מחשבות פרטיות

Girl (-:

New member
מחשבות פרטיות

לפעמים אני חושבת, כשאני עצובה ומאוכזבת, מאהבה, ולפעמים ממך: בשביל מה אני קיימת? כדי לסבול? אני חושבת, והסבל שאני מרגישה, יותר נורא ממכה או משריטה, כי זהו סבל נפשי, זהו סבל מאהבה, וזה הרבה יותר כואב, ממכה או משריטה, כי זוהי אהבה, אכזבה. שיר לכל הבנים שאיכזבו וגרמו לי לבכות ולרצות למות.

ronenw22

New member
לגרל

אני מקווה בשבילך שתמצאי את הנכון שלא יפגע בך ולא ייאכזב, וחוץ מזה - אני לא חושב שמישהו צריך או אמור לגרום לך לרצות למות. אני כותב פה משהו שאני גם אכתוב בראשי אבל אני מכוון את זה אלייך: זה השיר המקורי שממנו אני יצרתי את השיר`` החיים יפים`` שפירסמתי פה פעם. לשיר הזה (המקורי) קוראים : ``החיים`` העולם סובב סביב צירו כתמיד, ואנו חיים את חיינו עם שאיפות לעתיד, כולנו נולדנו לעולם תמים, מלא במשחקים וצעצועים, היום, אנו יודעים חלק ממהות החיים. למדנו לשקר כשצריך וגם להתנשא לפעמים, למדנו לחיות על חשבונם של אחרים, למדנו את הגבול הדק בין המציאות לדמיונות, אבל, למה זה ככה לכל הרוחות? למדנו לעשות קומבינות כאלו ואחרות, למדנו לפתור עניינים ולסגור חשבונות, למדנו להסתדר ולא לסמוך על אף אחד, ובעצם לא שמנו לב שנשארנו לבד... מרוב רצון לחיות את החיים, שכחנו מה הסכנות שלהם לפעמים, הפכנו לטיפשים ועבדים לאינטרסים, ובכך, איבדנו כמה ערכים. שהרי קדושת החיים היא מעל לכל ואין לך מה לחשוב שאתה כל יכול החיים הם דבר מאוד עדין ופגיע ואולי מחר לעבודה לא נגיע...

*קסנדרה

New member
לגירל

גירל השיר שלך נוגע ללב ורווי תוגה אך זכרי נערה..... כל שקיעה מבשרת זריחה חדשה יפה מקודמתה התעודדי נערה :) קסנדרה

למעלה