הרשו לי להגיב בפשטות
כאמור (כן Kinspirit לא היה לי כוח לקרוא את ה2-3 הודעות האחרונות) בכל אופן, אני אציג את הרעיון ככה... אין זמן, כמעט ובכלל אין זמן - אנחנו עושים כמיטב יכולתנו לעדכן את האתר ולהוסיף חומר אך מסיבות של חוסר זמן בתקופה האחרונה הרבה חומר שאני ועוד חבר'ה רוצים לעלות נשאר בגדר הרוצים גם (לעיתים) אם הוא כבר כתוב ומוכן. בנוגע לעזרה של חבר'ה מהפורום. אתם לא יכולים לצפות שנבוא וננדב אנשים לעשות פעולות למען האתר. אם מישהו רוצה להתנדב בנושא מסויים אני חושב שאנחנו יותר מנשמח לעזור לו לעזור לאתר. אני חושב שאם מישהו רוצה לפנות ולעזור הוא יכול לפנות לכל אחד ממנהלי האתר ולקבל תשובה בנידון ברגע שהדבר יתאפשר (כאמור-חוסר זמן). יש אצל מורד ואם אני לא טועה גם אצלי הרבה מילים לפרוייקט האותיות שצריך לכתוב עליהם, אפשר להוסיף אותם באתר בלי בעיה, המערכת קולטת אותם ואנחנו רק עוברים עליהם לעריכה סופית בסופי שבוע בד"כ - (רק בקשה אחת, לא לתרגם טקסטים מאתרים אחרים - נתקלתי כבר במילים שפשוט תורגמו מgateworld וזה ממש לא הרעיון. אנחנו צריכים מאגר משלנו, אם נתקעים במילה אפשר לכתוב באנגלית ואנחנו נברר את התרגום העדיף כבר בכל מיני צורות אפשריות.) נוסף לכך כל מי שחושב שהוא מתאים לעזור למשהו מסוים באתר יכול לפנות אלינו בנושא- ומקסימום נפנה אותו למנהל/ת אחר שיותר קשור לנושא, בכל אופן אם זה בעיה של רעיונות אפשר להשיג כאלה מתחלופה של מספר מיילים מאחד לשני ופשוט לחשוב על משהו. אני מוצא רעיונות משיחות שלי עם Kinspirit או Tollan ואני חושב שהדבר הוא הדדי, מה גם שהקשר הזה הרבה פעמים מרחיב את הרעיון ומפתח אותו. אנחנו לא נטיל הוראות ומטלות על אנשים, אבל אם אתה באמת רוצה להתנדב לעזור יש דרכים לפנות ובטח שאפשר לשלוח דברים לאתר.