או אורית ! מותק, רק התגובות שלי לא לעניין? ומה תגידי על הלק וצבע שיער המזעזע?
T tally3000 New member 28/5/07 #18 או אורית ! מותק, רק התגובות שלי לא לעניין? ומה תגידי על הלק וצבע שיער המזעזע?
א אורית זנגביל New member 28/5/07 #25 תשמעי זה לא לעניין שכל הפורום צריך לקרוא תתגובות ולצערי לא מבין דבר... חיבוקים
ר רעות של הכלבים New member 28/5/07 #19 טלי יא גונבת בדיחות אווו טלי!! אוווו חוצפנית! אני מצטרפת לאורית, זה ממש ממש לא לעניין, את רוצה לנשוך? תעברי לשרוולים
טלי יא גונבת בדיחות אווו טלי!! אוווו חוצפנית! אני מצטרפת לאורית, זה ממש ממש לא לעניין, את רוצה לנשוך? תעברי לשרוולים
ר רעות של הכלבים New member 28/5/07 #20 אפרופו שרוולים יש לי מחזיק מקצועי מבית שחי, יבוא מיוחד, קפצצני, פעיל ולא מסורס. מתאים?
ר רעות של הכלבים New member 28/5/07 #23 כל עוד מלאן מספריים אצלי קחי את מי שאת רוצה, נגלוש ביחד על רולרים מוזרים עם אלפי כלבים בזריחה...
א אורית זנגביל New member 28/5/07 #27 בואנה אתן ממש מושפעות מאתמול אתן קוראות אותי מצחוק... תמשיכו !!!
ר רעות של הכלבים New member 28/5/07 #17 אווווו סקאי!! גילי מוסרת ד"ש חם לה וללאקי...!! אווו ד"ר... (מתאים לפורום??)
T tally3000 New member 28/5/07 #31 או מי זאת? ומה עם תמונה של לאקי? רק שתדעי לך שלאקי שלך עשתה לנו הרבה הרבה.. לאקי.
א אורית זנגביל New member 28/5/07 #35 תמונה של סקאי, לאקי והחתולה ז"ל בשבילך טלי!! ערב מקסים... נשיקות ל: שי, שנאפס וקאיה