מחשבות מהלילה

• פותח הנושא foxx
  • פורסם בתאריך
אהה, צ'רלילה, כאילו את לא אמורה

להגיד את זה בקול רם.(שאת ציידת תלמידים). ככה כל האפקט הולך. ממש כמו להודיע לבאגס באני שאני עוד שנייה הולך לצוד אותו.

foxx

New member
אתה חושב שזה משנה ?

אם יגידו לנו את כל האמת, תהיה לנו מספיק אנרגייה לקלוט ולהבין שזוהי באמת האמת ?

foxx

New member
אבל

הייתה לי הרגשה שמה שהיא כתבה זה היה בלי קשר לעובדה שאתה מתכוון לגמרי או לא לדברים האלה, היא חיפשה מקום שבו יוכל לבוא לידי ביטוי דברים מסויימים שהיו לה להגיד, והמקום הזה הגיע על ידך. ... ?

charlila

New member
אתה הוא שנפלת ברשתי, חבוב

אני פה כדי לצוד הזדמנויות לייגע את הקהל בדיוני פרופסור על דקדוק אגור^ה. נתת לי אפילו הזדמנות בלתי חוזרת לנתח "קקי"! אלא אם כן אנחנו מתואמים מצד שמאל - חשבת על האפשרות הזו? היא עלתה בדעתי עוד כששיסית אותי בקונג-פו.

kung fu

New member
כי אין לי קשר אליכם. בקיצור...

לא לערב את שמי במריבות שלכם.

charlila

New member
אנחנו שנינו מאותו הפורום

(שלושתנו) התכונתי לפעם שסנדוויץ' כתב איך הוא מסתלבט על הדינמיקה בפורום - קונג פו משחקת ילדה קטנה ושני החכמים צ'רלילה ולוקוודו הולכים מכות, ואז התפוצצתי ואמרתי - פוס! לא מלמדת אותך יותר ככה ואת ענית - מה את מתנפחת, אך פעם לא לימדת אותי. וכו'.

kung fu

New member
אההההההההה הבנתי ../images/Emo6.gif

אוקיי אוקיי..... טוב, מה כולם התעוררו פתאום עם רוח קרב? (כולל אני) בואו נוציא את האנרגיות על דברים מועילים....

foxx

New member
הרגשתי משהו

בזמן האחרון שבפורום הזה לי אישית קצת יצאה הרוח, אז חשבתי אולי לכתוב מחשבות שלי מהלילה ולראות אם זה ישנה את הרוח אצל האנשים :) אבל כן האנרגיות פה קצת הולכות במעגלים

צודקת, גם אני נפלתי ברשת שלך...

השאלה מה עושים עם זה. אפשר להתקע בה, ולנסות בכח להשתחרר, מה שבדרך כלל מסבך תעניינים עוד יותר. אפשר גם לתפוס את הרשת ולטוות ממנה חבל שיעלה אותי למעלה. אני מעדיף את האפשרות השנייה, מומלץ.

charlila

New member
קן לציפור בין העצים

ובקן שלוש ביצים ובכל ביצה נוגהת הס פן תעיר ישן לו, ישן לו גוף אנרגייה זעיר

charlila

New member
הרשת שלי

בעברית (כמו באגור^ה) אומרים "רשתי" אחרת ההתבטאות מסתרבלת ללא תקווה.

foxx

New member
כולנו חיים כל חיינו

בתוך אינסוף רשתות :) רשתות שעשויים מסיבים בשאיפה אנו חויים מחדש ומחזירים אלינו את הסיבים שהשארנו מאחורה ובנשיפה אנו מפרידים את סיבינו מסיבים של אחרים, משילים מעלינו את הסיבים שלא שלנו.

למעלה