מחשבות לקראת שבת:

מחשבות לקראת שבת:

לקראת שבת, ובעקבות הודעות שעלו כאן ובמסרים, אני רוצה להעלות ברשותכם שתי מחשבות ואני משוכנע שיהיה לכם מה להוסיף במהלך סוף השבוע. אחת, בעקבות הסביבון של רחל: אנחנו כאן בפורום "אוספים ואספנות", ולא בפורום "בולאים ובולאות", ולא בכדי. עולמנו אינו צר כעולם נמלה, וכל תחום איסוף נוסף שאנחנו נתקלים בו בפורום מעשיר את כולנו. ככה אספן דגמי המכוניות שלנו מתעניין גם בבולים, אספן הדברים הישנים מתעניין גם במאובנים, אספן בולים מתעניין גם בסטאר-טרק וכו'. הפורום ימשיך להיות מקום נעים לכולנו אם נגלה עניין אחד בשני, וגם באוספים שאנחנו בעצמנו לא אוספים. אני חושב שזה העיקרון, וזה מה שהופך את הפורום להרבה יותר מעניין. כדי שזה יקרה, אני מזמין את כולכם לגלות עניין אחד בשני ובאספנות במובן הרחב של המילה. אפשר להעלות על הדעת המון נושאים כלליים לדיון, וגם בנושאים נקודתיים יותר אפשר לעשות מאמץ כדי שכולם יהנו (הוספת תמונות כמו שהציעה רחל היא התחלה מצויינת). המחשבה השניה היא שאלת ההחלפות: נשאלתי האם לדעתי החלפה של פריט מסויים באחר כדאית. התשובות לשאלה זו רבות: כספית, "אספנית", רגשית וכיוב'. הקשר שלנו לפריטים באוסף, ולא חשוב איזה אוסף, הוא נושא בפני עצמו, ואני מזמין את כולם להעלות את מחשבותיהם בענין הזה לאויר, כיוון שאני בטוח שהוא יפתח דיון מעניין ופורה. הודעה ארוכה, נכון, אבל אני רוצה לסיים בעוד שני משפטים: מהתקופה הקצרה שאני מנהל את הפורום אני מקבל את הרושם שמשתתפת בו קבוצה איכותית מאוד של חברים (ומי שלא מאמין - הכנסו לכל פורום אחר כמעט, ותראו את ההבדל). הדיונים מעניינים, השפה תרבותית, פשוט תענוג. אני מתחיל להרגיש כאן כמו בבית, ועל כך תודה לכולכם. יחד נהפוך את הפורום למקום עוד יותר מעניין. שבת שלום לכולם, אריק.

11moti

New member
../images/Emo54.gifהחלפות פריטים באוסף

א.שמח שרחלה(כך אקרא לה מסיבות נוחות)מעלה את הנושא שקיימים אופציות לאוספים נוספים.והעליתי לפני יום יומיים נושאים שאני אוסף}:מעבר לכלי נשק קרים/סכינים וככו'-מקלות טיול והליכה,כלי צור אבנים ועוד.ומקווה שבעלי עניין נוספים יצטרפו יעניינו ויתעניינו. ב.לנושא החלפת פריטים- דעתי- וכך נהגתי בעבר במקרים מסויימים.שאם יש לי דבר להחלפה.ומצד שני אין לי פריט אחר כדאי להחליף,למעט אם קיים הפרש מאד!מאד גדול בשווי הפריטים.כי במקרים שלא החלפתי נשארתי לאורך זמן עם פריט כפול-מחד,וללא הפריט שאין לי מאידך. מה גם שאני משתדל לא למכור דברים אלה להחליף(אם קיימת אפשרות כזאת)וכאשר אני רוכש -למצוא פריטים במחיר הגיוני וסביר,כי כפי שהוזכר ע"י אש"נ(אבא של נועם -מעכשיו)יש סדרי עדיפויות בחיים.....(למרות שכולנו הינו שמחים לשנותם וגו') ג.ככל שאנו נעדכן אחרים בפורום כך הוא יגדל ולטובת כולנו. ד.אייקון החתול לא שייך-הוא לצורך הקישוט.

nissim60

New member
דווקא חתול שחור?...

רגע אולי למישהו כאן יש אוסף של אמונות תפלות? סתםםםםם!

למעלה