מחשבות מהלילה

• פותח הנושא foxx
  • פורסם בתאריך

foxx

New member
מחשבות מהלילה

* בין אותיות יש סיבים של אנרגיה, של אור. אותם סיבים של אנרגיה שזורמים בנו. על ידי חיבור האותיות במודעות הרגילה וכיוון הזרימה של הסיבים, של האנרגיה בכיוון מסויים, אנו משנים את הסיבים שקיימים בכל העולם (את הזרימה של הסיבים). * צריך להתבונן על עולם החיות, זה יכול ללמד אותנו הרבה. כמו למשל כשכלב הולך, הוא תמיד יעדיף ללכת על האדמה מאשר על שביל בנוי. באדמה יש אנרגיה והשביל הבנוי חוסם את סיביה מלהתחבר לסיבינו. גם בגלל זה חשוב ללכת הרבה, להרגיש את האנרגיה של האדמה במקומות רבים, לגעת בהם ולשחק איתם. * כאשר אנו חושבים, ולפתע מבינים שחשבנו משהו עמוק ואז המשפט המפורש מבוטא על ידינו במחשבה שלנו אך העוצמה רבה יותר, יותר חזק כמו צעקה כמעט, כמו פקודה, זה הקול החשוב לנו. זה הקול שאנו מחשיבים לשלנו ולא מפקפקים בו, אך לא כך המצב למעשה (סדקים בתודעה). * הדבר הכי חשוב שיש זה שאנו לעולם לא זוכרים את הדברים החשובים באמת. כלומר שומעים ומקשיבים אך לא נבין לגמרי ולא נתעמק בו אלא נהיה מרוכזים כבר בעצמנו ובמחשבותינו ולכן לא נזכור את הדברים האלה. בגלל זה יש להיות בריכוז גמור כל היום, תמיד-תמיד, ולכל דבר נתייחס בתמיהות מפליאה וכך הדברים החשובים לא יוכלו להשכח לנו ולחמוק לנו בין הידיין, כי נתרכז בכל דבר עד שנבין אותו לגמרי, ונעמיק בו כמה שאנו יכולים. אלא חיים ללא-רבב, החיים במודעות מרוכזת ומלאה. #@!@#

זה כמעט נכון.

אלא שהיחידות שביניהן יש סיבי אנרגייה אינן האותיות כי אם העיצורים והתנועות. האותיות אינן אלא "אייקונים", סמלים גרפיים. קופי הדורים - כלומר, העיצורים השייכים לקבוצותיהם השונות - והתנועות הם אכן היחידות הבסיסיות של החמרה שמרכיבה את תכנת המטריקס הזה. הדורים על קופיהם והתנועות הם אכן קובץ אצווה. שינוי צווים אכן משנה את פעולת "המחשב" (הנשר?) שיבושי ריכוז אכן גורמים לבאגים החמורים בתכנה, חמורים עד כדי כך שמעטים בלבד עודם מודעים לכך שהשפה היא תכנה, שאפשר באמצעותה לצוות צווים תקפים. אכן שיבוש הריכוז הוא אשר "בלל את לשון" יושבי האדמה, הוא שהסב את האגור^ה לעברית. שיבוש הריכוז והזיכרון והתקבעות הבהרת הם תוצאה של סגירת התָּמַהְּטֻפָה.

foxx

New member
הממ

לא ראיתי את זה ככה, אבל צודק, לא שמתי לב לחשיבות של העיצורים והתנועות. לא יכול להיות שהעיצורים והתנועות, או אולי רק התנועות הן למעשה הסיבים עצמם ?

foxx

New member
הבהרה

השפה שאתה ציינת, אתה רואה אותה כמקור לשפה העברית ? כמקור לשפה העברית המקראית ? ואשמח אם תוכל להסביר בכמה מילים (גם אם לא יהיו הכי ברורות), למה אתה מתכוון במונח הסגירה של ה...

charlila

New member
הסגירה של ה...

