מחשבות אישיות ובקשה

ofribecker

New member
מחשבות אישיות ובקשה

בתקופה האחרונה צבר כל עניין הפוטבול תאוצה, יש ליגה, יש תלבושות, יש ויכוחים, יש תקשורת, כותבים עלינו, יצלמו אותנו וכו' וכו'... יש לי תחושה שחשוב מאוד שנזכור כולנו את הפרופורציות. זה ששני עיתונים כתבו מה שכתבו, לא הופך אותנו ליותר ממה שהיינו או לליגה שווה יותר, ולא זה מה שישנה אם אנחנו אוהבים לשחק פוטבול, להתעסק בפוטבול, לראות פוטבול או לעשות פוטבול בכל צורה שהיא. חשוב שכולנו נזכור, שלמרות הכל, פוטבול עדיין איננו המקצוע שלנו, הוא איננו הקריירה העיקרית של כל אחד מאיתנו (לפחות נכון לכרגע), ולא על יכולותינו במגרש אנחנו נבחנים בחיינו... המדובר הוא בתחביב. תחביב שחלקנו מתעסקים בו באופן די אינטנסיבי, ובגישה מאוד אכפתית, אבל בסופו של דבר, זה תחביב, שאוהבים להתעסק בו ורוצים שתמיד יישאר כיף לעסוק בו. לא מדובר בחיים של אף אחד, לא בגורלות של אנשים, לא במלחמות, לא בפיגועים, לא בהתמודדות עם מצבים קשים בחיים. מדובר בספורט, במשהו שמנתב אנרגיות רבות לכיוונים החיוביים של החיים. צריך כל פעם מחדש לומר את זה בלב, מבפנים, ולחייך. לקחת הכל בחיוך, עם קמצוץ של הומור, קריצה, וככה זה תמיד יהיה כיף. בימים אלה שהליגה מתקדמת ועושה גלים, חשוב שנדע כולנו לשים קצת את האגו בצד, במחסן, ונחפש איך לתרום, כל אחד בפינה שלו, את מה שהוא מסוגל כדי שאפשר יהיה לשחק פוטבול בכבוד, במסודר, בכיף בארץ הקטנה ונטולת המסורת שלנו. המטרה של כולנו, בלי יוצא מהכלל, אני בטוח, היא לעשות עונה ראשונה שתפרוץ את הדרך לעוד ועוד הפתעות בעתיד. ובינינו - זה לא באמת כלכך חשוב אם עשית 100 יארד או רק 50, אם שרקו לך false start למרות שאתה בטוח ב 100% שלא זזת, אם הקווטרבק שלך מוסר לך מספיק או לא, או אם שמו אותך בתפקיד שאתה לא ממש הכי אוהב אלא בזה שאתה יותר תורם, או ההיפך... הרבה יותר חשוב שנמשיך לעשות את הדבר הנפלא הזה ביחד. בחדוות עשייה, ובכיף שמלווה את כל העניין מאז ומתמיד. זה מה שהביא אותנו להישגים, וזה מה שיביא אותנו לעוד הישגים. שתמשיך להיות לנו עונה נפלאה לפחות כמו עד עכשיו (שני משחקים מדהימים ולמעלה מזה היו לנו), ושיהיה הכי בכיף!!!

Yo-man

New member
../images/Emo45.gif מסכים עם עופרי לגמרי.

כל מילה נוספת מיותרת (מבחינתי. אתם תגיבו איך שבא לכם
)

FootballH

New member
אני מצטרף

עופרי, אני מצטרף ומצדד אותך בכל מילה. בתור אחד שנמצא בצד המנהל וגם בצד המשחק אני רק יכול להגיד שאנחנו בגלגול מטורף כרגע, ושלא יגמר לעולם. אנשים מצטרפים, קבוצות חדשות נוצרות, פתאום אין דבר שנראה בלתי אפשרי. (למשהו יש קשר לגאידמק?) מהצד המשחק, אני יכול להבין מצד אחד את התלהטות היצרים שאנשים חובים. זה חלק מהמשחק. זה חלק מהתענוג. זה חלק מהכל. בלי אש והלהט הזה שיש לאנשים בעניים הכל היה אפור יותר. אבל כמו שאמרתי כבר לחבר מקבוצתי (אני מניח שהוא יזהה שאני מתיחס אילו כאן)- קח את האש ותשתמש בה בשכל. ואני אומר את זה לכולם - בואו נעשה את זה ביחד, עם כל ההתלהבות. ועוד הערה קטנה - אתמול בלילה ראיתי את המחליפים. נכון שזה לא הסרט הכי טוב בעולם.יחד עם זאת - זה פוטבול. וכשראיתי את הסרט, שוב עלתה בי ההרגשה המוכרת הזו. Damn, i love this game (רגשני, אני יודע. אבל הייתי חייב לחלוק)

למעלה