מחשבות לקראת עונה 4...

מחשבות לקראת עונה 4...

לא משנה מה יהיה,צריך שהסיום יהיה רקורסיה שתחזיר את המעוראות חזרה. מה הכוונה? זכורים שתמיד בסדרה אומרים "כל זה קרה,וכל זה יקרה שוב" זאת אומרת מה שיהיה,יהיה הבסיס שיחזור על עצמו. אני כבר הבנתי מה יהיה לטעמי לפחות קובול זה כדור הארץ באותו סגנון אבל. מה שיקרה הניצולים יגיעו לכדור הארץ יחיו יחד עם הסיילונים שהם האלים,אחרי מלאאא שנים יהיה מלחמה או מה שלא ושבט אחד יברח לקובול וינסה לבנות מחדש ו12 השבטים האחרים יברחו ל12 המושבות,אולי הישנות והמוכרות ואולי לכוכבים חדשים,ושוב חוזר חלילה... מה שאני חושב שהאלים זה הסיילונים,בני האדם יפתחו רובטים הסיילונים הישנים,אחד המדענים שיבנה את הדגם הזה יהיה סיילון בעצמו ויפתח אותם לרמת מודעות כזאת או משהו בסגנון והם יתמרדו וחוזר חלילה. בקיצור אני מקווה שהבנתם את כוונתי. נ.ב לטעמי מה שגרם לשבר בין בני האדם לאלים זה הנישואי תערובת שהביאו לכך שנולדו ילדים מעורבים גנטית,הם הם השבט ה13 שברח ולאחר מכן קרה מה שקרה. ככה אני חושב,יש הבנה והסכמה?

אני חושבת שהשיר של דילן

מרמז שהתקופה שבה מתרחשת הסדרה היא לא תקופה שקודמת לתקופה שלנו בכדור הארץ.

tsou

New member
יש הבנה (אני רוצה לקוות, לפחות ../images/Emo13.gif אבל

סיום רקוסיבי לא מחייב המחשה שיטתית של המעגליות, להיפך יכול להיות אפקטיבי יותר להגיע ללופ אחר תוך שמירת העקרון, כולל סיום פתוח יותר, לא?
לגבי האלים, במאגר הספוילרים בלינק ששמתי בשרשור שמתחתינו נאמר בין השאר בחמשת האחרונים נבדלים משבעת הדגמים המוכרים בהיותם בני אלמוות. בהתחשב שכך שמתוך הארבעה שראינו רק לציף יש ילד, זה מסמן אותו כפלאי, או מסוכן עוד יותר מהרה, ובכל זאת אין אפילו חצי ספוילר בעניינו, איך אתה מסביר את זה?

למעלה