה לשעה וחצי ולפגוש אותך במקום הקבוע שלנו. אבל אז בא לי רעיון! במקום להתחיל בפינה האינטימית שלנו, אזמין אותך לבית קפה! נרענן אותך קצת בטיול קצר בפארק נחמד ונשב לקפה יחד...
אנו קובעים ללכת למרכז העיירה, ואת צריכה להתחיל לחשוב על איך ומה תלבשי. אשאיר את זה לך...
מתכננים "פגישה עסקית". אני יועץ לעסקים קטנים ובתור שכזה, יש לי מדי פעם פגישות עם לקוחות. את פותחת עסק חדש...נכון שעוד לא פגשתי במישהי לוהטת וסקסית, אבל תמיד יש פעם ראשונה.
אנחנו קובעים לשעה 10 בבוקר. אני יוצא מעבודה (כאילו לטיפול שיניים) עולה על אוטובוס שמוביל אותי לעיירה המנומנמת בה קבענו. אני יורד בתחנה ומרגיש את הלב שלי הולם בכוח בחזה. הנה אפגוש אותך עוד כמה דקות. אני מבחין מרחוק באוטובוס שלך מגיע. את יורדת בתחנה, רואה אותי. מסתכלת טוב מסביב אם אנחנו לבד, והנה את הולכת לעברי. נפגשים אחד מול השניה רק מביטים ומחייכים קצת. אוהב את הבושה הזו של הרגע הראשון . אני מוליך אותך לשבילי הגן, שם לא רואים דבר בגלל הצמחיה. רק שומעים את הרוח הקלה בשיחים הגבוהים.
את מגיעה אלי על נעליך היפות עם העקבים הגבוהים. את קורנת סקס וחמה בטירוף, ואנו מתחבקים הדוק וחם.
לשונותינו מגששות על הצוואר, על העורף ואת השפתיים . פיותינו נפתחים לאט ואני שואב אלי את לשונך הרטובה והחמה.
מלטף אותה בפנים כמה שיותר. את גונחת קצת בעונג ומעבירה בי זרמים של הרגשה נעימה. אני מרגישה כבר את לחץ הכוס הרטוב שלך נצמד לירך שלי חזק והדוק. את מתחילה לנוע עלי למעלה ולמטה בתנועות קטנות. ידי מחבקות אותך בגבך ושדייך נמעכים אלי. אני מרגיש את החום הקורן מהם ואת פטמותיך הנוקשות קצת, בולטות דרך החזיה החדשה שלך. את כאילו מטפסת עלי כבר, רוצה לחבק את מתניי בירכיך ולהתהדק עלי. אני מכיר אותך כבר... הזרג שלי עומד כבר להתפוצץ ואני צריך קצת לשחרר את המתח שלו, לפני שאשכיב אותך כאן בין השיחים ואחדיר אותו דרך הגרבונים והתחתונים הסקסיים שלך באיבחה אחת מהירה. "איתך אני מרגישה בטוחה", את אומרת לי. אם לא ככה לא הייתי מגיעה.
אני עוצר אותך בחיוך. בואי נעצור...נטייל קצת יחד. אני מכיר בית קפה נחמד כאן בסביבה....

הילי 122

New member
תאמת

כל הכבוד על הפנטזיה
אם היית משנה את המילה עיירה לעיר
או נהג פרטי שלי שלי
או זרג ובמקום זה הזין שלי
זה היה נשמע אמיתי לגמרי .
אבל זו רק דעתי ,חצופה שכמותי

mokka1

New member
אז כדאי להמשיך לתאר לכם את מה שקרה?

הילי אקח את התיקונים לתשומת ליבי. העיירה הזו אמיתית והיא נמצאת לא רחוק מעיר, אז חשוב להבדיל ביניהם. זה מקום המפגש. רק להבהיר, הנהג הפרטי הוא לא שלי אלא של החברה בה עבד העבד הנאמן.

למעלה