הייתה לי הרגשה שמה שהיא כתבה זה היה בלי קשר לעובדה שאתה מתכוון לגמרי או לא לדברים האלה, היא חיפשה מקום שבו יוכל לבוא לידי ביטוי דברים מסויימים שהיו לה להגיד, והמקום הזה הגיע על ידך. ... ?
אני פה כדי לצוד הזדמנויות לייגע את הקהל בדיוני פרופסור על דקדוק אגור^ה. נתת לי אפילו הזדמנות בלתי חוזרת לנתח "קקי"! אלא אם כן אנחנו מתואמים מצד שמאל - חשבת על האפשרות הזו? היא עלתה בדעתי עוד כששיסית אותי בקונג-פו.
(שלושתנו) התכונתי לפעם שסנדוויץ' כתב איך הוא מסתלבט על הדינמיקה בפורום - קונג פו משחקת ילדה קטנה ושני החכמים צ'רלילה ולוקוודו הולכים מכות, ואז התפוצצתי ואמרתי - פוס! לא מלמדת אותך יותר ככה ואת ענית - מה את מתנפחת, אך פעם לא לימדת אותי. וכו'.
בזמן האחרון שבפורום הזה לי אישית קצת יצאה הרוח, אז חשבתי אולי לכתוב מחשבות שלי מהלילה ולראות אם זה ישנה את הרוח אצל האנשים אבל כן האנרגיות פה קצת הולכות במעגלים
השאלה מה עושים עם זה. אפשר להתקע בה, ולנסות בכח להשתחרר, מה שבדרך כלל מסבך תעניינים עוד יותר. אפשר גם לתפוס את הרשת ולטוות ממנה חבל שיעלה אותי למעלה. אני מעדיף את האפשרות השנייה, מומלץ.
בתוך אינסוף רשתות רשתות שעשויים מסיבים בשאיפה אנו חויים מחדש ומחזירים אלינו את הסיבים שהשארנו מאחורה ובנשיפה אנו מפרידים את סיבינו מסיבים של אחרים, משילים מעלינו את הסיבים שלא שלנו.