מחשבות גילי!

מחשבות גילי!

יומני הזול, שלום לך שוב ומה שלומך? אמנם עבר זמן קצר מאז הפעם האחרונה, אבל התגעגעתי. אמא עם סבטוחות במוח כבר כמה ימים, שאלת שלושת הכלבים. נו, ברור היה לי שהיא תגיע לזה יום אחד. אני מחכה לכלב הרביעי, אולי סוף סוף יהיה לה קצת טעם ויהיה כאן עוד בוקסר כמוני. היום יצאנו לפארק, היינו שם שעתיים וחצי. איזה כיף!!! ישבתי קשורה ליד אמא כשרוני ויוצור חופשיות, איזה בעסה. הגיע ילד אחד עם אמא שלו, ועשה לי קולות וברח ממני. אמא אמרה לו לא להגזים, ושאני עלולה לנגוח, אבל לא הוא ולא אמא שלו (שהיא ממש מקסימה אגב) הקשיבו. נתתי לו נשיקת נגיחה פעם פעמיים, ובפעם השלישית הוא התקרב יותר מידי, אני לא חישבתי מרחקים ונגחתי בו חזק מידי
וירד לו דם מהאף. אוף אני כזאת גדולה ומסורבלת, ראש גדול ושכל קטן. חבל שהם הבינו את האזהרה מאוחר מידי, ומזל שיש להם בבית כלב גדול כמוני ולכן הם מבינים את הטעות שלהם. אמא אמרה שאני מפגרת ושיש לי מזל שהאישה הזו יודעת מה זה כלב גדול. ושחבל כי מגיע לי איזה שבוע בהסגר. חרטטנית. אחר כך הגיעו מלאן כלבים. היה שם גולדן טמבל גדול, שבמקום לשחק עם כולם רדף אחרי הכדור שלו ומאיזושהי סיבה עלומה, במקום לברוח עם הכדור ולפרק אותו בצד, השנוזל החזיר אותו כל פעם לאבא שלו, שזרק אותו רחוק יותר ויותר... מה הקטע?? היה שם ויסלה חמוד ששיחק איתי, גור של סאן-ברנרד מעורב ענקי, כמה דוג דה בורדו שהלחיצו אותי (לידם הרגשתי ספורטיבית פתאום), פאג, פודל, שפיצים וכמה מעורבים חמודים. אבל הלהקה שלנו היום- אני יוץ ורוני- יכולה למלא פארק כמו כלום LOL רק רציתי לספר לכם, שאני כבר לא חצופה, האימונים עם אמא התבררו כמועילים, ולא תקפתי אף אחד. אפילו כיפכפו אותי קצת... האמת, שסתם תקפתי את כולם במפגש כדי לקבל תשומת לב מאמא ושהיא תתחיל להשקיע בי נפשית. וקיבלתי את מה שרציתי
לא הגנתי על יוצור, לא הגנתי על אמא, ובין מנוחה אחת לשניה ניסיתי להבין למה הויסלה לא מפסיק לאונן לסאן-ברנרד מהצד הלא נכון. בואו נגיד שהגורון המסורבל יצא עם ראש רטוב משהו, ולא מרוק..
אני בטוחה שהבעלים שלו נאבקים איתו במקלחת ברגע זה
אחרי שהויסלה נרגע קצת והפסיק לקפץ (הוא המשיך לרקוד גם כשהגור ברח ממנו, היה מצחיק), עשיתי טובה לכל האנשים הנבוכים שהיו שם (לא שמעתי על טבע אף פעם? הוא ל-א הומו!!) והרצתי אותו בכל הפארק.. נזכרתי בפוק ונוגה שרצו איתנו בבית זית לפני כמה וכמה חודשים, והתגעגעתי אליהן מאוד ...
אגב רוני התחיל הלשחק עם יוצור- ואיתי היא משחקת רק אם אני עדינה... וגיליתי עוד משהו!! הרבה פעמים אמא הייתה אומרת "אליי" ולא הבנתי מה היא רוצה. היום אני יודעת שכשהיא אומרת אליי צריך פשוט לרוץ אחרי רוני, תמיד זה נגמר ליד אמא והיא בשמיים. טוב, אני רק שאלה- למה אמרת לי אליי עד היום אם רוני לא הייתה אז????? לא ברורים האנשים האלה. טוב יקיריי, יצא לנו יומן דל, אבל עמוס חדשות טובות, אז שיהיה לכם המשך שבוע מקסים וזכרו- אם אתם חושבים שרע לכם, דמיינו אותי עושה עליכם הפצ'י- תמיד יש לאן לרדת!! אוהבת, גילי.

גור הסאן ברנרד בטח חשב לעצמו-

"טוב לי או-רע-לי?...." טוב שמעי זה חייב להיות בלוג והוא חייב להיקרא "החיים על פי גילי"!!!!!!!!!

Renen RRR

New member
גילי את המלכה הבלתי מעורערת של הפורום הזה!!!!

את מקסימה כל פעם מחדש!!!

אחלה תמונה ../images/Emo45.gif

נוגה גם מתגעגעת, היא שואלת אם יש עוד מים ? מקוה שבקרוב נגיע לביקור מולדת ויזדמן לנו להפגש
בושות לעם הג'ינג'י - בטח הכלב של שכן שלי
מתאים לו לקפוץ על כל מה שזז.... התמונה מעולה ואת כותבת מקסים מתי תפתחי בלוג ??

טון טון1

New member
גילי מדענית האטום שלום ../images/Emo22.gif

המחשבות שלך משאירות אותי על הרצפה כל פעם מחדש. דייייייייי תמשיכי

למעלה