מחשבות רעות

מחשבות רעות../images/Emo4.gif

כשהוא איתי- הכל מדהים וקסום
, הנה רק שלשום הוא הזמין אותי למסעדה יוקרתית ומעוצבת מדהים <אוכל לא משהו, אבל העיקר הכוונה
> והיה כל כך מדהים וכיף, ואני מרגישה איתו כל כך בטוחה. אבל אני עדיין לא מצליחה להביא את עצמי לביטחון בו ובקשר, כאילו כל הזמן אני נכנסת לסרטים, מתחילה לחשוב שאולי הוא לא רוצה, מפרשת התנהגויות שלו בצורה שונה על בטוח ממה שהוא התכוון ופשוט לא מצליחה לשלוט בזה. דיברתי על זה עם הפסיכולוגית, והיא אמרה שזה סוג של חרדת נטישה כי אני מאוד רוצה להרגיש את האהבה שלו וכשלא מרגישה כי לא נפגשים הרבה וכשמדברים שנינו כבר עייפים ומותשים, ואין הרבה רומנטיקה למרות שמשתדלים- נכנסת לחרדה שהוא לא רוצה אותי. מה עושים במצב כזה- איך מונעים את הסרטים האלה ואת המחשבות הרעות

magenta73

New member
אני לא יודעת

כמה אפשר למנוע אותם, כי זה המנגנון שלך, ואת כבר חווית הרבה חרא, בלשון המעטה, ולכן, זה בא לך טבעי מנסיונות העבר. אני אגיד לך מה שאמרתי לחברה שלי. שוב... א. לזכור, הוא לא כמו האחרים. ב. לא להילחם עם הקולות האלה, כשאת נלחמת איתם את נותנת להם יותר כוח. עובר לך בראש מחשבה רעה?... תגידי טוב, תודה ששיתפת, אני אקח את זה לשיקול דעתי, שלום. ככה. כל הזמן. לא להילחם. לקבל אותם, עד שילכו...

hayapollak

New member
לכי עם הלב - מחשבות של

ביטחון בו ביטחון בקשר אהבה - זה רגש. הרגשות טובות שלך עם עצמך הרגשות שלך עם האהבה שיש לך לתת הרגשות טובות עם האהבה שאת רוצה לקבל ממנו הרגשות טובות שזורמות ממנו אלייך.

ממליצה לך לקרוא את הספר -

לאהוב את מה שיש, ולהתוודע דרכו לשיטתה של ביירון קייטי - "העבודה" או בשם המקורי שלה - The Work. בשיטה הזאת משתמשים בכל הסיפורים (סרטים) שרצים לנו בראש כחומר עבודה ומנקים אותם. למשל: "הוא לא רוצה אותי". שואלים ארבע שאלות ועושים היפוך. בדרך-כלל כשעובדים עם עוד מישהו אז החקירה מתארכת יותר מאשר ארבע השאלות. מדהים עד כמה שאנשים חווים תחושה של הקלה מכל הסיפורים האלו שמתרוצצים אצל כולנו בראש. שיטה מדהימה בעיניי. ואשמח לתת לך פרטים נוספים עליה אם תרצי במסר.

בלאגנית

New member
יש מצב שזה חרדת נטישה

לדעתי תגידי לעצמך שלא יעזור אם תהיי מוטרדת או לא- מבחן הזמן יעשה את שלו...זתומרת אם צריך להיות ,אתם תהיו יחד... ותחשבי על אובייקטים אחרים שחשוב לך לקבל אהבה מהם, כמו הורים ואחים...זתומרת שלא כל התלות והמשקל יהיה בחבר.. תתחזקי מבפנים וזה יקרין החוצה כי תסתובבי עם הרגשה שאת חשובה לעוד אנשים אחרים... ואל תשדרי לו את חרדת הנטישה כי זה מבריח בנים

למעלה