מחשבות על האקס/ית

D a r k m a n72

New member
מחשבות על האקס/ית

מסקרן אותי לדעת מה אתם/ן חושבים/ות. וזה אחרי שהשבוע ניפגשתי עם האקסית שלי

לורן29

New member
מה זתומרת מחשבות על Xים?

באיזה הקשר, או האם בכלל? רק כשממש משעמם לי והאמת?...גם זה לא... אלא אם יוצא לי להיתקל בהם ואז אולי זכרונות פה ושם, אבל לא מעבר

D a r k m a n72

New member
הכוונה הייתה באופן כללי

ואולי עלייך זה לא ממש משפיע אבל יש כאלו שרק מהמחשבות יכולים להשתגע... וזה לא אני

אצלי כל(אפשר לחשוב כמה היו) האקסיות

הפכו לאקסיות בלב שלם מבחינתי. כלומר, ההחלטה היתה שלי והייתי שלם איתה. ברור שיש עדיין מחשבות, בעיקר בהתאם למהות הקשר שהיה. עכשיו שאלה אלייך : למה אתה כותב עם כאלו רווחים בין מילה למילה ? ?

shellush

New member
גם אני חושבת על ה- X רק כשמשעמם

לי אבל כשזה כבר עלה זה העלה בי נוסטלגיה. אבל כשמגיח איזה בחור שמוצא חן בעיני, הן מינית והן אינטלקטואלית, אז אני שוכחת במהרה מהאקס שלי, הוא מתפוגג ממוחי.

האקס האחרון

הוא בדרך כלל הנשוא של הפינטוז שלי כשאני מגייסת את הזכרונות המהנים לטובת עבודת האצבעות.

הספרנית

New member
כמעט ואין...

לא ברמת הרגש - כי אין... ולא ברמת המשיכה, בד"כ הזמן עושה את שלו ואז גם המשיכה דועכת. מעבר לכך, רק כשאחד הצדדים מתקשר לשני לשיחת "אז מה חדש אצלך"

ממש לא.

את האקס האחרון שלי לא אהבתי גם ככה, כך שאין לי הרבה מה לחשוב עליו. וזה שהיה לפניו, מרוב שזה נגמר בצורה מכוערת, פוגעת, כואבת וקשה - רק זיכרונות רעים נשארו לי, וגם הפרידה הייתה ממש מזמן כך שהזמן עשה את שלו וכמעט ולא יוצא לי לחשוב עליו מבלי שמישהו יזכיר לי אותו.

D a r k m a n72

New member
כמעט כמו אצלי ספרניתוש..

רק שאצלי יש טיפטיפה של רגש.. אבל גם זה דועך לאט לאט < ההודעה מוקדשת לגל
>

yonimi

New member
אקסיות ../images/Emo153.gif

יצא לי לדבר עם האסית שלי, ולשמוע מחבר שהוא פגש את אחת האקסיות. מצד אחד מסקרן לדעת מה עבר עליהן מאז, מצד שני אין לי מה לומר להן יותר. היה, נגמר שיהיה להן לבריאות. מקווה שלא גרמתי להן יותר מדי נזק.

bar666xp

New member
קודם תגדיר X/ית אחת שיצאנו שבוע זה

לא X/ית מנקודת ההשקפה שלי. טוב ובקיצרור לי ברזומה יש X/ית שאם אני יראה אותה ברחוב אני יעשה הכל כדי לא להגיד לה שלום אפילו. יש את אלו שאין לי גם בעיה לשכב איתה (פרט לאיך תקבל את זה החברה). מיכוון שרוב החברות שהיו לי הינו גם ידידים בלב ובנפש על רובן אני חושב מדי פעם בפעם.

Nלי שם

New member
חולה על האקס...... שלי !!!!

אני אוהב את האקס.... שלי. אני מבלה עם האקס... שלי. אני עושה אהבה עם האקס.... שלי. אני רוצה לעשות הכל עם האקס... שלי. בקיצור יש אקס ויש אקס....

shellush

New member
יש../images/Emo4.gif אפילו שבוע שעבר הייתי בדאון

בגלל שהתבשר לי שהאקס שלי מתחתן עם מישהי שהוא הכיר רק לפני כמה חודשים. כל הזמן זרקתי את הכעס שלי על דברים אחרים ואנשים שמסביבי נפגעו ממני כי הייתי כעוסה ופגועה בשבוע שעבר יותר מתמיד. כל דבר הכעיס והעליב אותי כמו ב- PMS אבל ברגע שאמרתי להם שהאקס מתחתן הובן הכול כי כמה שאני הייתי קשורה אליו.

צפרדעית

New member
ה-X הנעלם...

אני בקשר רציף כמעט עם כל האקסים שלי. מרביתם הפכו להיות חברים קרובים. בשלב כלשהו בחיים, הבנתי שזה אפשרי ואולי אף רצויי להשאיר את האנשים שאני אוהבת בחיים שלי. כשאהבה רומנטית ניגמרת מתפנה מקום של כבוד לאהבה אחרת, אמיתית. מרבית האקסים שלי כבר נשואים כך שאף אחד מהם לא מהווה איום למערכת יחסים חדשה בחיי. לשמחתי, גם הנשים של הלשעברים, מקבלות אותי בחיבה ובהבנה, כחלק בלתי נפרד ולא מאיים בחיי בני הזוג שלהן. צפרדעית (שלמרות האמור לעיל עוד חוטאת לפעמים בגעגוע קל למערכת יחסים ישנה ובלתי אפשרית שהתאדתה מחייה...)

למעלה