מחשבות על החג.

אלמרה

New member
ועל פי הווילון אני מזהה בוודאות!

זו את ללא צל ספק אורלייט!

אורלייט

New member
הרגתתתתת אותי מצחוק../images/Emo6.gif

אין אין עלייךךךךךך כתבת מקסים

אלמרה

New member
הזכרת לי את הבדיחה...

שואלים אישה כמובן: מדוע יש לפרה עיניים גדולות ועצובות? - לא יודעת - נראה שאותך יחלבו פעמיים ביום ויפרו רק פעם אחת בשנה, אם לא תהיינה לך גם עיניים גדולות ועצובות... (בבדיחה המקורית המילה "יפרו" לא נמצאת אבל למען התקינות הפוליטית....)

חחחחחחחח ,ה"יפרו" ענק

אלמרה, תעשה לי טובה אישית? לעולם אל תתחשב בתקינות פוליטית, טוב?????????????? תשאר אלמרה בחייך..... אגב, גם הבדיחה נורא מצחיקה.

אלמרה

New member
כליאתם של עגלים נועדה לוודא ש...

שהשרירים יהיו רכים והסטיקים מעודנים ולכן אין להם מרווח תנועה. את הפרות המניבות חלב דוקא כן מוצאים ברפת פתוחה יותר. אבל המחשבות הללו אינן קונסטרוקטיביות ידידי היקר... אם לא נאכל את בעלי החיים שהם בשרשרת המזון שלנו - סופנו להיכחד וכך בנה אותנו הטבע, אין מה לעשות! אגב גם אם נתחסד ונתנזר מפואה-גרא ומאנטריקוט, ונאכל רק אצות, יהיה תמיד חוכמולוג שיטען בעד שימור הצמחיה הירוקה באוקיאנוסים... יאללה, יאללה, שיאכל הוא מצידי את עצמו, אני לא מוותר על סטיקים וכבד אווז ושיקפצו לי כל מכוערי הנפש הצבועים (סוג של חיה טורפת נבלות - מתאים).

נ כ ו ן !!!!!

את זה אוכל להגיד רק אחרי סדנת הבשרים שאני אמורה לעבור עד אז, מה שנותר לי לעשות הוא רק לקוות שהפרה אינה משוגעת שהעוף לא נגוע שהווז לא פוטם ושמהחיטה הופרש מעשר זהו

tvrui10

New member
אגב פרה משוגעת..

ביבי ושרה נכנסים לסטקיה , ביבי מזמין סטייק עסיסי.. "סליחה, מה עם הפרה המשוגעת?" שואל המלצר "שהיא תזמין לה לבד" ...עונה ביבי

tvrui10

New member
אגב טורפים..

נעשה מחקר על אנשים שהאריכו חיים חלקם עישנו,חלקם לא חלקם שתו,חלקם לא חלקם זיינו חלקם לא. הדבר היחיד שהיה משותף לכולם.. שמיעטו לאכול..(ללא קשר לצמחונות)

אלמרה

New member
ולדעתי ....

מי שרוצה שיעשן מי שרוצה שלא יאכל סטייקים או לא ישתה בירות אבל לא לזיין?? לא מקובל עלי!

תגיד לי, אולי במקום לדחוף אותי

חזרה לזרועות הסמים הקשים, תצא לטיול לאנשהו? מהבוקר אני : לא אוכלת פרה [אני אוהבת פרה, בפוא-גרה אני לא נוגעת כי אני לא מסוגלת, וגם בעגלים לא] לא לוקחת שום חומר כדי שאהרון לא יגיד עלי...... ועכשיו יהיו לי חיים קצרים כי אהרון גילה שמי שאוכלת הרבה....... אוף איתך. נמאס להיות מכורה שמנה. אז תפסיק לשפוך דלק על הפצעים האלה [העיוות בניבים נעשה בכוונה]. תגיד, אתה קופץ? אנחנו עושים על האש אח"כ ויש עשרה קילו סטייקים

tvrui10

New member
כמעט זה לא נחשב....

כמו שכמעט הריון,לא נחשב כמעט טוב,לא נחשב אז זרקת כפפה.. גם כך מוצרי החלב יצאו לי מהאוזניים ואני שייך לתפוצה שמאמינה שרק חולים אוכלים מוצרי חלב.

זאת היתה כפפה וירטואלית. אבל

הריני מתחייבת בזאת להזמין את אהרון, ואת כל מי שעוד ירצה לבוא מן הפורום, ברגע בו נעשה על האש. [ואנחנו אוהבים ועושים את זה לא רע דווקא].

למעלה