מחשבות דביקות

קאריני21

New member
מחשבות דביקות

איזה נקודות הן טובות למחשבות אובססיביות? דביקות? פסימיות?

קאריני21

New member
אררר ../images/Emo46.gif

למה שם שלכם לא עוזר לי? *קאריני כועסת*

אדומה2

New member
אז לפני שאת מתחילה לכעוס

השאלה שלך היא בערך כמו "למה יש לי כאב ראש". במי מדובר, מתי זה קורה, בן כמה, גבר או אישה, כמה זמן, מתי יותר, מתי פחות, מה עוזר להפסיק, מה מגביר, כמה זמן זה כבר, האם זה היה קורה בעבר, אם כן איך זה הפסיק, מתי זה היה בעבר, ממתי זה ומה קרה סמוך למועד ההתחלה.... אני חושבת שהרעיון מובן, נכון? וחוצמזה, אם ברעיונות תיאורטים כללים עסקינן, אפשר לפתוח ספרים ולבדוק, לא צריך לחכות שמישהו ייכנס לפורום ויענה.

שאלה רחבה מידי.

מחשבות אובססיביות, שחוזרות על עצמן במעגל סגור מבלי למצוא פתרון או התקדמות לבעיה מקושר לאלמנט האדמה. את יכולה לנסות לטפל דרך נקודות אדמה. נקודות שטובות בהתמרה! הכי חשובות: SP3, ST36 וכל שאר נקודות האדמה על שאר המרידיאנים תלוי מה חלש ומה גורם למחשבות. בשיאצו או באומנות מגע אחרת פשוט לעבוד על במרידיאנים של האדמה. מקווה שעזרתי

קאריני21

New member
לקרן

תודה על התשובה
רציתי לשאול, מה את חושבת על BL20 ...? אך על ה - BL הרחוק. לאדומה - אל תקחי קשה את מה שאמרתי ... סתם צחקתי על הקטע של העצבים
בקשר למה ששאלת - אישה בת 51, מחשבות דביקות ואובססיביות, דאגת יתר, פאראנואידית בכל הקשור לבריאות שלה ... חושבת מחשבות קיצוניות (כמו "אני עוד אחיה? אולי יש לי סרטן...") וכאלה... מה מקל עליה? כלום. המחשבות האלה תפסו מרחב קבוע אצלה בראש ומה מחמיר? כל דבר קטן שכואב לה היא ישר חושבת על הדבר הכי קיצוני שיש.

היי קאריני.

BL 20, גם היא יכולה להיות טובה לאותה מטרה כמו הקודמות. זה נראה שהבעיה באה מגורם נפשי. תנסי לבדוק האם ישנם פחדים? חוסר תכלית לחיים? דיכאון? אשמה? ומה המטרה שבגללה בכלל מגיעה לטיפולים? לפי מה שנראה לי ממה שסיפרת עד עכשיו, תנסי לעבוד באמת על ה BL הרחוק, ועל בית החזה. לנסות ולפתוח מעט רגשית. אם תוסיפי עוד פרטים ואולי גם מאבחנת בגוף נוכל לעזור יותר. בהצלחה.

מאיר72

New member
למה לא ST 36 ו SP 3!

מחשבות דביקות = לחות, כבדות וכו'. אלמנט האדמה קצת כבד, עליו נוסיף את נקודות האדמה שהן מכבידות עליו יותר, יש לנו פעמים אדמה על אדמה, בנוסף ST 36 היא נק' ים התזונה (אבל נקודה תחתונה שלה = מנקזת ופחות מזינה) ולכן לא כל כך כדי לדקור או לעשות מניפולציות עליהן, עדיף לעושת את ST 40 מיבשת לחות או מצד שני לבדוק דופק ולגלות איזה איבר הוא החלש ביותר הגורם לבעיה. ודרך האגב המעי הדק מפריד בין עכור לטהור ולכן הוא גם מטפל בבעיות מוסג זה.

dudi adler

New member
אמנם אינני ''סיני''

אבל,האם בעייתה רגשית? האם סובלת מ o.c.d? אם הרקע אורגני בעיקרו ממליץ על נקודות הקשורות למע''מ. אם הרקע נפשי, ממליץ בעיקר על נק' הקשורות ל:לב,כליות וראות. ממליץ גם על איזון רגשי כולל=להוסיף טחו''ל, כבד, מרה,רחם. כמובן, להוסיף איברים משלימים מבחינת יין ויאנג. אם יש נק' מרגיעות כמו מקלעת השמש גם טוב. בין אם הרקע רגשי ובין אם אורגני כדאי לשלב את כל הנקודות. מומלץ גם להוסיף תרגילי הרפיה\דמיון מודרך\חשיבה חיובית.. דודי

קאריני21

New member
לחבר'ה שלי ../images/Emo13.gif

תודה רבה רבה על התשובות, אנסה ליישם זאת מאוד בקרוב ... כמעט בטוחה לראות תוצאות טובות, שכן המטופלת מגיבה היטב לטיפוליי. תודה שוב
לכולם קארין.

למעלה