מחשבות על האתר

Chelnak

New member
אני אישית מאד הייתי רוצה לעזור -

אחרי מפגש הפורום האחרון היתה לי מוטיבציה, ומיהרתי לכתוב את מאמר. תכננתי לכתוב אחריו עוד אחד (על הסטארגייט עצמו) אבל אני כל הזמן דוחה את זה - כי היו לי דברים דחופים יותר, כי סתם לא היה לי כֹח, או כי פשוט לא ידעתי מאיפה להתחיל... בקשר לנושאים אחרים - פשוט לא היו לי רעיונות. בסך-הכל, אני די עצלנית...

Hakarpad

New member
הרשו לי להגיב בפשטות

כאמור (כן Kinspirit לא היה לי כוח לקרוא את ה2-3 הודעות האחרונות) בכל אופן, אני אציג את הרעיון ככה... אין זמן, כמעט ובכלל אין זמן - אנחנו עושים כמיטב יכולתנו לעדכן את האתר ולהוסיף חומר אך מסיבות של חוסר זמן בתקופה האחרונה הרבה חומר שאני ועוד חבר'ה רוצים לעלות נשאר בגדר הרוצים גם (לעיתים) אם הוא כבר כתוב ומוכן. בנוגע לעזרה של חבר'ה מהפורום. אתם לא יכולים לצפות שנבוא וננדב אנשים לעשות פעולות למען האתר. אם מישהו רוצה להתנדב בנושא מסויים אני חושב שאנחנו יותר מנשמח לעזור לו לעזור לאתר. אני חושב שאם מישהו רוצה לפנות ולעזור הוא יכול לפנות לכל אחד ממנהלי האתר ולקבל תשובה בנידון ברגע שהדבר יתאפשר (כאמור-חוסר זמן). יש אצל מורד ואם אני לא טועה גם אצלי הרבה מילים לפרוייקט האותיות שצריך לכתוב עליהם, אפשר להוסיף אותם באתר בלי בעיה, המערכת קולטת אותם ואנחנו רק עוברים עליהם לעריכה סופית בסופי שבוע בד"כ - (רק בקשה אחת, לא לתרגם טקסטים מאתרים אחרים - נתקלתי כבר במילים שפשוט תורגמו מgateworld וזה ממש לא הרעיון. אנחנו צריכים מאגר משלנו, אם נתקעים במילה אפשר לכתוב באנגלית ואנחנו נברר את התרגום העדיף כבר בכל מיני צורות אפשריות.) נוסף לכך כל מי שחושב שהוא מתאים לעזור למשהו מסוים באתר יכול לפנות אלינו בנושא- ומקסימום נפנה אותו למנהל/ת אחר שיותר קשור לנושא, בכל אופן אם זה בעיה של רעיונות אפשר להשיג כאלה מתחלופה של מספר מיילים מאחד לשני ופשוט לחשוב על משהו. אני מוצא רעיונות משיחות שלי עם Kinspirit או Tollan ואני חושב שהדבר הוא הדדי, מה גם שהקשר הזה הרבה פעמים מרחיב את הרעיון ומפתח אותו. אנחנו לא נטיל הוראות ומטלות על אנשים, אבל אם אתה באמת רוצה להתנדב לעזור יש דרכים לפנות ובטח שאפשר לשלוח דברים לאתר.

subatoi

New member
נקודה קטנה שמעולם לא הבנתי

בתקופה כשהיתה עולה כאן בפורום מדי שבוע אות מפרויקט האותיות, הדגש היה שלא צריך לפרט ליד כל מילה, אלא רק לכתוב מילים וזהו. זה לא היה חוסך לכם קצת עבודה אם החבר'ה היו כותבים גם תוכן ליד כל מילה? חבל לדעתי.

Hakarpad

New member
נקודה קטנה :)

שאם היינו מבקשים פירוט על כל דמות ודמות, א. לא היו מוכנסות לרשימה פה כל כך הרבה דמויות. ב. לא היינו מגיעים בכל מקרה לפירוט שיהיה מספיק טוב לפרוייקט האותיות (לפחות לא כשנוגעים בדמויות שהופיעו ביותר מפרק אחד) נקודה למחשבה :)

kinspirit

New member
רעיון מהפכני

אולי כל האנשים שהתלוננו שישנו מחסור בתוכן/אין מספיק דברים/השד יודע מה באתר יפרטו מה בדיוק חסר להם באתר במקום סתם להתלונן. ובאותה נשימה, מי שחסר לו משהו - מוזמן לקחת עליו את האחריות ולהביא לביצועו.

למעלה