מחשבות שאני רוצה....

orr300

New member
מחשבות שאני רוצה....

היי אני פה מידי פעם ואני רוצה לשאול האם רק אני חושבת על העתיד
אני אומנם לא זקנה אבל בגלל הפיברו הפסקתי לעבוד יש לי כאבים מאוד חזקים
וגם חולשה והכל מוכפל בשתיים כי יש לי גם לופוס
אני מאוד מפחדתהאם אשאר ככה או שהמצב יחמיר? האם אצליח לטפל בעצמי
אני קוראת שרובכם עובדות או לומדות האם אני עד כדי כך מוגבלת שאני בבית
כל יציאה מהבית מאוד מעייפת הרעש בלתי נסבל ובזמן האחרון יש לי סוג של קפיצות ביד
או הרגל שמשגעים אותי הייתי רוצה לחלוק איתכם את המחשבות שלי במחלה הזו
במיוחד אין לי שליטה על עצמי אני רוצה לעשות כל מיני דברים אבל אני עייפה אם אני לוקחת משהו לישון כמו
אךטרולט קשה לקוםאם אני לא לוקחת ככלום אני ערה כל הלילה אני יודעת שרובכם באותו מצב
אבל לפעמים קשה להכיל אותו
אולי יש לכם כל מיני רעיונות להקל קצת על המצב?אם יש מישהי ערה אני פה בינתיים

לצערי אני אמנם כאן עכשיו

מתה ללכת לישון, אבל תוהה מתי זה יקרה..

קודם כל, ממש לא כולנו עובדות או לומדות. הרבה מאיתנו גם ישבו בבית או יושבות עדיין בבית עם מלוא הכישורים והרצון לעבוד, אבל מעט מאוד יכולת לממש את כל מה שהן היו רוצות שיהיה.
גם אני, שאני עובדת, הורדתי *מאוד*, ובצורה מאוד דרסטית, גם את שעות העבודה, גם את רמות וכמויות הלחץ שהיו לי בעבודות קודמות ובכלל - עברתי להגשים חלום אחר.. חלום של להצליח גם לצאת כל יום לעבוד (לא משנה כמה שעות) ולחזור לא מותשת מדי הביתה.
יום אחד, אם אני סופסוף אלך לבט"ל, אולי אני גם אצליח להגיע למצב שב אני משתכרת ברמה סבירה..

מכל מקום, מה שאת מרגישה נורמלי לגמרי. העייפות, הכאבים, חוסר היכולת לסבול רעשים (אצלי זה גם ריחות, אורות וכו'). ה"קפיצות" האלה שאצלי הן לא רק בידיים וברגליים אלא במקומות מאוד מוזרים וכל פעם במקום אחר (למשל, כשהבטן קופצת.. זה מוזר!!).

לגבי תרופות - אם תרופה אחת לא עוזרת, נסי לעבור לתרופה אחרת. לי למשל אלטרולט לא היתה טובה אז עברתי הלאה לסימבלתה.

לגבי הקלות - האמת שכל אחד ומה שטוב לו.
אני למשל גיליתי לגבי עצמי שהדבר שהכי נורא לי (למרות שאני מתה לתירוץ לזה לשלושה ימים ככה), זה להישאר בבית ולא לצאת בכלל.
מבחינתי, כשהייתי בבית, גם אם הייתי יוצאת לאיזה "סידור" בדואר, או במכולת או שבדיוק במקרה הייתי צריכה איזו טמבוריה (שאין לי ליד הבית) מה שהכריח אותי לצאת ממש.. אלה היו הימים הכי טובים שלי. פשוט לצאת אל השמש.. אל הבחוץ.
אני יודעת מחברות שאפילו משהו קטן כמו להתלבש בבוקר. לא להישאר בפיג'מה כל היום, זה גם עושה כבר נפלאות. באמת. אפילו להרגשה הפיזית.
ולדעת שהמיטה זמינה לך בכל עת שרק תרצי, אבל לנסות לעשות גם דברים מחוצה לה. בקצב שלך.. זה עוזר מאוד מבחינתי, ברמה ה"פסיכולוגית" לדעת שאני עושה הכל כדי להרגיש יותר טוב, שהפיברו לא מגבילה אותי בשום דבר. מה גם, שעודף מנוחה, למרות שזה מה שהגוף שלנו זועק שהוא צריך, לא באמת עוזר להרגשה טובה יותר..
ככה שאם כבר לא להרגיש טוב, אז לא להרגיש טוב ולעשות משהו פרודוקטיבי, לא ככה?

