מחשבות מה עושים איתם???

עינתפ

New member
מחשבות מה עושים איתם???

אז אחרי לילה ללא שינה ובוקר שהתחיל מאוד מוקדם אני כותבת. לרגל גילי המפלג הממשמש ובא (30), החלטתי שוב לקבל החלטות חדשות. כשרק התחתנו היינו בטוחים שעד גיל 30 נהיה עם שני ילדים אולי הריון שלישי, מי תאר לעצמו שככה יתגלגלו העיניינים. המחזור עדיין לא הגיע, 11 יום איחור ורק אתמול עשיתי בדיקה - שלילי!!! הטיפול שחשבתי שיתחיל לא מתחיל, כנראה נדחה למחזור הבא - החלטה רצינית לא??? במידה והטיפול הבא גם לא יצילח עוברים לבריאות האשה, ועושים הזרעה אחרונה. במידה וגם זה לא מצילח מתחילים בתהליך אימוץ חו"ל, בארץ אנחנו רשומים, שום דף כנראה לא זז אצלם. אז אומנם גיל 30 יעבור אבל לקראת גיל 31 אני אהיה אמא ל-2. בנתיים יש לי שתי התמודדיות חדשות - 2 לידות בחודש אחד. אישית, לי מאוד מאוד קשה להתמודד עם נשים הריוניות, ולא עם תינוקות.אני לא יכולה לראות, לעמוד ולשמוע נשים בהריון, לא יודעת למה. כשהילדון שלי היה תינוק, הייתי עוברת לידן, מדמיינת אותי עם עגלה ובטן, מי היה חושב שהקנאה שלי תחזור. וואו והיא חזרה בגדול, כשרק חשבנו להתחיל שוב בטיפולים. אז נכון, יש לי ילד בבית אבל החלום שלי להיות בהריון ולצליח סוף, סוף. מקווה לבוקר שקט, ללא פיגועים ונפגעים. בוקר טוב

אולה *

New member
עינת! ../images/Emo24.gif

אני כ"כ מקווה שהחלום שלכם יתגשם. אבל את יודעת בעצמך שיש דרכים אחרות, והתוצאות נהדרות. אולה. (שגם נמצאת בצומת דרכים)

רינתילה

New member
היי עינת!

טוב "לראות" אותך! מקווה שמאוד בקרוב תהיו בהריון, שיסתיים באח או אחות חמודים לאוצר שלך. וגם אם לא - כמה שכולנו רוצות לחוות הריון, המטרה, ולא הדרך - היא החשובה כאן. יהיו לכם עוד ילדים בדרך זו או אחרת. תני חיבוק גדול לאוצר שבבית. אני בטוחה שהוא יכול לנגב ת´דמעות...
|חיבוק רינת.

עינתפ

New member
תודה לכן חמודות.

כן, האמת אחרי שדיסקסנו על האפשרות של אימוץ שני, הדברים נראים לי אחרת. לא חושבת על הטיפול שצריך לעשות. פתאום יש לי למה לצפות. כבר חשבתי על הילדה שלי שעדיין לא נולדה. כן, מקווה שיהיה בהצלחה לכולנו, שנזכה לחבוק בתינוקות מפה ועד להודעה חדשה...... אולה,עוקבת אחרייך ב -YNET מקווה שתעלו על דרך הישר. אם את רוצה לשאול שאלה כל שהיא לגבי ההעמותות וכו´ תצרי קשר במסר אשלח לך מס´ טלפון שלי. עינת

אולה *

New member
הי עינת!

כרגע התחלנו טיפול, אז קצת התנתקתי מנושא האימוץ. אבל אני עוקבת אחרי הפורום ב-YNET (וגם בתפוז
) אז בינתיים - בהצלחה לשתינו.
אולה

למעלה