מחשבות על שדרוג

koganzon

New member
מחשבות על שדרוג

הגברת נוסעת על אופל ברלינה 2014, יד ראשונה 63000 ק"מ, משמש כרכב משני במשפחה (רוב הנסיעות ברכב שלי )
עלו בי מחשבות על שדרוג וראיתי את האקליפס קרוס של מיצובישי.
פניתי לסוכנות ולאופציה של טרייד אין לרכב 0 ק"מ מאחת מחברות הליסינג הגדולות.
בסוכנות נתנו הצעה נמוכה מאוד לטרייד אין על האופל, תוספת מתבקשת לרכישת רכב מרמת גימור insyle כ 124K.
בחברת הליסינג תמחרו את הטרייד אין לאותה רמת גימור ב 107K לפני "תמחור סופי".
מודה שאני לא לגמרי מבין את התחשיבים של חברות הליסינג

במקרה של מימוש שדרוג רכב אני מאמין שישמש אותנו לפחות 4-5 שנים קדימה , רוב הנסיעות הן נסיעות לעבודה וחזרה .
שאלות:
1. מישהו יכול להאיר את עיני בנוגע לתמחור , האם ריאלי?.
2. אני קורא שהחסרונות ברכישת רכב "0" ק"מ חסרות משמעות כאשר הרכב בשימוש לדוגמה 4-5 שנים קדימה, האם נכון?
3. מה דעתכם באופן עקרוני על מיצובישי אקליפס קרוס, ככל שאני קורא יותר אני חשוף ליותר פוסטים שליליים בנוגע לצריכת הדלק . האם זה גורם מכריע להחלטה לפי דפוס הנהיגה שלנו .......כ 63000 ק"מ בכמעט 5 שנים או בנוגע למה יקרה כשנרצה למכור אותה?.
4. מוסיף שראינו בסוכנות גם את ה ASX , קראתי בפורומים שונים כמה היא "משעממת ומיושנת" ....... ככל שאני קורא יותר כך כמעט לא נשארים דגמי רכבים ראויים לרכשה

כרגע מערער לגבי האקליפס קרוס

מה אומרים המומחים ?

koganzon

New member
לא חסר כלום.....

חשבתי קצת ל"התפנק" ברכב חדש....... בגדר מחשבה עם בדיקה קצרה שעשיתי, בהחלט לא חובה.
המחירון של הרכב שלי גם כך לא גבוה, למשוך עוד כמה שנים רק יגדיל לי את התוספת לרכב חדש או שנתון מתקדם ולכן חשבתי על האופציה.

selalerer

New member
זה יגדיל את מה שתצטרך להוסיף אבל בסך הכל יקטין את ההוצאה שלך

זאת כמובן בלי להתחשב בתיקונים יקרים על רכב ישן.

אם לאורך 20 שנה יש לך 2 מכוניות. נאמר שאת שתיהן קנית ב-100K ואחרי 10 שנים לא היו שוות כלום. כלומר עלה לך 200K ב-20 שנה.

אם לאורך 20 שנה היו לך 4 מכוניות. כלומר מכרת אחרי 5 שנים. אם הייתה מוכר ב-50K לא היה הבדל, אבל זה לא המצב. קצב ירידת המחיר בשנים הראשונות הוא גדול יותר מבאחרונות, כלומר אחרי 5 שנים המחיר הוא נמוך מ-50K. נאמר 30K לצורך הדוגמה. כלומר קנית 4 כפול 100K ומכרת 4 כפול 30K. קנית ב-400K מכרת ב-120K. עלה לך 280K ב-20 שנה, כלומר 80K יותר מלהחזיק שתי מכוניות ב-20 שנה כשמחצית מהזמן הן ישנות יותר מחמש שנים.

enigo

New member
כמו שאמרו - כלכלית הכי שווה לך להישאר עם האופל

אם בא לך להתפנק - וזה גם לגיטימי - בוא נתחיל מצרכים והעדפות, ואז נוכל להמליץ.

למעלה