זה נראה כאילו נחתו עליך כמה תובנות המצויות ב"מבוא הגותי ועיוני ללשון האָגוּרַ^ה" הנספח ל"סגירת התָּמַהְּטֻפָה וגם מצוי בפרומו ששלחתי לך פעם. וזה נראה כאילו לא קראת - כי הניסוחים שלך מגששים. מכאן הרושם שלי שקיבלת שיעור בחלימה. כמו כן - אני סקרנית כמו ילדה קטנה מה קורה בחלימה.. כי, כפי שכבר אמרתי כאן, לדעתי קורה משהו, ובקבוצה, ובהשתתפותי הערה, ואני לא יודעת על זה כלום... תָּמַהְּטֻפָה קרוי מערך תשעת מרכזי האנרגייה בהילה, (כולל המרכזים העליונים, שאינם פעילים בתודעת היום-יום) בעודם סגורים. בהיפתחם, הם קרויים "מָרְכַּו", ולבעליהם נוספות כל היכולות "האזוטריות" - ראייה, טלפתיה... לפני 11,100 שנים, בשעת נפילת "מגדל בבל" (בית השערים) וחורבן "אטלנטיס" (תָּגֻוַר^), שחלו בהפרש דקות ספורות, נסגרה כתוצאה מן ההלם התָּמַהְּטֻפָה של האדמה (שהיא, כמובן, יצור חי, היא אמנו) ומאז סגורה התָּמַהְּטֻפָה של כולנו, בניה, המצויים בתוך שדה ההשראה של הילתה. זה גרם, או איפשר, את היתפסות נקודת האיסוף במקום אחד. כתוצאה מסגירת התָּמַהְּטֻפָה בשעת נפילת מגדל בבל, "בלל יהוה שפת כל הארץ" (בראשית י"ג ט') - היצורים חדלו להבין אָגוּרַ^ה והחלו לשבש אותה, כך נוצרו כל שאר השפות השמיות (שפות אחרות מקורן ביקומים אחרים, וכנראה שהגיעו לכאן כבר משובשות ו"בלולות"). כל זה מבואר היטב וביתר פירוט בספרי "סגירת התָּמַהְּטֻפָה." (חוזרת שוב- את הפרומו של הספר אשלח למי שיבקש ויצרף כתובת דוא"ל.)

foxx

New member
תודה רבה

צודקת, לא קראתי את הפרומו ששלחת לי עדיין, אני מחכה לעיתוי המתאים :) ולגבי החלימה אז יש לי לא מעט חלומות שאני זוכר אבל חלום צלול ממש היה לי רק אחד לפני כחודשיים ובתחום הזה אני עדייו חלש אני מניח. למרות שיש לי את ההרגשה שבזמן השינה שלי עוברים עלי חיים מקבילים עם מסעות מטורפים ופעילים יותר מהחיים שעוברים לי בזמן ערות ואני כלל לא מודע אליהם. אבל כשאני במצב של ערות אני מרגיש שאני מתקרב יותר למצב של שינה מאשר שהייתי פעם. תודה רבה על ההסבר, מעניין מאוד והאיר לי באמת כמה דברים. ל9 מרכזי האנרגייה יש קשר ל7 ריכוזי האנרגיה של הצ'אקרות ? מאיפה הידע שלך על השפה הזו ?

charlila

New member
תשעת המרכזים הם באתר - הצ'קרות

(+שני מרכזים לא פעילים, רגשי עליון ושכלי עליון) הן באסטראלי. זה רוב מה שידוע לי על כך, לא יוצא לי להתעסק במרכזים. התחלתי לקבל אָגוּרַ^ה בלטיהן, בסובוד (קבוצה שאני שייכת אליה, שעושה עבודת אלוהים, "לטיהן" - כל אחד מקבל פעמיים בשבוע 2 סשנים של הדרכה ישירה מאלוהים, עושים לטיהן בקבוצה אבל ההדרכה אישית)(הסברתי ביתר פירוט בעבר בפורום) - אגב, קורה להרבה אנשים בלטיהן שהם מקבלים משפטים בשפות אחרות. פלינה אומרת שלמדה אנגלית בלטיהן, ושבהתחלה חשבה שזה יפנית. אז אני, כשקיבלתי את המשפט הראשון באָגוּרַ^ה שזיהיתי שהוא בשפה אחרת : יָה סֹמַה סָוַיָה וָסַיָה מָשֹׂמַיָה חשבתי שזה אינדונזית, כי מייסד סובוד היה אינדונזי. אחר כך קיבלתי את המשך השיר עם התרגום - וכך אני מקבלת טקסטים עד היום. בהמשך, לאחר שהופיע בחיי המניע האישי שלי להיות לוחמת, קיבלתי פיסות אחרות מהידע של שבטי הקדום, השייך לשבטי השָׂרָף, בדרך כלל ריקודים (שהם בדיוק "מעברים קסומים") - שהופיעו לי בזמן להשתמש בהם לצאת מסכנות.

