מחשבון

N I R VA N A

New member
מחשבון

סתם חשבתי על זה - מכירים את השעונים האלה שיש להם גם מחשבון? אז מה אתם אומרים - יש סיכוי להגיע עם שעון כזה לבחינה?? יש סיכוי לא להיתפס?

arik 18

New member
לא הייתי מציע לך לנסות...

אתה לא הראשון שחושב על הדברים האלה.. כשתגיע לאוניברסיטה לעשות את המבחן פתאום תראה שכל המשגיחים של המרכז הארצי בודקים אותך מכף-רגל ועד ראש לראות שאכן אין עלייך חומר עזר מכל סוג שהוא. מה גם שהסיכון הוא די גדול- אם אתה עושה את המבחן הפסיכומטרי אז מן הסתם אתה מתכוון ללמוד באקדמיה בשנים הקרובות. אם תופסים אותך מנסה להעתיק או משתמש בחומר עזר אסור אז מרחיקים אותך מכל מוסד אקדמאי לשבע שנים אם אני לא טועה, ככה שזה ממש לא מומלץ.

qet1

New member
ברצינות???

על העתקה בפסיכומטרי מקבלים הרחקה מכל מוסד אקדמאי ל 7 (!!!!) שנים??? יש מישהו שיכול לאשר את המידע הזה?

1234aaa

New member
כן!

או 5 או 7 שנים ,הרחקה מכל מוסד אקדמאי. ואם אתה שולח משהו אחר להבחן במקומך אתה יכול להכנס לכלא על זה (קראתי פעם שזה עבירה פלילית). פסיכו זה לא שכונה כמו בגרויות.

qet1

New member
ואם מעתיקים בסתם מבחן באוניברסיטה?

זה גם אותו עונש?

arik 18

New member
לא

אני אעתיק בשבילך מקרה שהופיע בפורום סטודנטים: אני בצרות, זקוק לעזרה מהר!ו doeg ו 19:42 | 04/08 אני סטודנט שנה ראשונה, מסיים עתה. היה מבחן, לאחר שמסרתי את המבחן שלי, עזרתי לחבר,ומסרתי לו פתק, תפסו את הפתק ויודעים שאני שלחתי, משהו יודע למה אני צפוי? מה עושים למי שלא העתיק אלא שעזר? האם מתייחסים אליו באותה החומרה? יש לכם נסיון? שמעתם על דברים כאלו? אנא אמרו לי מהר, בינתיים אני מתחת למטה בשקשק כל הזמן. מחכה למשוע מה יש לכם לומר תודה רוני זה לא משנה מי מסר ומי קיבל אתו יוסי® ו 20:05 | 04/08 הפתק. אם תפסו אותך, סביר להניח שיעלו את שניכם לוועדת משמעת. בוא נאמר, שמניסיונם של אחרים (לא שלי) אתה תהיה מאוד מאוד מאוד מאושר אם רק יפסלו לך את המבחן, ותהיה מאושר מאוד אבל קצת פחות אם רק יפסלו לך את כל השנה האקדמית. אני כבר שמעתי על מקרים של אנשים שהעתיקו ונתפסו, והושעו מלימודים ללמעלה משלוש שנים. ולא, זה לא ישנה לאף אחד שאתה זה שעזר ולא זה שנעזר. עשית שטות מטומטמת, ואתה צריך לשאת במחיר, מה לעשות.... don't do the crime if you can't do the time!!!!!!

למעלה