מחשבות שליליות

נסיכה 101

New member
מחשבות שליליות

אני בת 34 ולפניי שנתיים בערך עברתי תאונה קשה שבה נפלתי וכימעט איבדתי את רגלי הימנית. עברתי 5 חודשים של טיפולים כולל ניתוחים ברגל עד שיכולתי ללכת שוב על הרגליים. לא עברתי איזה טייפול פסיכולי או דיברתי עם מישהו על הטראומה . הבעיה שלי היא (אני חושבת שקשורה לתאונה)והיא כזאת: כל דבר שאני הולכת לעשות אני כבר רואה בראשי את התאונה שלאחריה לדוגמה : כשאני רוצה לחתוך ירקות לסלט אני כבר מדמיינת בראשי שאני ניחתכת מהסכיין. או כשאני צריכה רוצה לינסוע לאיזה מקום ברכב אני כבר מדמיינת תתאונה ואפילו שזה לא קשור אליי ,עם חבר/ בעל כשבאים לספר לי משהו אני כבר רואה בראשי את הפציעה/ בעיה שצפויה אחריי זה . ואם כבר הכל עבר בשלום אני מרגישה מיתלהבת מעצמי שהצלחתי לעשות את זה. זה קצת מוריד לי מהביטחון העצמי לעשות דברים.

גרא.

New member
נסיכה 101,את מתארת בחיוניות,סמפטומים אופיניים

לפוסט טראומה.בעיקרון אחר תאונת קשה,כזו שעברת חשוב להגיע כמה שיותר קרוב לטיפול אחרי התאונה,כיוון שלא הגעת לטיפול אז,נסי להגיע לטיפול פסיכולוגי עכשיו,שכן אין טעם שתוסיפי לסבול כפי שאת מתארת עקב אותה תאונה.

nutmeg

New member
פסיכולוג שיקומי

יש חיה כזו אנשים שרוב הלקוחות שלהם הם אנשים שעברו תאונות או מתמודדים עם מחלות פיזיות. בדרך כלל במחלקות השיקום יש פסיכולוגים בצוות. אמנם חבל שלא יצא לך לנצל את המשאב הזה אז, אבל עדיין לא מאוחר.

למעלה