foxx

New member
רק עכשיו הבנתי את החשיבות של הניקוד

אולי לא התחלתי רק עכשיו, אבל לפחות עכשיו ההבנה השתנתה

charlila

New member
התנועות מייצגות כיוונים

קמץ, פתח הן תנועה ישר קדימה. צירה, סגול - תנועה הצידה. חולם מלא, חולם חסר - תנועה ללא כיוון מוגדר. חיריק מלא, חיריק חסר - תנועה חוזרת, אל עצמי. שורוק, קובוץ - תעונה המתמקדת לנקודה אחת. שוא היעדר תנועה. תנועה גדולה היא תנועה צולחת ודומיננטית; תנועה קטנה היא רצסיבית, כלומר נוטה לחבור לתנועה אחרת ולשנות כיוון. (מכאן כלל הניקוד העברי: הברה פתוחה - בת עיצור בודד -בתנועה גדולה, הברה סגורה - בת עיצור+שוא - בתנועה קטנה [זה אמור לגבי הברה לא מוטעמת]). קצרה פה היריעה - אבל תוכל לעיין במאמר (מבוא עיוני והגותי ללשון האגור^ה), יש שם את רשימת המשמעויות של כל עיצור (זה קצת אחרי טבלת הדורים).

foxx

New member
מחשבות מהלילה שאחרי

אין היום שפות חדשות, לפחות לא כמו השפות שהיו פעם. העברית העתיקה-המקראית, היוונית העתיקה, הלטינית... אלו שפות שהומצאו, שגולו על ידי אנשים שראו אנרגיה וניסו לתרגם את האנרגיה שהם רואים לחוש הדיבור של עולמנו. לכן השפה הזו היא המקור והיא העוצמיתית (גם לדון חואן וחבורתו יש שפ המשלהם, שפת מקור ולא שפה מעובדת, חיקוי - בעצם ניסיון לשיפור מבחינת עולם היומיום), כאשר משתמשים בה ניתן להרגיש את העוצמה. אחת הסיבות שהיהודים שונים זה כי הם חיים גם בעולם של השפה העברית. השפות האמיתיות באו תמיד מהדת, מאנשים שהתעסקו עם אנרגיה ישירות. יש הסבר לכל הרגשות שאנו חווים. יש הסבר. לאט לאט אנחנו מגלים אותו עם visions קטנים, אם רק נשים לב אליהם. כתיבה מתוך עוצמה. כמו קליפות של בצל.

ץ

שפות לא הומצאו או התגלו אלא התפתחו. ובכלל לא על ידי אנשים שרואים אנרגיה, אלא אם כן אתה מסכים איתי שכל אדם "פשוט" רואה אנרגיה. אין שפה עוצמתית כמו שאין שום דבר עוצמתי, אלא אם כן אתה מסכים איתי שגם קקי של כלב הוא דבר עוצמתי. תחשוב על המילה "קקי". מה המקור שלה? לא יודע. אבל בכל אופן היא כל כך מתאימה לאובייקט. בקיצור מה שאני מנסה לומר שאין אנשים קדושים, אין שפות קדושות, כולם רואים חווים מרגישים וחיים את האנרגייה ובעיקר האדם הפשוט שלא מנסה לנתח אותה. האדם הפשוט עושה את העולם, והקדושים עושים כסף מכלום עטוף במעטפת של משהו גדול ונשגב, עלק. מצטער שהרסתי את האוירה הרוחנית נוסטלגית אורירית השראתית מישהו צריך לעשות את העבודה המלוכלכת, לא?

