מחשבות על אימהות...

tal061971

New member
מחשבות על אימהות...

כול הזמן חוזרת אותה מחשבה על אותו זמן שנגזל או שאינני יכולה לתת, זמן שבעבר התחלק בין שני אנשים.קמה בבוקר ונזכרת שאני גם אימא ,הבטן מתכווצת שואלת כול הזמן, היכן טעיתי ומה אפשר לתקן,בכדיי לא לפספס שלא יהיה מאוחר. לא צריך מחקרים בשביל לדעת שיש קשר ישיר בין מצב הרוח בבית ובמיוחד של האמא לבין אושרו של הילד. תמיד חשבתי שאני מספיק חזקה ויכולה לשלוט בעצמי, אבל מהר מאוד אני מוצאת את עצמי שוב ושוב במצב של רגשות אשמה,עייפות מצטברת ,מרגישה שאני נמצאת במלכודת... מה צריך לבוא על חשבון מה? ואיך פשוט להתחלק בין כול העולמות ובעיקר איך לעמוד מול המציאות הטובענית הזאת שגורמת לי להרגיש כול כך רע?

jdpworld

New member
השתחררתי מהצורך לקחת אחריות

על הבריאה,אין לי גם תשובות לכל שאלה...לא חושב מתחיל ונגמר בי,לא מעריך היא איננה מסוגלת בלי...החיים לא עונש.והחרטה והיסורים,לא עוזרים לאף אחד...לחייך,לחבק מי ליד,ולא לשכוח פרח לאישה...וגם שלא הרעיון,הכל מקרין לו בחזרה.

יש זמן לכל דבר

יש את הזמן להיות עובדת חרוצה יש את הזמן להיות אמא מסורה ויש את הזמן בלילה.. אחרי שהבית שקט זה הזמן שלנו
פשוט לתחם את הזמנים... כל זמן וההוויה שלו.

יערית

New member
קודש הקודשים

הזמן שבא אחרי השינה שלהם עבורי,עד אז שיקרעו אותי:)

יערית

New member
אז זה עושה

אותנו סנוביות בהקשר לזמן הקדוש והטהור הזה?
שקטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט

חלק בלתי נפרד (אצל רובנו כנראה)

מההורות ללא קשר לאמא או אבא רק שלאמא כנראה יש הרבה יותר בגלל שהאוצרות מתחת ליד שלה והרבה פעמים יוצא לי לחשוב עד כמה משמעותית המילה הזו שאחראית על עיצובו הכולל של אדם

ב ה י ר

New member
הגעתי למסקנה

שעם הזמן מסתגלים לכל מצב ומצליחים להיתיעל בין אם תרצי ובין אם לא. לפעמים החיים מכתיבים לנו מה נכון לאותו הרגע אם הפרנסה, אם הילד שזקוק לך או הלבד והשקט המתבקש. וזה לא יהיה אף פעם מושלם, אף פעם מאוזן, אני קוראת לזה "כיבויי שרפות".

למעלה