מחשבות של בוקר

מחשבות של בוקר

הימים ימי ההכנות לפסח הם מאד מלאים בעשייה לפעמים מנצלים את הניקוי לפסח לשנות סדרי בראשית בבית אבל האמת הניקוי מהמחץ הוא בעיקר במטבח וכלי האוכל ובעמים אחרים קוראים לזה "נקיון האביב" ,, כעת שניתן לפתוח חלונות ולאוורר את הבית היטב כי החורף הקר לא תמיד נותנים לאויר הקר להכנס הביתה כך סיפר לי תושב קנדה , מומחה זר ששה במקום עבודתי שקטרנו לו על הצורך הזה להפוך את הבית לקראת הפסח צריך להוציא את החורף כדי שתתחיל ההתחדשות של אביב ואם אמשיך את אותו קו המחשבה צריך להוציא את העצב כדי להכניס שמחה לחיים צריך להוציא כאב ועצב כדי להכניס שמחת חיים צריך להוציא את החולי מהגוף כדי ליצור בו בריאות וככה אפשר להמשיך עד אין סוף כדי לשפר את החיים שלנו

מנקים לפסח או יוצאים ממצרים

וקצת הזנחתי את הכתיבה שלי בפורום השבוע לכל ידוע שאנחנו מוצאים תרוץ לשנות את סידור הבית בשם נקיון לפסח לכן קראתי לזה בעבר נקיון האביב, כי כעת פותחים חלונות לעולם החיצוני ,אז מתעסקים עם המגורים האמת שב3 שנים האחרונות נעזרתי בהמון עוזרות, , גם כי אני מוגבלת בתנועות ובמוטוריות התחיל שהייתי אחרי צינטור קשה , והאמת שעשיתי לפני הצינטור כי ידעתי שאהיה מוגבלת בגלל הצינטור ועכשיו לראשונה מזה 3 שנים אני מנקה לבד את הבית , אז לוקח יותר זמן , אבל מסדרת ומנקה מארגנת את הבית מה שלא עושה עוזרת , ואני שמחה על השינוי כי לראשונה לא תלויה באל אחלת ועושה לבד !!!!! שזה הרגשה נהדרת למרות שאתמול בסיום הנקיון של חדר הסלון היו כאבים חזקים מאד בחזה הלב צעק הצילו אז היום אני יותר נחה אבל סיימתי לנקות חלק גדול מהבית וההרגשה שלי בשמים מרגישה שהבראתי , שאני חוזרת לכוחות שלי , מודה נסחפתי בנקיונות אבל במקביל מרגישה שיש שיפור ושיקום היכולות שלי כאשה עצמאית שלא תלויה בזולת יודע מה אני ניצחתי, ביטוח לאומי לא רצה לתת לי עזרה , כעסתי אבל הכעס גרם לי להשתקם לבד אז עבורי הנקיונות זה נצחון הרוח על הגוף, והבית המבריק , מריח טוב היש טוב מזה וגם מצליחה לקרוא בקמונה וגם להגיב , ומי יודע אולךי גם אעיז לעשות עוד כמה דברים כמו להרים אצלי סדר לבודדים שאין להם משפחה , במקום להתארח אצל זרים שזה מה שאני עושה בשנים האחרונות , , והיום רוצה את החגיגה בבית על שולחן האוכל שלי להגיד שיצאתיח מ"מצרים " שלי , הלב והסרטן שאיתו התמודדתי ב3 השנים האחרונות

פשו שי ת

New member
נסיכה יקרה שלי

מאחלת לך המון בריאות המון אושר שתמיד תהיי בשמחה שמחתי לשמוע שיש שיפור. אוהבת אותך מאד חג כשר ושמח
חגית

צריכה כח לקום

ללכת לשוק לקנות ירקות לחג וגם לבקר את התרנגולות שיתנו לי קצת ביצים והאמת שאין לי כח ללכת , ונמרחת מול המחשב

רוזהלי

New member
לנסיכה../images/Emo9.gif

אני שמחה לקרוא שיש שיפור במצבך
הרבה בריאות טובה וכח להמשיך

תודה יקירה

חג שמח וכשר גם לך ולאשר לך החג הזה הוא הכי קשה עבורנו, ממש יציאת מצריים כל שנה מחדש

../images/Emo24.gif

מאד שמחה לשמוע על השיפור במצבך . אני תמיד אומרת זמני לעצמך טוב יהיה טוב !!!! והיום קראתי משפט שמצא חן בעיני 'כשהנשמה מאירה, גם שמיים עוטי ערפל מפיקים אור נעים' ערב קסום לכולנו.

למעלה