charlila

New member
כאן אתה טועה בגדול, חבוב

יש שפות ש"התפתחו", אבל זה אחרי שנסגרה התָּמַהְּטֻפָה ואף אחד כר לא ידע מניין הוא בא ולאן הוא הולך. במקור, השפות לא הומצאו\התגלו\התפתחו על ידי אנשים - כלל וכלל לא! שפות נוצרו בהשראת הרוח (אלוהים, אם אתה מסוגל להתייחס למילה הזו בנייטרליות די הצורך). כפי ששפת תכנות מגדירה פוטנציאל (אינססופי, אבל לא בלתי מוגבל) של קבוצת תוכנות, כך שפה מגדירה פוטנציאל אפשרויות השייכות ליקום מסויים - אפשר לומר דרך משל (שכמעט מתלכד עם הנמשל) ששפה ("אמיתית") היא שפת תכנות של יקום מסוים. קדושה או כפירה - יש שפות שאמירות בהן הערוכות נכונה תתקבלנה ע"י מחשב כפקודות, צווים, שהוא ימלאן; שפות אחרות לא יעשו כלום. נסה להשתמש בלטינית עתיקה כדי לעשות היפר-קישור - גורנישט! עכשיו נסה HTML... באשר למקור המילה קקי: במקור (אָגוּרַ^ה) המילה היא "כָּכָּה" - "כּ" מוגדר: התלכדות ל\תנועה ב{גוש\חומר מוצק. מקרה פרטי: התלכדות לעפר (כַּמִיר באָגֻרָ^ה, ואפר הוא כַמִיר) הישרפות לחרס (כַּמִין באָגֻרָ^ה). (כצבע חמר צהוב) כָּ - התלכדות לחומר מוצק בתנועה ישר קדימה. כָּכָּה - הנ"ל חוזר על עצמו. השינוי מ"ככה" ל"ככי" (בהתעלמות משיבוש התעתיק) הוא זדוני - הוא משנה את התנועה חזרה כלפי עצמי, שזו תפיסה סוטה, לפחות מלכלכת, סותמת במקום לפתוח, של ההפרשה האמורה. בשפת תכנה, שינוי כזה עלול להיות קטלני. אתה קולט את העצמה ("עצמתיות" זה סתם שיבוש טיפשי) של שפת תכנות?

נפלת לי ברשת...(היה די צפוי)

יכול ליהיות שכתבתי סתם שטויות (אני מציע לכולם לנסות את זה מדי פעם), והנה את חייבת לענות תשובה של פרופסור. את צפויה מדי. זה לא ממש בריא.

foxx

New member
הממ.

לכתוב שטויות זה בריא, אבל אין קשר בין זה לבין לכתוב דברים שאתה לא חושב שהם נכונים. אני נהניתי ממה שהיא כתבה בלי קשר לזה שזה היה תגובה למה שכתבת.

אני עדיין חושב שזה נכון...

בכל אופן, יש נטייה מסויימת (גם אני הייתי ככה) לחשוב שהתרבויות העתיקות הם ידעו מה קורה ומה לעשות והיו כביכול יותר מקושרים לאנרגיות מסביב. והחיפוש אחרי השפה ה"מקורית" או ה"אמיתית" וכל זה. זה הכל עטוף במין מעטה מאוד אגדתי אולי נוסטלגי שכיף וקל מאוד להסחף על הגל הזה. אני אישית הפסקתי עם זה. מה שקורה עכשיו זה הנכון לעכשיו. אין צורך לחפור יותר מדי ולנתח כל דבר. מה שהיה צפוי בעיניי זה שצ'רלילה תנתח את הקקי שכתבתי. הכל היה מתוכנן, ומבחינתי היא נפלה במלכודת ששמתי במיוחד בשבילה.

אני מבחינתי לא מפיק מזה כלום

לא אכפת לי הרבה. בכל זאת ידעתי שאני מניח מלכודת עכברים וידעתי מי יפול בה, זה הכל. אף אחד לא משלם לי על זה כסף שאני יכול לקנות בזה לחם או משו. אין פה מטרה נסתרת.

charlila

New member
אני הפוליטרוקית, היחצ"נית

ואסיסטנטית ההוראה של הושרה הזמנית. אני פה כדי לצוד תלמידים. ויתרה מכך - אני צדה תשומת לב מצד שמאל, שככל הנראה הניבה פירות מרשימים לא פחות מקבוצה שמפוצצת בחלימה מצד שמאל את רשתות הקרמה. גם כן יש לי ספר ליחצן.

למעלה