ruthi26

New member
טוףףף אנסה

אני לא עובדת אבל ל א רק בגלל הפיברו', בגלל בעיה של עמ"ש, לא יכולה לשבת הרבה זמן, לא ללכת ולא לעמוד, כך שזה בעייתי, בנוסף יש לי פיברו' לגוון קצת את החיים

טוף שכלנית אמרה להוריד פיג'מה יאללה הולכת להוריד את תלבושת שנת הלילה

גם אני חושבת שצריך לצאת מדי פעם, אפילו לפארק כייפי, עם פרחים ומה שמושך אותך, להרגיש ולנשום את האוויר בחוץ, לקחת איתך מוסיקה שאת אוהבת, תשחצים מה שמדבר אלייך, לעשות מסיבמבה אם כבר את יוצאת

להקשיב לגוף הכי הכי חשוב, ות שתדלי, אם תקשיבי לו ולא תמשכי אותו עד הקצה..... מי מציעה כן...

אני אתמול הייתי עם 2 הגדולים בקניות , שהגעתי לרכב, הייתי צ ריכה לחבר את החלקים של הגוף כל אחד למקום שלו, לא מומלץ, אבל לא היתה ברירה, משום מה התרוקן הכול בבית, ורק ממתקים היו מכל משלוחי המנות

לגבי נדודי שינה אם יהיה לך פתרון, תשתפי אין לי שום פתרון. עכשיו מתה לישון, אבל בלילה משום מה בעייתי, עייפה עד המיטה, פשוט ללכת לישון שמרגישים שרוצים לישון, לא לוותר

והכי הכי תזכרי שאת צריכה לנהל את הגוף ולא הוא אותך, תמיד אל תלכי דאון איתו, ת שתדלי לחייך, לא תאמיני אבל לפעמים חיוך משדר למוח חיוך, והכול משתנה לאט לאט, רצינית מאוד

המשך יום כייפי

orr300

New member
מחשבות....

נכון שהכי חשוב זה המצב רוח והאופטימיות וזה אני משתדלת תמיד להיות חיובית וגם לשדר אופטימיות
אין צורך שכל המשפחה תסבול וחוץ מזה למדתי עם הזמן שהסביבה מתרחקת ואין לה סבלנות לבכיינים
אני תודה לאל תמיד באמצע פרויקטים כמו שהילדים שלי אומרים ימי הולדת הילדים שמביאים את הנכדים ועוד כל מיני
גם לי מאוד קשה לצאת בגלל עוד בעיות של גב ברך ועוד ובאמת הכי טוב זה למצא מה שעושה לנו טוב ומשפר את המצב רוח
נקווה שניהיה רק יותר בריאים לגבי השינה הקלונקס עזר לקחתי אותו הרבה זמן אבל הייתי מסטולית לגמרי בבוקר
האלטרולט עוזר לקראת הבוקר שזה גם טוב ואני מרגישה פחות מסוממת אבל שום דבר לא תחליף לינה טבעית
יום שמח לכולנו

ruthi26

New member
תעסוקה היא דבר חיובי

ואני שוקלת ללכת לסדנת צחוק, לדעתי יכול לשנות מאוד

חשבתי על יוגה, אבל אין סיכוי שאוכל להתכופף עם 3 פריצות דיסק איפה אני ואיפה להתכופף, אני אצטרך מנוף להרים אותי

גם אני לקחתי קלונקס, ממש לא ידעתי מה איתי... הפסקתי עם זה

צודקת אין כמו שינה לקום רעננים אחרי 6 שעות שינה, הלוואי עלי... אני חושבת שגם שהות של 24-48 שעות בבית מלון, יכולה לעשות את זה, שווה לנסות

מנוחה מהכול, ושקט זו התרופה לגוף שלנו

למעלה